ویدئو| لحظه برخورد صاعقه به برج میلاد قانون خدمت سربازی اجباری دوباره در صربستان اجرا می‌شود | سربازی زنان داوطلبان خواهد بود جزئیاتی تازه از تولید رانا پلاس اتوماتیک، محصول جدید ایران‌خودرو پالس منفی بورس در معاملات امروز (۲۴ شهریور ۱۴۰۳) آیا خودرو‌های گذرموقت را هم می‌توان فروخت؟ قیمت نان در مشهد و خراسان رضوی اعلام شد | افزایش ۲۵ درصدی قیمت نان (۲۴ شهریور ۱۴۰۳) + نرخ نامه نرخ نان در مشهد و خراسان‌رضوی افزایش یافت پژمان‌فر: مشکل فعلی در حوزه وام ازدواج در درون بانک‌هاست | رئیس کل بانک مرکزی به مجلس می‌رود رواج پدیده دزدی بار از کامیون‌ها در جاده‌های کشور حقوق و دستمزد کارگران بر چه اساس تعیین می‌شود؟ نرخ امروز طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۲۴ شهریور ۱۴۰۳) تعهد ارزی از جمله مشکلات دست‌ساز در حوزه پسته | مقصد صادراتی پسته ایرانی کدام کشور‌ها هستند؟ چک تضمین‌شده جایگزین چک رمزدار می‌شود ۸۱ میلیون نفر در سال گذشته یارانه گرفتند ماهانه ۴۰۰ هزار متر مکعب آب شرب برای آبیاری فضای سبز شهری در خراسان رضوی مصرف می‌شود ۳۵ درصد گاز تولیدی کشور در بخش خانگی مصرف می‌شود | مصرف غیر بهینه گاز در همه بخش‌ها فرصت بزرگ اقتصادی لبنیات ایرانی در بازار عراق قیمت بلیت مسیر هوایی تهران- مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۳) قیمت جدید شیرخام به زودی اعلام می شود نظم شبکه‌ای، الگوی توسعه روابط با عراق بررسی جزئیات پرونده پلمب نمایشگاه صنعت ساختمان در مشهد | سایه سنگین بی‌قانونی بر سر نمایشگاه‌های خصوصی فهرست ظرفیت‌ها و مشکلات صنعت خراسان رضوی روی میز مجلس فروش ۳ هزار تن چای دبش در مزایده‌های سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی تکذیب ممنوعیت فروش نان یارانه‌ای به اتباع بیگانه بررسی وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلا (۲۳ شهریور ۱۴۰۳) زنگ خطر در پایتخت به صدا درآمد | منابع محدود آب تهران ظرفیت جمعیت جدید را ندارد
سرخط خبرها

کشف و ضبط ۳۵ میلیارد لباس قاچاق از یک مزون لوکس در تهران

  • کد خبر: ۲۴۳۵۵۳
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۲
کشف و ضبط ۳۵ میلیارد لباس قاچاق از یک مزون لوکس در تهران
گشت‌های مشترک مبارزه با عرضه کالای قاچاق با حضور در یکی از مزون‌های لاکچری شمال تهران، حدود ۳۵ میلیارد ریال اجناس قاچاق را کشف و ضبط کردند؛ باوجوداین، به دلیل تعدی این سبک فروشگاه‌ها، نیاز به بازرسی و بازدید‌های بیشتر احساس می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مطابق با ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، هر شخص که مرتکب قاچاق کالا و ارز و حمل یا نگهداری آن شود، علاوه بر ضبط کالا یا ارز، به جریمه‌های نقدی یک تا دو برابری ارزش کالا برای اجناس مجاز، یک تا سه برابری ارزش کالا برای کالای مجاز مشروط و دو تا چهاربرابری ارزش کالا برای اجناس یارانه‌ای محکوم می‌شود.

از سوی دیگر عرضه یا فروش کالای قاچاق موضوع این ماده ممنوع و مرتکب علاوه بر ضبط کالا به حداقل مجازات‌های مقرر در این ماده محکوم می‌شود. چنانچه عرضه یا فروش کالای قاچاق از طریق رسانه‌ها یا فضای مجازی از قبیل شبکه اجتماعی، تارنما یا پیامک و یا تلفن صورت پذیرد، مرتکب علاوه بر ضبط کالا به دوبرابر ارزش کالای قاچاق محکوم می‌شود.

لازم به ذکر است که قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۳۹۲ به تصویب رسید و تا به امروز چندین اصلاحیه نیز در آن اعمال شده است، البته با وجود تغییراتی در ماده‌قانونی مقابله باعرضه کالای قاچاق، اما اساساً در خصوص جرایم و ضبط کالای تغییرات فاحش مشاهده نمی‌شود.

با وجود این ماده‌قانونی جامع، اما عملاً عرضه و مقابله با کالای قاچاق در کشور مشاهده نمی‌شد و فارغ از بحث عدم هماهنگی دستگاه‌ها، در دولت وقت نیز علاقه‌ای و اهتمامی وجود نداشت.

در نهایت، پس از یک دهه و با پیگیری اهالی رسانه و تولیدکنندگان، در روز‌های پایانی سال ۱۴۰۲، برخورد باعرضه کنندگان کالای قاچاق آغاز شد، البته پیش‌تر نیز شاهد برخورد‌های مقطعی بودیم، اما برای اولین بار استمرار در مبارزه با قاچاق کالا و ارز مشاهده می‌شود.

در واقع از ابتدای سال جاری تا به امروز، بازدید‌های متعددی از مجتمع‌های مختلف تهران صورت‌گرفته است، حتی یک آنلاین‌شاپ عرضه پوشاک قاچاق (با حدود ۸۰۰ هزار دنبال کننده) نیز مورد بازرسی و در نهایت پس از کشف و ضبط اجناس قاچاق، گردانندگان آن به مراجع قضایی معرفی شدند.

۳۵ میلیارد ریال، میزان اجناس قاچاق یکی از مزون‌های لاکچری شمال تهران

بررسی‌های بیانگر آن است که در مزون‌های لاکچری شمال تهران، عرضه اجناس قاچاق همچنان ادامه دارد، مزون‌های که بازدید از آن معمولاً با وقت قبلی و هماهنگی محقق می‌شود.

در روز‌های اخیر، گشت‌های مشترک مبارزه باعرضه کالای قاچاق، با حضور سرزده در یکی از مزون‌های لاکچری منطقه سعادت‌آباد تهران، حدود ۳۵ میلیارد ریال انواع پوشاک قاچاق را کشف و ضبط کردند.

در این مزون، فروش پوشاک با نام تجاری nike، deisel، zara، Balenciaga، Versace و... صورت می‌گرفت، اما ازآنجایی‌که ممنوعیت واردات رسمی پوشاک از سال ۱۳۹۷ اجرا می‌شود و پیش‌تر به طور مکرر اخطار‌هایی برای ۱۲۵ برند محرز پوشاک ارسال شده بود، لذا تمامی اجناس فوق در حکم کالای قاچاق تلقی می‌شود.

در پایان باید گفت با وجود برخورد‌هایی در خصوص عرضه اجناس قاچاق، همچنان افراد مختلفی (در سطح شهر و فضای مجازی) اقدام به عرضه کالای قاچاق می‌کنند، حتی شاهد تبلیغات اینستاگرامی خرید کیلویی اجناس قاچاق هستیم، درواقع باید شاهد برخورد‌های بیشتری باشیم تا در نهایت کاهش قاچاق کالا و افزایش تولید داخلی و در یک‌کلام رونق تولید محقق شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->