پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

سارق جنجالی موبایل تهرانی‌‌ها کیست؟

  • کد خبر: ۲۴۵۶۶۳
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶
سارق جنجالی موبایل تهرانی‌‌ها کیست؟
انتشار ویدئوی سرقت یک گوشی رو‌به‌روی یک بانک در خیابان استاد معین در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، روز چهارشنبه ۲۴ مرداد بود که ویدئویی از سرقت یک دستگاه گوشی موبایل در خیابان استاد معین تهران در اختیار یکی از رسانه‌ها قرار گرفت. طبق گفته مالباخته، این سرقت در صبح روز پنجشنبه ۱۸ مرداد اتفاق افتاده بود.

انتشار این ویدئو که سارق را حین سرقت گوشی مقابل خودپرداز بانک صادرات نشان می‌داد، به سرعت در فضای مجازی فراگیر شد تاجاییکه تقریبا تمامی سایت‌ها و کانال‌های خبری از خبرگزاری‌های رسمی و شناخته‌شده گرفته تا صفحات مجازی غیررسمی و کمترشناخته‌شده این ویدئو را بازنشر کردند.

علاوه بر پیام‌رسان‌های داخلی و خارجی، کاربران فضای مجازی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) هم به این ویدئو واکنش نشان دادند و خواستار دستگیری سارق شدند.

یک روز بعد -در حالیکه این ویدئو همچنان جزء ویدئو‌های داغ فضای مجازی بود- یکی دیگر از مخاطبان، ویدئویی را از سرقت گوشی خود در ۱ تیر ۱۴۰۲ توسط همین سارق ارسال کرد با این تفاوت که اینبار، سارقِ خیابان استاد معین، محله گیشای تهران را برای سرقت گوشی انتخاب کرده بود.

نکته جالبی که در همان نگاه اول، جلب توجه می‌کرد این بود که با وجود فاصله زمانی تقریبا یکساله بین این دو سرقت، سارق در هر دو مورد با یک شکل و شمایل دست به سرقت زده بود و حتی کفش و کلاهش هم همان کفش و کلاه بود. مضاف بر اینکه زمان هر دو سرقت هم حوالی ساعت ۱۰ صبح و مقابل بانک صادرات بود. 

ویدئوی این سرقت هم بلافاصله پس از انتشار به سرعت در فضای مجازی دست به دست شد و اینکه سارق خیابان استاد معین یک‌سال قبل از این سرقت، در محله گیشای تهران هم با همان کفش و کلاه دست به سرقت زده بود، واکنش‌های متعجبانه زیادی را از سوی کاربران به دنبال داشت. 

اما داستان به این جا ختم نشد! روز جمعه (دیروز) یعنی دو روز پس از انتشار ویدئوی اول و یک‌روز پس از انتشار ویدئوی دوم، صفحه روزنامه جام جم در فضای مجازی ویدئوی دیگری را از سرقت گوشی توسط این سارق در خیابان سیدجمال الدین اسدآبادی واقع در محله یوسف‌آباد تهران منتشر کرد و تنها ساعاتی بعد، ویدئوی چهارم او در حین سرقت گوشی در خیابان دماوند هم منتشر شد!

در دو ویدئوی دیگری که در روز جمعه از این سارق منتشر شد، سارق درست مانند ویدئو‌های قبلی، صورت خود را با ماسک سفید پوشانده بود، شلوار جین و پیراهن آستین بلند به تن داشت، کفش کتانی با کفی سفید پوشیده بود و همان کلاه نقابدار معروف با آن علامت سفیدرنگ بزرگ را بر سر داشت.

انتشار چهار ویدئوی پی در پی از این سارق نشان می‌دهد که او جزو گوشی‌قاپ‌های پرکار پایتخت است که اگر روزی تنها یک سرقت انجام دهد درآمد او در ماه به یک میلیارد تومان هم می‌رسد!

نکته قابل‌توجه دیگری که در این میان وجود دارد این است که این سارق محدوده جغرافیایی خاصی را به عنوان قلمروی فعالیت خود در نظر نگرفته است؛ چراکه ویدئو‌های مختلفی که از او منتشر شده، هر بار او را در حال سرقت در یکی از مناطق تهران نشان می‌دهد و شاید یکی از دلایلی که او باوجود جولان‌دادن در خیابان‌های پایتخت، هنوز در دام پلیس گرفتار نشده است نیز همین «تغییر‌محل‌دادن‌های مستمر» باشد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->