پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

سوءمدیریت بیمه‌ها و سازمان هدفمندی یارانه‌ها علت کمبود دارو

  • کد خبر: ۲۴۵۱۲۰
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۱
  • ۱
سوءمدیریت بیمه‌ها و سازمان هدفمندی یارانه‌ها علت کمبود دارو
رئیس انجمن داروسازان ایران سوءبرنامه‌ریزی سازمان‌های بیمه‌گر و سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها را که منجر به بروز مشکلات نقدینگی برای داروخانه‌ها شده است، از علل کمبود‌های دارویی در کشور عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شهرام کلانتری امروز در چهل‌وششمین همایش ملی روز داروسازی، اظهار کرد: ما ۴۶ شعبه انجمن داروسازی در ایران داریم. پرافتخارترین و بالاترین مرتبه در بین رشته‌های تولیدکننده دانش در علوم پزشکی ایران رشته داروسازی است.

وی افزود: بیش از ۸۰ درصد داروسازان در حوزه داروخانه‌ها فعالیت دارند و داروسازان دردسترس‌ترین گروه ارائه خدمت در جامعه پزشکی هستند که بیشترین مشاوره‌های دارویی را به مردم ارائه می‌کنند.

رئیس انجمن داروسازان ایران ادامه داد: امروزه ۳۲ هزار داروساز در کشور داریم که ۲۶ هزار نفر از آن‌ها به عنوان فعالان حوزه خدمت، عضو انجمن داروسازان ایران هستند. این جمعیت بعد از پزشکان عمومی، بزرگ‌ترین گروه ارائه‌دهنده خدمات در جامعه پزشکی را تشکیل می‌دهند.

کلانتری تصریح کرد: ما نیاز به یک برنامه جامع راهبردی برای حوزه دارو داریم، اما این برنامه وجود ندارد و این مشکل باید توسط وزارت بهداشت دولت چهاردهم رفع شود. در حال حاضر، مشکلاتی اقتصادی در حوزه دارو وجود دارد که ناشی از سوءبرنامه‌ریزی‌ سازمان‌های بیمه‌گر و سازمان هدفمندی یارانه‌هاست. علت این است که داروسازان سرمایه خود را تبدیل به دارو کرده و این دارو‌ها را به مردم تحویل می‌دهند و زمانی که اسناد این دارو‌ها به سازمان‌های بیمه‌گر تحویل داده می‌شود، پول آن‌ها با تأخیر بسیار زیاد پرداخت می‌شود که این موضوع باعث ایجاد مشکل نقدینگی و اقتصادی و بروز مشکل در زنجیره تأمین دارو شده است.

وی گفت: آنچه مانع از ارائه خدمات بهینه توسط داروسازان می‌شود، به مشکلاتی بازمی‌گردد که در نظام تصمیم‌گیری، اجرایی و تقنینی وجود دارد. برخی تصمیمات و دخالت‌ها و سیاست‌گذاری‌ها در وزارت‌خانه‌های نامرتبط مانند وزارت اقتصاد و هیئت مقررات‌زدایی رخ می‌دهد که نتیجه ضعف نقش وزارت بهداشت در تولیت نظام سلامت است.

وی با ارائه مثالی ادامه داد: در سال‌های گذشته، تصمیمی که در خارج از وزارت بهداشت با فشار یکی از کمیسیون‌های مجلس گرفته شد، منجر به افزایش ناگهانی تعداد داروخانه‌های کشور شد که چنین‌تصمیمی، ذخایر دارویی را در داروخانه‌های جدید متفرق کرد؛ در حالی که نظام دارویی اصلاً آمادگی پرکردن ذخایر این داروخانه‌ها را نداشت. 

رئیس انجمن داروسازان ایران با اشاره به تصمیماتی که در راستای فعالیت پلتفرم‌ها در حوزه دارو اخذ می‌شود، خاطرنشان کرد: ما با اقتصاد دیجیتال و توسعه خدمات دیجیتال مشکل نداریم، ولی پرونده پزشکی مردم نباید بر اثر سهل‌انگاری دست کسانی بیفتد که مصالح مردم را در نظر نمی‌گیرند و صلاحیت این کار را ندارند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
زارع
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۴
0
0
با عرض سلام
لطفا در مورد پرداخت هزینه داروهای صعبالعلاج پیگیری کنید الان حدود 6ماهه هیچ پرداختی انجام نشده وبه سختی داریم دارو تامین میکنیم با تشکر
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->