پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

انسولین ایرانی جای خود را در بازار مصرف باز می‌کند

  • کد خبر: ۲۴۷۱۶۱
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۱
انسولین ایرانی جای خود را در بازار مصرف باز می‌کند
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه بیشتر بیماران دیابتی به دنبال برند خاصی از انسولین به نام نوومیکس هستند، گفت: انسولین ایرانی جای خود را در بازار مصرف بازمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، قدرت الله رستمی، در واکنش به گلایه بیماران از کمبود انسولین، اظهار داشت: انسولینی که مد نظر بیماران است انسولینی به نام نوومیکس است که یک برند خارجی است.

وی با تاکید بر اینکه تا جایی که بتوانیم این نوع انسولین را برای بیماران عزیز تامین و توزیع می‌کنیم، تصریح کرد: در داروخانه‌ها به تعداد نیاز تامین و توزیع کردیم و علت اینکه به سختی گیر می‌آورند این است که، چون این دارو به‌صورت سهمیه بین استان‌ها توزیع می‌شود اگر در توزیع به داروخانه‌ها و عرضه به بیماران شرایط سختگیرانه وجود نداشته باشد، به علت اینکه برخی از استان‌ها مدیریت خوبی در این زمینه ندارند و باعث شده بیماران از خارج از استانشان این دارو را تهیه کنند که گاهی این درخواست‌ها به استان ما خواهد رسید، لذا برای استان ما هم کمبود‌های مقطعی کوتاه مدت به زمان‌های طولانی‌تر تبدیل خواهد شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان، افزود: ما اگر چه سختگیری می‌کنیم و به‌خاطر مدیریت دارو توزیع را محدود کردیم، اما نتیجه آن این است که تاکنون پیش نیامده بیماران مدت طولانی بدون انسولین بمانند.

رستمی با تاکید بر اینکه الان هم اگر چه انسولین توومیکس که بیشتر بیماران دنبالش هستند، چند روزی است که در داروخانه‌ها کمبود شده است، گفت: برخی بیماران که در منزل ذخیره کافی ندارند، باید از انواع دیگر انسولین با تجویز پزشکان استفاده کنند و تا انشاالله محموله جدید برای اواسط هفته وارد استان شود.

اثرگذاری انسولین ایرانی و خارجی یکسان است

وی از تولید و توزیع انسولین ایرانی خبر داد و تصریح کرد: اثرگذاری انسولین‌های داخلی و خارجی یکسان است، فقط از نظر طول مدت اثر متفاوت است و پزشک بر اساس شرایط بیمار و نوع انسولین دستور مصرف را به بیمار ارائه می‌کند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان از ورود یک نوع انسولین خارجی با برند رایزودگ خبر داد و گفت: این نوع انسولین که شبیه نوومیکس و برند است به تازگی معرفی شده و در بیمه سلامت وبیمه خدمات درمانی نیرو‌های مسلح پوشش داده می‌شود و امیدواریم به‌زودی بیمه تامین اجتماعی هم آن را پوشش دهد. 

رستمی با تاکید بر اینکه مشکل کمبود نوومیکس یک موضوع جهانی است و ربطی به کشور و استان ما ندارد، عنوان کرد: مشکل کمبود به کارخانه تولید کننده برمی‌گردد این کارخانه نتوانسته نیاز جهان را به طور کامل نامین کند.

وی گفت: بیمارانی که می‌خواهند به جای نوومیکس از رایزودگ استفاده کنند باید با دستور و تجویز پزشک مصرف شود. انسولین ایرانی هم به بازار آمده و با همان کد بیمه‌ای که نوومیکس را پوشش می‌داد قابل قبول بیمه‌ها است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان درباره انسولین ایرانی تصریح کرد: این نوع انسولین تولید داخل است و به اندازه کافی موجود است، فقط کافی است پزشکان تجویز کنند. مشکل ما این است که مردم فقط دنبال برند خاص نوومیکس هستند.

رستمی تاکید کرد: بر اساس مدیریتی که برای توزیع دارو‌ها وجود دارد، انسولین نوومیکس هم به صورت سهمیه‌بندی شده برای بیماران تجویز می‌شود و اگر هم کمبودی هست حداکثر ظرف ۳_۴ روز برطرف می‌شود.

وی از سامانه ۱۹۰ به عنوان راهنمای بیماران یاد کرد و گفت: کارشناسان ما از طریق این سامانه ضمن ارائه اطلاعات و مشاوره دارویی، به بیماران می‌گویند که داروی مورد نظر آنها در کدام داروخانه موجود است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان، افزود: همکاران ما در سامانه ۱۹۰ از ساعت ۸ صبح تا ۸ در خدمت بیماران هستند.

وقتی اپراتور پاسخگو نیست ممکن است در حال مکالمه با بیمار دیگری باشد، بنابراین باید چند دقیقه صبر کنید و مجدد تماس بگیرید.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->