به گزارش شهرآرانیوز؛ حسن موحدیان در جلسه کمیسیون بانوان و خانواده که با حضور محسن نصرپور، مدیرکل سازمان صداوسیمای خراسانرضوی، برگزار شد، اظهار کرد: ما ظرفیتی داریم که باید آن را به نحو احسن به کار بگیریم. باید به امیدآفرینی در حوزه بانوان توجه شود.
وی افزود: صداوسیما میتواند برنامههای مستندی از بانوان موفق تهیه کند. این برای نسل جوان ما امیدآفرینی میکند. اگر بخواهیم کارهای خیلی متفاوتی انجام دهیم، به جایی نخواهیم رسید؛ بهتر است برنامه امسال را در حوزه امیدآفرینی قرار دهیم.
موحدیان بیان کرد: قبلاً کارهای خوبی در حوزه اشتغال انجام میشد، اما الان که واسطهها را در روستاها حذف کردیم، بهگونهای شده که همه در روستاها بیکار و در فکر مهاجرت هستند. ما در مراکز رویش، این را نهادینه میکنیم که فردی در روستا آموزش دهد، تولید کند و بفروشد. شهرداری هم مکانی را رایگان در اختیارشان گذاشته که کار بزرگی است.
نایبرئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: دولت آمار اشتغال را بیش از ۸۰ میلیون نفر اعلام میکند؛ مگر چقدر جمعیت داریم که اینهمه آمار میدهیم؟ این موضوع به این دلیل است که راهبرد ما درست نیست. وام اشتغال دادیم و پولش را برنگرداندند.
وی اضافه کرد: اگر اداره کار به مراکز رویش توجه کند، میتوانیم در حاشیه شهر اقداماتی را انجام دهیم. البته این وظیفه شهرداری نیست، اما به این نتیجه رسیدیم که اگر میخواهیم کاری اجتماعی انجام دهیم باید در حوزه اشتغال کار کنیم.
در ادامه، حمید ضمیری، عضو کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد، عنوان کرد: ما در حوزه رسانه شبکه نداریم. شاید صداوسیما به عنوان دستگاه مادر و جامعیتی که دارد، بتواند این شبکهسازی را انجام دهد.
وی ادامه داد: به شبکهسازی و همچنین همافزایی توسط حوزههای مختلف رسانه نیاز داریم. گاهی اقدامات موازی و خنثیکنندهای انجام میشود که باید به این موضوع ورود پیدا کرد.
ضمیری خاطرنشان کرد: ما نیاز به تقویت حس تعلق به کشور، شهر و محله داریم که صداوسیما و رسانههای محلی در این زمینه تأثیر زیادی دارند. معرفی نخبگان و بانوان نمونه یکی از راههاست، اما در این موضوع خلأ داریم. حس تعلق کاهش پیدا کرده است؛ بنابراین مهاجرت اتفاق میافتد. مسجدمحوری یکی از اقدامات دیگر است و تلاش داریم مساجد را به نقش صدر اسلام برگردانیم؛ اما هنوز آنگونه که باید، موفق نبودیم.
عضو کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد گفت: بیشتر به نیازهای آقایان جواب داده شده و نیازهای بانوان بیپاسخ مانده است. هرجا این نیاز خودجوش سر باز کرده، سرکوب شده که باید این نیازها را به مکانهای مدنظر خود هدایت کنیم و پوشش دهیم.