آهنگ گروه «بیتلز» با کمک هوش مصنوعی نامزد جایزه گرمی شد روایت مدیرعامل تپسی از تهدید یک نانوایی مشهد توسط اسنپ: رستوران‌ها را هم از همکاری با ما می‌ترسانند معرفی پلتفرم «استعدادهای غزه»، راهی برای ارتباط با فریلنسرهای غزه + فیلم سئو در مشهد، راهی برای افزایش درآمد و فروش کسب و کارهای مشهدی پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۳) جواب پازل امروز میجر (جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳) ۱۰ گوشی پرفروش جهان در سه ماهه‌ی سوم ۲۰۲۴ + آیفون ۱۵ درصدر تأثیرات دوران جدید ریاست جمهوری ترامپ بر دنیای فناوری معرفی فناوری‌ای که از بدن انسان برای تأمین انرژی گجت‌های پوشیدنی استفاده می‌کند ایلان ماسک اپل و گوگل را تهدید کرد: اگر سربه‌راه نشوید، تسلا گوشی هوشمند می‌سازد جواب پازل امروز میجر (پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳) معرفی بهترین ابزار‌های حذف صدای خواننده از آهنگ با کمک هوش مصنوعی + عکس معرفی InkSight؛ هوش مصنوعی جدید گوگل برای تبدیل دست‌نویس به متن دیجیتال + عکس آخرین وضعیت ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» | تزریق به مدار با موفقیت انجام شده است + فیلم جواب پازل امروز میجر (چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳) آیا گلکسی زد فلیپ FE سال ۲۰۲۵ عرضه می‌شود؟ تغییر قابلیت بلاک در ایکس | حالا پست‌های عمومی شما را همه می‌بینند پرواز اولین تاکسی برقی تویوتا در آسمان ژاپن + فیلم (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پرتاب موفق دو ماهواره ایرانی به فضا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + فیلم با هدف خدمت‌رسانی در حوزه کتاب‌داری، یک محصول دانش‌بنیان در کتابخانه‌های مهم کشور استفاده می‌شود جواب پازل امروز میجر (سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چین برای رقابت با استارلینک اولین ماهواره‌های منظومه ماهواره‌ای‌اش را به فضا پرتاب کرد

  • کد خبر: ۲۴۳۵۸۷
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۴
چین برای رقابت با استارلینک اولین ماهواره‌های منظومه ماهواره‌ای‌اش را به فضا پرتاب کرد
یک شرکت دولتی چینی برای ساخت یک شبکه ماهواره‌ای عظیم در مدار پایینی زمین با هدف رقابت با استارلینک، ۱۸ ماهواره نخست خود را به فضا پرتاب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این منظومه ماهواره‌ای که «صورت فلکی هزار بادبان» نام دارد و ۱۵ هزار ماهواره دارد، تا سال ۲۰۳۰ تکمیل می‌شود. شرکت «فناوری ماهواره فضایی شانگهای» (SSST) به‌تازگی ۱۸ ماهواره نخست خود را برای رقابت با استارلینک به فضا فرستاده است. این ماهواره‌ها اولین گام این شرکت برای ایجاد شبکه‌ای با ۱۵,۰۰۰ ماهواره در مدار پایینی زمین است که این شرکت آن را منظومه هزار بادبان یا پروژه G۶۰ نامیده است.

هدف شرکت SSST استقرار ۱۵ هزار ماهواره در مدار پایینی زمین (LEO) است. ماهواره‌های LEO معمولاً در ارتفاعات ۳۰۰ تا ۲۰۰۰ کیلومتری از سطح زمین قرار دارند و از مزیت ارزان‌تربودن و ارسال کارآمدتر نسبت به ماهواره‌های موجود در مدار‌های بالاتر برخوردارند. ماهواره‌های استارلینک نیز در همین مدار قرار می‌گیرند.

«صورت فلکی هزار بادبان» که به عنوان پروژه G۶۰ نیز شناخته می‌شود، یکی از سه شبکه بزرگ ماهواره‌ای چین خواهد بود. انتظار می‌رود که هر شبکه حدود ۱۰ هزار ماهواره یا بیشتر داشته باشد. دو منظومه دیگر ۲۳ هزار ماهواره برای ارائه خدمات اینترنتی در مدار پایین زمین خواهند داشت. از سوی دیگر، «ایلان ماسک»، مدیرعامل اسپیس ایکس گفته است که قصد دارد در نهایت شبکه‌ای متشکل از ۴۲ هزار ماهواره ایجاد کند.

شرکت چینی SpaceSat قصد دارد ۱۳ هزار ماهواره را به‌عنوان بخشی از صورت فلکی Guowang یا «شبکه ملی» خود به فضا ارسال کند. شرکت Landray Hongqing نیز درحال ساخت صورت فلکی Crane-۳ است که پیش‌بینی می‌شود ۱۰ هزار ماهواره داشته باشد.

شرکت SSST توسط دولت چین حمایت می‌شود، اما طبق گزارش‌ها این شرکت همچنین از سرمایه‌گذاران خصوصی و شرکت‌های دولتی دیگر برای مجموعه هزار بادبان خود سرمایه جذب کرده است. این شرکت قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ پروژه G۶۰ را نهایی کند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->