جزییات قتل اشتباهی رفیق با کلت کمری در تهران وجود ۷۷۰۰ کلاس درس با جمعیت بالای ۴۰ نفر در کشور علت حادثه مرگبار اتوبوس زائران بوشهری مشهد مشخص شد حریق خودرو در عنبرآباد کرمان سه کشته بر جای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) عملیات حساس آتش‌نشانان مشهدی برای نجات جان شهروند معلق در ارتفاع ۳۵ متری+عکس(۲۷ شهریور ۱۴۰۳) تصادف ۲ پراید در جاده قوچان-مشهد هشت مصدوم بر جای گذاشت (سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳) آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه تولید ابر در جاده کلات (سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳) تصادف اتوبوس با ساینا در گناباد ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت (سه‌شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳) پلیس فراجا: دستگیری پسر خداداد عزیزی صحت ندارد احکام کمیته‌های انضباطی دانشجویان به دستور وزیر بهداشت متوقف شد تخلف بهزیستی و کمیته امداد در اجرای کامل قوانین حمایت از مددجویان ۲۸ شهریور زمان اعزام نخستین گروه از زائران عمره به سرزمین وحی مهار آتش سوزی یک منزل مسکونی در محله طلاب مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) حمله شیر نر باغ وحش ارم تهران به شیشه و شکستن آن + فیلم چند راهکار موثر برای ترک همیشگی سیگار هزینه استفاده زندانیان از پابند الکترونیکی چقدر است؟ برای کاهش چربی خون چه مواد غذایی مفید است؟ یک متخلف کشتار غیرمجاز گاو در سبزوار به پرداخت هزینه نقدی محکوم شد هوشمندسازی پرونده سلامت بیماران و دسترسی به تصاویر پزشکی بیماران در سامانه PACS تغذیه سالم و مقوی نقش زیادی در سلامت و یادگیری دانش‌آموزان دارد رئیس جدید دانشگاه تهران منصوب شد + بیوگرافی و سوابق اجساد فوتی‌های واژگونی اتوبوس بوشهر-مشهد، احراز هویت نشده است | همه فوت شدگان، زن هستند (۲۷ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

بیمارانی که دچار حوادث انعقادی داخل عروق شده‌اند، مجاز به روزه‌داری نیستند

  • کد خبر: ۲۴۶۰۶
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۲
بیمارانی که دچار حوادث انعقادی داخل عروق شده‌اند، مجاز به روزه‌داری نیستند
رییس بیمارستان علوی از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیمارانی که دچار حوادث انعقادی داخل عروق شده اند به دلیل کم‌آبی بدن در روزه داری و امکان بروز عوارض ناشی از آن، مجاز به انجام این فریضه الهی نیستند.

 به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد هادی سعید مدقق،  با اشاره به اینکه بیمارانی که دچار مشکلات انعقادی داخل عروقی چه شریانی و چه وریدی می‌شوند مجاز به گرفتن روزه نیستند، بیان کرد: برحسب اینکه چقدر زمینه بیماری وسیع بوده، کاهش مایعات در بدن ممکن است عامل زمینه‌ای برای انعقاد خون داخل عروق را فراهم آورد.

 

این فوق تخصص جراحی عروق و تروما با بیان اینکه بیمارانی که به نحوی دچار انعقاد داخل وریدی شده اند باید با مشورت پزشک معالج خود روزه بگیرند تاکید کرد: در صورت روزه داری حجم مایعات مصرفی در دو وعده افطار و سحر باید زیاد باشد تا بدن در طول روز با کاهش حجم آب بدن روبرو نشوند.

 

دکتر مدقق بیان کرد: بیمارانی که مشکل لخته شدن خون در شریان را نیز تجربه کرده اند شرایط نگران کننده برای روزه داری دارند و روزه داری همه این بیماران منوط به نظر پزشک متخصص است.

 

رییس مرکز تحقیقات جراحی عروق دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد:بیمار دچار لخته شدن خون در شریان‌ها و یا ورید‌های احشایی شرایط حساس‌تر یا ویژه تری نسبت به سایر بیماران دارند.

 

دکتر مدقق با تاکید بر اینکه عروق احشایی روده و معده اگر دچار لخته شده اند بیمار شرایط حساس تری نسبت به سایرین دارد، ابراز کرد:این بیماران باید با پزشک جراح عروق مشورت کنند و تا زمانی که پزشک تشخیص دهد بیمار باید از روزه داری پرهیز کند.

 

وی گفت:بیماران دیالیزی و دیابتی نیز براساس نظر پزشکان مربوطه باید از روزه داری پرهیز کنند و یا با شرایط ویژه تری این فریضه الهی را به جا آورند.

منبع: دانشگاه علوم پزشکی مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->