فروش ۱۰۰ میلیونی نوزاد توسط مادر معتاد برملا شد قتل پسر ثروتمند با سم مار افعی | اعترافات متهمان در دادگاه فرمانده انتظامی مشهد از ۵۰ فقره سرقت باند نقابداران بی قرار پرده برداشت ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ پایان خوش ماجرای نانوایی کوی عمار یاسر مشهد بازسازی صحنه قتل از سوی مرد ضایعاتی | قتل ضایع مرد ضایعاتی! بحران خاموش جمعیت تأمین اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان در دو مرحله واریز می‌شود، بازنشستگان صبوری کنند چرمشهر بزرگ ترین تهدید برای سلامت کشف رود | تشدید آلایندگی از  گذر دباغ خانه پارک موزه علوم زمین مشهد موزه برتر کشوری شد چرا حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بدون افزایش واریز شد؟ + اطلاعیه کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی درباره نحوه پرداخت حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند
سرخط خبرها

دیپلماسی فرهنگی با حضور صالحی امیری در وزارت میراث افزایش خواهد یافت

  • کد خبر: ۲۴۵۸۶۱
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۱
دیپلماسی فرهنگی با حضور صالحی امیری در وزارت میراث افزایش خواهد یافت
کارشناس میراث فرهنگی گفت: سیدرضا صالحی امیری می‌تواند از سایر ظرفیت‌های سیاست خارجی و دیپلماسی کشور برای ثبت جهانی میراث فرهنگی کشور کمک بگیرد و دیپلماسی فرهنگی ایران را در جهان و سازمان‌های بین‌المللی فعال‌تر کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پویا طالب نیا درباره برنامه و رویکرد سیدرضا صالحی امیری وزیر پیشنهادی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اظهار داشت: مهم‌ترین چالش پیش‌روی او در این وزارت‌خانه تفکیک عملکرد سه حوزه میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است، این سه حوزه باید هم‌پوشانی داشته باشند، اگر گردشگری رونق پیدا می‌کند به دلیل وجود آثار تاریخی و باستانی مانند تخت سلیمان، تخت جمشید، بازار تبریز، حافظیه و چغازنبیل و مناظر فرهنگی مانند اورامانات/ هورامان و هگمتانه است.

وی بر اهمیت توازن و تعادل در اولویت‌بندی حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در برنامه‌های وزیر جدید تاکید کرد و افزود: گردشگری اقتصاد پیشران است، و شاخص توسعه فرهنگی در کشور بر مبنای جذب گردشگر باید بر اساس گردشگری فرهنگی و توجه به معرفی و حفاظت آثار تاریخی باشد، زیرا گردشگری که به ایران سفر می‌کند، قطعا به خاطر دیدن آثار تاریخی و فرهنگی به ایران می‌آید، لذا صالحی امیری باید این تعادل و توازن میان میراث فرهنگی و گردشگری کشور را به خوبی تنظیم و عملیاتی کند.

اصلاح روند نامتوازن تعامل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی 

طالب‌نیا ادامه داد: وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی باید به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های فرهنگی و تاریخی توجه کند، در برنامه‌های توسعه و بودجه سالانه آن‌ها را به نحو شایسته ببینید و برای حفاظت و مرمت هر کدام از این آثار -که در کشور ما هم کم نیستند- نهایت وقت و انرژی را بگذارد. توسعه گردشگری مهم است، اما اگر ۵۰ سال آینده این آثار تاریخی نباشند، سفر به ایران معنا و مفهومی ندارد.

کارشناس میراث فرهنگی تاکید کرد: میراث فرهنگی که از نیاکان ما در طول تاریخ به امانت به ما رسیده است، بر همین مبنا توسعه گردشگری شکل گرفته است؛ اما صنایع‌دستی و هنرهای سنتی هم به عنوان ضلع سوم این مجموعه نباید مغفول واقع شود، متاسفانه سال‌هاست گردشگری که سال‌های در اولویت اول قرار گرفته و حوزه‌های میراث فرهنگی و صنایع‌دستی در برنامه‌های وزارت‌خانه کمرنگ‌تر هستند، هیچ توازنی در کار نیست، این روند و چرخه باید اصلاح شود.

صالحی امیری می‌تواند دیپلماسی فرهنگی را فعال‌تر کند

طالب‌نیا درباره ثبت جهانی آثار تاریخی ملموس و ناملموس گفت: تاکنون ۲۸ اثر تاریخی ملموس کشور در فهرست جهانی یونسکو ثبت جهانی شده است؛ اکنون حساسیت و سختگیری‌های بیشتری برای ثبت آثار تاریخی وجود دارد. سیدرضا صالحی امیری باید از سایر ظرفیت‌های سیاست خارجی و دیپلماسی کشور برای ثبت جهانی دیگر آثار ایران کمک بگیرد و دیپلماسی فرهنگی ایران را در جهان و سازمان‌های بین‌المللی فعال‌تر کند.

گفتنی ست؛ سیدرضا صالحی امیری متولد ١٣٤٠ در شهرستان بابل، سیاستمدار و فعال علمی و فرهنگی، دارای مدرک دکتری مدیریت دولتی است و سابقه مسئولیت در سطح وزارت در دولت یازدهم را در کارنامه خود دارد.

رئیس کمیته ملی المپیک، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت یازدهم، معاون رئیس جمهوری رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، سرپرست وزارت ورزش و جوانان در دولت یازدهم، از مهمترین سوابق اجرایی صالحی امیری است.

صالحی‌امیری همچنین معاونت بررسی‌های راهبردی وزارت اطلاعات، ریاست کمیته اجتماعی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، و معاون پژوهش‌های فرهنگی و اجتماعی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام را در کارنامه اجرایی خود دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->