پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند
سرخط خبرها
توصیه‌های متخصص پوست درباره بیماری‌های شایع فصل بهار و روش‌های پیشگیری

آنتی‌هیستامین‌ها را خودسرانه مصرف نکنید

  • کد خبر: ۲۴۴۵۹
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۸
آنتی‌هیستامین‌ها را خودسرانه مصرف نکنید
متخصص پوست و مو گفت: داروهای حاوی آنتی‌هیستامین روش مناسبی برای تسکین علائم آلرژیک در فصل بهار هستند، اما استفاده خودسرانه از آن توصیه نمی‌شود، زیرا همه آن‌ها را نمی‌توان طولانی‌مدت مصرف کرد.
تکتم جاوید- دکتر مهناز بنی‌هاشمی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز افزود: استفاده از این طیف داروها بستگی به شرایط بیمار دارد و استفاده روزانه و مداوم از آن برای هرگونه علائم آلرژیک توصیه نمی‌شود. افرادی که نشانه‌های خفیف حساسیت دارند، می‌توانند به‌طور موقت از یک داروی کم‌عارضه‌تر آنتی‌هیستامین استفاده و به پزشک مراجعه کنند. 
 
گزش حشرات و تسکین با داروهای ضدحساسیت
وی با اشاره به یکی از مشکلات پوستی شایع در فصل بهار گفت: گزش حشرات یکی از شکایت‌های شایع در بیماران است. گزش بعضی حشرات بی‌عارضه است، ولی برخی ممکن است واکنش‌های آلرژیک همچون خارش، سوزش و تورم ایجاد کنند. درصورتی که این علائم به‌موقع التیام پیدا نکند، ممکن است به عفونت پوستی و زخم منجر شود. بهترین کار این است که یک داروی ضدحساسیت و خارش مصرف کرده و برای قسمت‌های گزیده شده از پماد کالامین استفاده کنید. همچنین محل خواب خود را در زمانی که استفاده نمی‌کنید، حشره‌کش‌ بزنید تا از گزش حشرات در امان بمانید.
عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد همچنین اضافه کرد: یکی دیگر از بیماری‌های این فصل ناشی از پراکندگی گرده گیاهان در هواست که باعث حالت‌های آلرژیک مانند تورم بافت‌ها، انبساط عروق خونی و مشکلاتی از قبیل مشکلات تنفسی و حتی حمله و شوک قلبی می‌شود که به‌علت ترشح هیستامین در بدن رخ می‌دهد.
 
با مشاهده علائم تب یونجه به پزشک مراجعه کنید
دکتر بنی‌هاشمی افزود: بیماری شایع دیگر تب یونجه است که با نشانه‌های شدید خارش چشم، آب‌ریزش بینی و ریزش اشک خودش را نشان می‌دهد و در افرادی شایع‌تر است که زمینه آلرژیک دارند. لازم است این افراد با مشاهده علائم به پزشک مراجعه و برای مدت مشخص دارو مصرف کنند.
وی ادامه داد: بیماری واکنشی دیگری هم هست که درنتیجه واکنش‌های تماسی آلرژیک ایجاد می‌شود؛ یعنی تماس با برخی گیاهان در طبیعت می‌تواند باعث خارش، سوزش، تاول پوستی و درماتیت تماسی شود که در فصل بهار و تابستان شایع‌تر است. در این روزها ممکن است به‌علت بیماری کرونا افراد کمتر از خانه خارج شوند، اما رفتن به باغ‌ها و مزارع شخصی هم ممکن است این حالت‌ها را ایجاد کند. گاهی خود فرد هم متوجه نیست و 24ساعت بعد با خارش خیلی شدید و تاول در محل تماس متوجه می‌شود.
 
تأثیر شیوه زندگی بر بروز آکنه
متخصص پوست و مو درباره یکی دیگر از بیماری‌های شایع بهار گفت: بیماری آکنه همان جوش‌های پوستی شایع در میان جوانان است که می‌تواند تا 40 یا 45سالگی هم در افراد ایجاد شود. عوامل مختلفی همچون هورمون‌ها، رژیم‌ غذایی، استرس، مصرف داروها، به‌ویژه خوددرمانی می‌تواند آکنه ایجاد کند. درعین حال فصل بهار و تابستان هم زمان شیوع این مشکل پوستی است. درصورت خفیف‌بودن می‌توان از داروهای موجود در بازار استفاده کرد، اما درصورت شدت و افزایش جوش‌ها باید به پزشک مراجعه و دارو مصرف کنید.
دکتر بنی‌هاشمی آفتاب‌سوختگی و واکنش‌های پوستی به آفتاب را هم شایع دانست و افزود: شکل‌های مختلفی از ضایعات آفتاب در فرد به‌صورت کهیر بثورات پوستی ایجاد می‌شود. به همین دلیل توصیه می‌کنیم زمانی که از خانه خارج می‌شوید، قسمت‌های در معرض آفتاب بدنتان را با مواردی مانند کلاه و دستکش بپوشانید و از کرم ضدآفتاب استفاده کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->