کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون‌اول رئیس‌جمهور، روز دوشنبه (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود ۱۵۲ شکایت نوروزی از تأسیسات گردشگری خراسان رضوی رسیدگی شد مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی: در ایام نوروز ۱۴۰۴، بیش از ۶ میلیون نفرشب اقامت داشتیم کاهش کلسترول بد خون خطر ابتلا به زوال عقل را کم می‌کند کشف و ضبط بالغ بر ۵۰ قلم مواد آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در ایام نوروز ۱۴۰۴ (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فروش نوروزی محصولات صنایع دستی در خراسان رضوی از مرز ۷۸ میلیارد تومان عبور کرد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۴ درصدی تردد در جاده‌های خراسان رضوی ارائه بیش از ۲۰ میلیون خدمت توسط هلال احمر در نوروز ۱۴۰۴ آیا کلثوم اکبری، قاتل سریالی پیرمردهای مازندرانی، اعدام شده است؟ وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت در راستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید جزئیاتی از  پرونده نزاع مرگ بار در روز اول سال ۱۴۰۴ تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند
سرخط خبرها

شرایط اهدای پلاسما برای نجات بیماران کرونایی چیست؟

  • کد خبر: ۲۴۷۵۳
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۶
شرایط اهدای پلاسما برای نجات بیماران کرونایی چیست؟
سوپروایزر آموزشی بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به اینکه با اهدای پلاسما به مبتلایان کرونا احتمال بهبود مبتلایان بیشتر می‌شود تاکید کرد: باید سطح آنتی بادی در بدن بهبود یافتگان به حد قابل قبولی برسد تا بتوان از پلاسمای جداسازی شده آنان برای درمان مبتلایان استفاده کرد.

به گزارش شهرآرا نیوز ، شمسی نصیری درباره اینکه چه کسانی می توانند پلاسمای خون خود را به مبتلایان به کووید ۱۹ اهدا کنند اظهار داشت: اهدای پلاسمای خون از افرادی دریافت می شود که از زمان بهبودی آنها به کرونا حداقل  ۲۵ تا ۳۰ روز گذشته باشد.

وی با اشاره به این که با اهدای پلاسما به مبتلایان کووید ۱۹ در بیمارستان مسیح دانشوری احتمال بهبود مبتلایان بیشتر می‌شود افزود: رسیدن ایمنی بدن به حد قابل قبول، فاکتور مهمی برای اهدای پلاسما است، زنان باردار و یا بانوانی که یک یا دوبار بارداری را تجربه کرده اند و یا افرادی که سقط جنین داشته اند، کاندید مناسبی برای اهدا پلاسما نیستند.

نصیری با بیان اینکه رضایت کامل اهدا کننده و دریافت کننده شرط اصلی درمان و اهدای پلاسما است، خاطرنشان کرد: این اقدام درمانی کاملا داوطلبانه انجام می شود.

وی با بیان اینکه تمامی هماهنگی اجرای این طرح توسط واحد اهدای پلاسما بیمارستان مسیح دانشوری انجام می شود، گفت: پس از نوبت دهی به اهدا کنندگان و انجام آزمایشات لازم، در صورت دارا بودن شرایط و سلامت کامل فرد پلاسما جداسازی می شود.

سوپروایزر آموزشی بیمارستان مسیح دانشوری حداکثر زمان اهدای پلاسما را بین ۴۰ تا ۴۵ دقیقه عنوان کرد و گفت: کم خونی و  ضعف بدنی موضوعی کاملا بی ارتباط با اهدا پلاسما است، دستگاه جداسازی پلاسما از خون مجهز به دو خط مجزا است به این صورت که از یک جهت خون از بدن فرد خارج می شود و از طرف دیگر پلاسمای خون جدا سازی می شود و مجددا خون به بدن اهدا کننده بر می گردد.

وی تاکیدکرد: در واقع به هیچ عنوان حجم قابل توجهی از خون در زمان اهدا پلاسما از بدن خارج نمی شود، بلکه صرفا پلاسمای خون جداسازی می شود و تمام پروسه اهدا تحت نظر پرشک متخصص انجام خواهد شد.

نصیری با بیان این که اهدا پلاسما صرفا از طریق بیمارستان های مسیح دانشوری و بقیه الله انجام می شود، گفت: بهبودیافتگان به سایر مراکز و سازمان انتقال خون برای اهدا پلاسما مراجعه نکنند، داوطلبان می توانند برای هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر همه روزه با واحد اهدا پلاسما بیمارستان مسیح دانشوری با شماره های  ۲۷۱۲۲۶۳۹ ، ۲۷۱۲۲۲۵۴ و ۰۹۳۷۶۴۹۱۱۰۱ به صورت شبانه روزی تماس گیرند.

وی در پایان با بیان اینکه تیم درمان حدود دوماه است که شبانه روز در حال تلاش هستند تا سلامت جامعه تامین شود خطاب به مردم اظهار داشت: بیماری کرونا بیماری نیست که صرفا یک نفر یا یک ارگان برای کنترل و مهار آن فعالیت کند بلکه لازمه مهار آن همکاری تمامی اجزای جامعه  و کشور برای ایجاد بسیج کنترل عمومی است.

منبع: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->