بعد از ۷ سال فاش شد: رد پای مرد مستأجر در ناپدید شدن زن صاحبخانه فروش ۱۰۰ میلیونی نوزاد توسط مادر معتاد برملا شد قتل پسر ثروتمند با سم مار افعی | اعترافات متهمان در دادگاه فرمانده انتظامی مشهد از ۵۰ فقره سرقت باند نقابداران بی قرار پرده برداشت ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ پایان خوش ماجرای نانوایی کوی عمار یاسر مشهد بازسازی صحنه قتل از سوی مرد ضایعاتی | قتل ضایع مرد ضایعاتی! بحران خاموش جمعیت تأمین اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان در دو مرحله واریز می‌شود، بازنشستگان صبوری کنند چرمشهر بزرگ ترین تهدید برای سلامت کشف رود | تشدید آلایندگی از  گذر دباغ خانه پارک موزه علوم زمین مشهد موزه برتر کشوری شد چرا حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بدون افزایش واریز شد؟ + اطلاعیه کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی درباره نحوه پرداخت حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟
سرخط خبرها
توصیه‌های متخصص پوست درباره بیماری‌های شایع فصل بهار و روش‌های پیشگیری

آنتی‌هیستامین‌ها را خودسرانه مصرف نکنید

  • کد خبر: ۲۴۴۵۹
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۸
آنتی‌هیستامین‌ها را خودسرانه مصرف نکنید
متخصص پوست و مو گفت: داروهای حاوی آنتی‌هیستامین روش مناسبی برای تسکین علائم آلرژیک در فصل بهار هستند، اما استفاده خودسرانه از آن توصیه نمی‌شود، زیرا همه آن‌ها را نمی‌توان طولانی‌مدت مصرف کرد.
تکتم جاوید- دکتر مهناز بنی‌هاشمی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز افزود: استفاده از این طیف داروها بستگی به شرایط بیمار دارد و استفاده روزانه و مداوم از آن برای هرگونه علائم آلرژیک توصیه نمی‌شود. افرادی که نشانه‌های خفیف حساسیت دارند، می‌توانند به‌طور موقت از یک داروی کم‌عارضه‌تر آنتی‌هیستامین استفاده و به پزشک مراجعه کنند. 
 
گزش حشرات و تسکین با داروهای ضدحساسیت
وی با اشاره به یکی از مشکلات پوستی شایع در فصل بهار گفت: گزش حشرات یکی از شکایت‌های شایع در بیماران است. گزش بعضی حشرات بی‌عارضه است، ولی برخی ممکن است واکنش‌های آلرژیک همچون خارش، سوزش و تورم ایجاد کنند. درصورتی که این علائم به‌موقع التیام پیدا نکند، ممکن است به عفونت پوستی و زخم منجر شود. بهترین کار این است که یک داروی ضدحساسیت و خارش مصرف کرده و برای قسمت‌های گزیده شده از پماد کالامین استفاده کنید. همچنین محل خواب خود را در زمانی که استفاده نمی‌کنید، حشره‌کش‌ بزنید تا از گزش حشرات در امان بمانید.
عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد همچنین اضافه کرد: یکی دیگر از بیماری‌های این فصل ناشی از پراکندگی گرده گیاهان در هواست که باعث حالت‌های آلرژیک مانند تورم بافت‌ها، انبساط عروق خونی و مشکلاتی از قبیل مشکلات تنفسی و حتی حمله و شوک قلبی می‌شود که به‌علت ترشح هیستامین در بدن رخ می‌دهد.
 
با مشاهده علائم تب یونجه به پزشک مراجعه کنید
دکتر بنی‌هاشمی افزود: بیماری شایع دیگر تب یونجه است که با نشانه‌های شدید خارش چشم، آب‌ریزش بینی و ریزش اشک خودش را نشان می‌دهد و در افرادی شایع‌تر است که زمینه آلرژیک دارند. لازم است این افراد با مشاهده علائم به پزشک مراجعه و برای مدت مشخص دارو مصرف کنند.
وی ادامه داد: بیماری واکنشی دیگری هم هست که درنتیجه واکنش‌های تماسی آلرژیک ایجاد می‌شود؛ یعنی تماس با برخی گیاهان در طبیعت می‌تواند باعث خارش، سوزش، تاول پوستی و درماتیت تماسی شود که در فصل بهار و تابستان شایع‌تر است. در این روزها ممکن است به‌علت بیماری کرونا افراد کمتر از خانه خارج شوند، اما رفتن به باغ‌ها و مزارع شخصی هم ممکن است این حالت‌ها را ایجاد کند. گاهی خود فرد هم متوجه نیست و 24ساعت بعد با خارش خیلی شدید و تاول در محل تماس متوجه می‌شود.
 
تأثیر شیوه زندگی بر بروز آکنه
متخصص پوست و مو درباره یکی دیگر از بیماری‌های شایع بهار گفت: بیماری آکنه همان جوش‌های پوستی شایع در میان جوانان است که می‌تواند تا 40 یا 45سالگی هم در افراد ایجاد شود. عوامل مختلفی همچون هورمون‌ها، رژیم‌ غذایی، استرس، مصرف داروها، به‌ویژه خوددرمانی می‌تواند آکنه ایجاد کند. درعین حال فصل بهار و تابستان هم زمان شیوع این مشکل پوستی است. درصورت خفیف‌بودن می‌توان از داروهای موجود در بازار استفاده کرد، اما درصورت شدت و افزایش جوش‌ها باید به پزشک مراجعه و دارو مصرف کنید.
دکتر بنی‌هاشمی آفتاب‌سوختگی و واکنش‌های پوستی به آفتاب را هم شایع دانست و افزود: شکل‌های مختلفی از ضایعات آفتاب در فرد به‌صورت کهیر بثورات پوستی ایجاد می‌شود. به همین دلیل توصیه می‌کنیم زمانی که از خانه خارج می‌شوید، قسمت‌های در معرض آفتاب بدنتان را با مواردی مانند کلاه و دستکش بپوشانید و از کرم ضدآفتاب استفاده کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->