اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا پاییدن یک ذهن مالیخولیایی | نگاهی به فیلم «تعارض»، اثر محمدرضا لطفی «ناتوردشت» با بازی حجازی‌فر و مولویان در تدارک فیلم فجر
سرخط خبرها

فیلم سینمایی «حمام شیطان» نماینده اتریش در اسکار ۲۰۲۵

  • کد خبر: ۲۴۲۸۰۳
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۲
فیلم سینمایی «حمام شیطان» نماینده اتریش در اسکار ۲۰۲۵
اتریش فیلم ترسناک «حمام شیطان» را که برنده جایزه برلیناله شده است، به عنوان نماینده خود به اسکار بین‌المللی ۲۰۲۵ معرفی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «حمام شیطان» یک فیلم مهیج روان‌شناختی که در جشنواره فیلم برلین حضور داشت، نماینده اتریش در بخش رقابتی بین‌المللی فیلم بلند ۲۰۲۵ شد. این فیلم خرس نقره‌ای بهترین فیلمبرداری را برای مارتین گشلاخت از برلیناله دریافت کرد.

«حمام شیطان» به کارگردانی ورونیکا فرانتس و سورین فیالا است. این دو فیلمساز اتریشی سازنده «شب بخیر مامان» هم بودند که در ونیز نمایش داده شد و نماینده اتریش در اسکار هم بود. از این فیلم یک اقتباس انگلیسی زبان به همین نام با بازی نائومی واتس توسط آمازون ساخته شد.

داستان «حمام شیطان» در سال ۱۷۵۰ در روستایی در اتریش رخ می‌دهد و در آن آنیا پلاسگ نقش آگنس، زن جوان متاهلی بازی می‌کند که در دنیای شوهرش که محدود به کار‌های روزمره است، احساس ظلم می‌کند. این زن متدین و بسیار حساس، قبل از اینکه مرتکب یک عمل خشونت‌آمیز شود که آن را تنها راه رهایی از زندان درونی خود می‌بیند، در افسردگی عمیقی فرو می‌رود.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->