ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ پایان خوش ماجرای نانوایی کوی عمار یاسر مشهد بازسازی صحنه قتل از سوی مرد ضایعاتی | قتل ضایع مرد ضایعاتی! بحران خاموش جمعیت تأمین اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان در دو مرحله واریز می‌شود، بازنشستگان صبوری کنند چرمشهر بزرگ ترین تهدید برای سلامت کشف رود | تشدید آلایندگی از  گذر دباغ خانه پارک موزه علوم زمین مشهد موزه برتر کشوری شد چرا حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بدون افزایش واریز شد؟ + اطلاعیه کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی درباره نحوه پرداخت حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند اختلال یادگیری ریاضی در کودکان را بشناسیم چگونه می‌توان گرفتگی بینی در فصل بهار را برطرف کرد؟ توضیحاتی در رابطه با ترمیم حقوق و مراحل پرداخت فوق‌العاده خاص بازنشستگان جدید نیرو‌های مسلح
سرخط خبرها

تغییرات اقلیمی از مهم ترین عوامل افزایش بیماری های قلبی و عروقی

  • کد خبر: ۲۴۵۹۳۵
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۱
تغییرات اقلیمی از مهم ترین عوامل افزایش بیماری های قلبی و عروقی
دبیر علمی بیست و چهارمین کنگره تازه‌های قلب و عروق با بیان اینکه تغییرات اقلیمی جهانی یکی از عوامل افزایش بیماری‌های قلبی و عروقی به شمار می‌رود، بر لزوم تشخیص زودهنگام بیماری‌های قلبی به ویژه در زنان تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود اسلامی افزود: با توجه به پیشرفت‌های انجام شده در درمان بیماری‌های قلبی عروقی و نیز چالش‌های ایجاد شده در این حوزه طی سال‌های اخیر نیاز به اشتراک و تبادل اطلاعات بین پزشکان بیش از پیش احساس می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تغییرات اقلیمی جهانی یکی از عوامل افزایش بیماری‌های قلبی، عروقی در جهان به شمار می‌رود بر لزوم تشخیص زودهنگام بیماری‌های قلبی به ویژه در زنان اشاره کرد.

اسلامی همچنین بر لزوم توجه و تمرکز بر بالا بودن چربی خون، چاقی و عوارض قلبی - عروقی تاکید کرد و افزود: از آنجا که تشخیص زودهنگام و تمرکز بر کاهش عوامل خطرساز مرتبط با بیماری قلبی و عروقی یکی از اصلی‌ترین مباحث کنترل این بیماری‌ها به شمار می‌رود، در این کنگره تلاش شده است تا با تاکید بر این موضوعات و تعامل علوم مختلف در به‌روز رسانی و ارتقای دانش پزشکان، متخصصان و صاحب نظران اقدام شود.

مسعود قاسمی رئیس بیست و چهارمین کنگره تازه‌های قلب و عروق نیز با اشاره به برگزاری این کنگره اظهار داشت: این کنگره با هدف ارایه جدیدترین یافته‌های تشخیصی، پیشگیری و درمانی در زمینه قلب و عروق و نیز نقش هوش مصنوعی در درمان بیماری‌های قلبی با حضور بیش از پنج هزار شرکت کننده از داخل و خارج کشور از آمریکای شمالی، آلمان، ایتالیا و ترکیه برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: هدف از برگزاری این کنگره، بررسی آخرین دستاورد ها، دستورالعمل‌ها (گایدلاین ها) و تحقیقات در گرایش‌های مختلف قلبی، عروقی در حوزه تشخیصی، پیشگیری و درمانی به همراه ارایه روش‌های نوین درمان و استفاده از تکنولوژی‌های جدید از جمله هوش مصنوعی است.

به گفته قاسمی، همچنین این کنگره محلی برای توسعه شبکه ارتباطی بین محققان رشته‌های مختلف قلبی، عروقی و نیز اشتراک و تبادل نظریه و تجربه‌های علمی میان استادان و پزشکان این رشته است.

به گفته وی، با توجه به پیشرفت‌های انجام شده در درمان بیماری‌های قلبی و عروقی از یک سو و از سوی دیگر چالش‌های ایجاد شده در این حوزه طی سال‌های اخیر نیاز به اشتراک و تبادل اطلاعات بین پزشکان بیش‌تر از پیش احساس می‌شود.

قاسمی، معرفی محصولات دارویی جدید و نیز ارایه آخرین فن آوری‌ها و تجهیزات پزشکی که در جهت تسریع و بهبودی بیماران نقش موثری دارند به عنوان دیگر اهداف برپایی این کنگره برشمرد.

مژده مزیدی دبیر اجرایی این کنگره نیز گفت: در این کنگره آخرین تحقیقات، ایده‌ها و روش‌های نوآورانه به متخصصان قلب و عروق، فوق تخصص قلب، فلوشیپ اینترونشنال، بیهوشی قلب، جراحان قلب، فوق تخصص اکوکاردیوگرافی، متخصصان الکتروفیوزیولوژی، رزیدنت‌ها و فلوشیپ‌های قلب و عروق و پرستاران ویژه قلب ارایه خواهد شد و این کنگره دارای بالاترین امتیاز بازآموزی برای پزشکان و پرستاران است.

وی ادامه داد: از ویژگی‌های شاخص کنگره امسال، بخش ورکشاپ کنگره، کارگاه‌های علمی - تخصصی ویژه پزشکان و پرستاران خواهد بود که با حضور فعال شرکت کنندگان و همکاری شرکت‌های تجهیزات پزشکی و دارویی کشور برگزار شده، چالش‌ها و چشم انداز‌های جدیدی را در خصوص آخرین دستاورد‌های نوین پزشکی به ویژه برای پژوهشگران جوان پزشک و پرستار کشور به ارمغان خواهد آورد.

بر اساس این گزارش، بیست و چهارمین کنگره تازه‌های قلب و عروق ۲۷ تا ۳۰ شهریورماه در هتل المپیک برگزار می‌شود و جدیدترین یافته‌های تشخیصی، پیشگیری و درمانی در زمینه قلب و عروق و نیز نقش هوش مصنوعی در درمان بیماری‌های قلبی به متخصصان این رشته ارایه خواهد شد.

نمایشگاه جانبی تخصصی شرکت‌های دارویی، تجهیزات پزشکی و تصویر برداری نیز در حاشیه این کنگره برگزار می‌شود که فرصت مناسبی را برای شرکت‌های فعال درحوزه پزشکی کشور فراهم آورده تا آخرین توانمندی‌ها و دستاورد‌های روز دنیا را در فضای علمی پزشکی در معرض دید همگان قرار دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->