مدارس کدام شهرستان‌ها فردا (دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳) غیر حضوری است؟ هزینه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی هر روز تعطیلی مدارس انتصاب محمدعلی کریمی به سمت مشاور عالی و سرپرست حوزه مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور + سوابق توضیحات دادستان رشت در مورد گروگان‌گیری اعضای یک خانواده به مدت ۲ سال رئیس کل دادگستری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم ساماندهی برنامه‌ها و اقدامات حول خدمت بهتر به مردم تأکید وزیر دادگستری بر توسعه مناسبات حقوقی‌قضایی با عربستان سالانه چه تعداد کودک وارد بهزیستی می‌شوند؟ رشد صعودی شاخص تعداد سالمندان کشور، بعد از سال ۱۴۲۰ رتبه‌بندی معلمان فاقد رتبه پایان یافت | بررسی پرونده معلمان باقی‌مانده تا یک ماه آینده نسل مضطرب یادی از دکتر محمداسماعیل تشید، پدر بیهوشی نوین ایران | اعتبار بیهوشی که جان گرفت پیام پزشکیان به مراسم گرامیداشت صدمین سال تأسیس مؤسسه رازی فرصت طلایی فرزندآوری را از دست ندهید سازمان جهانی بهداشت اطلاعیه‌ای درباره همه‌گیری ویروس جدید نداشته است زندگی در سرزمین قصه‌ها | آموزش مهارت‌های مهم زندگی به کودکان در قالب قصه‌گویی ماجرای گروگان‌گیری یک خانواده ۹ نفره در رشت چه بود؟ + عکس امکان ادامه تحصیل دانشجویان ایرانی دانشگاه‌های سوریه و لبنان در کشور فراهم شد تمایل ۱۰ درصدی ایرانی‌ها به اهدای عضو راه‌اندازی ۱۵ رشته ویژه بانوان در دانشگاه‌های خواهران همه چیز در مورد سال نو ۱۴۰۴ + حیوان، رنگ، زمان تحویل سال و مناسبت‌ها درمان سریع خشکی پوست دست پذیرش بیمار خارجی در نیمه اول ۱۴۰۳، فقط به اندازه ۱۰ درصد ظرفیت گردشگری سلامت مشهد زنگ خطر شیوع اعتیاد در بین زنان و نوجوانان خراسان رضوی مدت‌هاست به صدا درآمده است گروه‌های در معرض خطر، واکسیناسیون آنفلوانزا را انجام دهند  چگونه می‌توان نام همسر سابق را از شناسنامه حذف کرد؟ ملکه جیب بر‌ها دستگیر شد | بازداشت باند جیب بری زیر نظر زن ۲۲ ساله توسط پلیس آگاهی مشهد کاهش سهم آموزش در سبد هزینه خانوار‌های کم‌درآمد | وقتی رتبه‌ها نابرابری را فریاد می‌زنند چند درصد مردم کشور درگیر فقر هستند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۶ دی ۱۴۰۳) | آغاز روند کاهش دما از سه‌شنبه دستور وزیر علوم برای حذف محتوای آموزشی مخالف فرزندآوری در دانشگاه‌ها  ریشه‌های اجرانشدن قانون هوای پاک | «هوای پاک»، قربانی بی‌پولی آتش زدن خواهر به خاطر روابط نامتعارف | گذشت پدر از گناه پسر
سرخط خبرها
سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش:

۹.۵ میلیون دانش آموز عضو «شاد» شدند

  • کد خبر: ۲۴۳۴۶
  • ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۸
۹.۵ میلیون دانش آموز عضو «شاد» شدند
سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش گفت: شبکه آموزشی دانش آموزان (شاد) یک هفته بعد از آغاز کار به اولین شبکه داخلی مورد استفاده، تبدیل شد.
به گزارش شهرآرانیوز، مهدی شرفی ضمن تشریح اقدامات آموزش و پرورش در تولید اپلیکیشن شاد و کاربرد‌های آن با اشاره به آغاز آموزش‌های آنلاین درپی تعطیلی مدارس بعد از شیوع کرونا گفت: ما در پی راهکاری بودیم تا در ایام تعطیلی مدارس، اتصال میان معلم و دانش‌آموز حفظ شود و تکالیف از آن طریق به دانش‌آموزان داده شود.

شرفی ادامه داد: اگر چه معلمان ما خودجوش شروع به آموزش از طریق فضای مجازی کردند، اما باتوجه به اینکه نیاز بود محتوای درسی به طور کامل و تحت نظارت مدرسه و معلم به دانش‌آموزان منتقل شود نیاز به فضایی داشتیم تا همه دانش‌آموزان در آن عضو شوند و استفاده کنند که در نهایت به اپلیکیشن شاد رسیدیم که اختصاصی آموزش و پرورش است.

وی درباره برخی ویژگی‌های اپلیکیشن شاد گفت: این روز‌ها نسخه تحت وب و IOS این اپلیکیشن هم منتشر شده است. ما به فکر برنامه‌ای بودیم که کاملا مستقل، اقتصادی و امن باشد و چیزی جز درس و دانش‌آموز در آن وجود نداشته باشد. تا امروز ۹.۵ میلیون عضو گرفتیم که ۷.۵ میلیون نفر از آن‌ها دانش‌آموز هستند. ما در یک هفته بعد از آغاز کار، تبدیل به اولین شبکه داخلی مورد استفاده در کشور، از نظر آمار کاربران، شدیم. بعد از اندروید، گوشی‌های IOS بیشترین استفاده کنندگان این برنامه هستند.

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش درباره مصرف اینترنت مورد نیاز برای اتصال به برنامه شاد گفت: با دستور ستاد ملی کرونا قرار است اینترنت مورد استفاده رایگان باشد که زیرساخت‌های این کار باید فراهم شود.

وی درباره دانش‌آموزانی که امکان دسترسی به دستگاه‌های الکترونیکی و اینترنت را ندارند، گفت: برای این کار هم تدابیری اندیشیده شده است مثلا راهبران آموزشی ما بسته‌های آموزشی را برای دانش‌آموزان مناطق محروم و عشایری آماده می‌کنند و به دست آن‌ها می‌رسانند. صداوسیما نیز از ابتدا در تداوم امر آموزش در کنار ما حضور داشته است.

شرفی درباره نحوه ثبت‌نام اتباع خارجی در این شبکه آموزشی گفت: ۱۵ میلیون دانش‌آموز داریم که تا امروز ۹ میلیون به شبکه پیوستند. اتباع خارجی هم همچون سایر دانش‌آموزان ثبت‌نام می‌کنند. آن‌ها با همان کدی که در سامانه سناد استفاده می‌شود و در مدارس ثبت‌نام می‌کنند می‌توانند در اپلیکیشن شاد ثبت‌نام کنند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی با حضور در برنامه «صبح بخیر ایران» در شبکه یک سیما، درباره ادامه کار این شبکه بعد از اپیدمی کرونا گفت: اپلیکیشن شاد پلتفرمی است که به تدریج ابزار‌های دیگری به آن اضافه می‌شود و از این به بعد، بعد از پایان بحران کرونا، به عنوان یک ابزار کمک آموزشی در همه تعطیلات اجباری مانند آلودگی هوا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->