آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان جلال آل احمد مشهد برخورد پژو ۴۰۵ با گاردریل در بزرگراه چراغچی مشهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنح‌شنبه ٢٢ شهریور ١۴٠٣) | آغاز کاهش دمای روزانه از فردا ترافیک پرحجم در پل غدیر، میدان شهید فهمیده و تمامی مبادی منتهی به حرم مطهر رضوی (۲۲ شهریور ۱۴۰۳) شرایط بهره‌مندی بیمه‌شدگان از خدمات و تسهیلات صندوق حمایت از بیماران صعب‌العلاج اعلام شد + جزئیات دستگیری سارقِ ۳۸ کامپیوتر خودرو در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۲) آیا بیمه عمر و پرداخت غرامت بازنشستگان تامین اجتماعی قطع شده است؟ ویدئو | فروریختن پل درسدن در آلمان بازنشستگان تامین‌اجتماعی همچنان در انتظار تصمیم دولت برای تعیین تکلیف متناسب‌سازی حقوق رایگان‌شدن مترو و اتوبوس برای دانش‌آموزان تهرانی در هفته اول مهرماه ۱۴۰۳ ۲ هزار میلیارد تومان مستمری مددجویان تحت پوشش بهزیستی واریز شد جدول تاریخ واریز حقوق شهریور ۱۴۰۳ مستمری‌بگیران و بازنشستگان تأمین‌اجتماعی اعلام شد زنان بی اختیاری ادرار را جدی بگیرند دستور ویژه پلیس اهواز برای دستگیری قاتل یک زن (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) علت حمله قلبی و راههای پیشگیری حمله به مفتی اعظم تاجیکستان با چاقو (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) آتش‌سوزی منزل مسکونی در بلوار هنرور مشهد (۲۱شهریور ۱۴۰۳) پرونده مرگ مشکوک خانم بلاگر معروف مختومه شد ۲۰ میلیون ملک قولنامه‌ای باید سنددار شود علت تاخیر قطار مسافربری مشهد- سرخس چه بود؟ (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) آتش‌سوزی انبار علوفه در بلوار شاهنامه مشهد(۲۱ شهریور ۱۴۰۳) واژگونی دو خودرو در مشهد سه مصدوم برجای گذاشت (۲۱ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

گوشت قرمز؛ عامل اصلی سرطان روده بزرگ در جوانان

  • کد خبر: ۲۴۶۹۷۵
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴
گوشت قرمز؛ عامل اصلی سرطان روده بزرگ در جوانان
یک مطالعه جدید علمی نشان می‌دهد گوشت قرمز و فراوری‌شده ممکن است باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در جوانان شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان اخیراً گزارش دادند که بیماران جوان‌تر مبتلا به سرطان روده معمولاً سطوح بالاتری از متابولیت‌های ایجاد شده توسط هضم اسید آمینه‌ای به نام آرژنین دارند.

آنها همچنین دارای سطوح بالاتر متابولیت مرتبط با چرخه اوره هستند - فرآیندی که طی آن آمونیاک تولید شده توسط هضم پروتئین از خون فیلتر شده و دفع می‌شود.

به گفته محققان، مصرف بیش از حد طولانی مدت گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده می‌تواند این سطوح متابولیت بالا را در افراد جوان مبتلا به سرطان روده بزرگ توضیح دهد.

محقق ارشد «نصیر سانگوان»، مدیر مرکز تجزیه و تحلیل میکروبی کلینیک کلیولند، گفت: «داده‌های ما به وضوح نشان می‌دهد که محرک اصلی رژیم غذایی است.»

برای این مطالعه، محققان آزمایش خون انجام شده روی ۲۰ بیمار مبتلا به سرطان روده بزرگ ۵۰ ساله یا کمتر را با بیماران ۶۰ ساله و بالاتر مقایسه کردند.

تجزیه و تحلیل نشان داد که تفاوت در رژیم غذایی عامل بسیاری از تفاوت‌های مشاهده شده بین بیماران جوان و مسن‌تر سرطان روده بزرگ است.

این در واقع خبر خوبی است، زیرا محققان فکر می‌کردند که ممکن است برای کاهش خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ، به تغییر میکروبیوم روده در مقیاس بزرگ نیاز باشد. میکروبیوم شامل هزاران میکروب مختلف است که در روده زندگی می‌کنند، که بیشتر آنها در طول عمر مفید هستند.

به گفته محققان، بررسی خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ با انجام آزمایش خون به دنبال متابولیت‌ها نسبت به انجام یک توالی ژنتیکی از نمونه مدفوع برای بررسی سطح باکتری‌های روده می‌تواند آسان‌تر باشد.

گام بعدی در این تحقیق، تأیید یافته‌های آن در گروه بزرگ‌تری از بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ خواهد بود. پس از آن، محققان می‌توانند آزمایش کنند که آیا رژیم غذایی یا دارو‌ها می‌توانند این سطوح متابولیت را کاهش دهند یا خیر.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->