قطع برق ۱۵ روزه صنایع منتفی شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: حذف صفر هیچ تأثیری بر فرایند‌های واقعی اقتصاد ندارد | بی‌اثر در حفظ ارزش پول ملی مصرف بیش از ۶۳ هزار مگاوات برق در روز ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افت شاخص بورس در معاملات امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) اعلام ۱۰ عامل رسوب کالا توسط گمرک جزئیات نحوه محاسبه پلکانی قبض برق گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎﯼ ایران و ترکمنستان در زمینه نفت و گاز شرایط دریافت وام ۴ میلیارد تومانی مشاغل خانگی چیست؟ تأکید بر ضرورت تسریع در تکمیل خط سوم انتقال برق مشهد - ماری دستور سرپرست وزارت اقتصاد برای پرداخت یکپارچه حقوق کارمندان تا یکم هر ماه هدف‌گذاری برای جذب ۱۰ همت سرمایه‌گذاری در شهرداری‌های خراسان رضوی | عرضه بسته‌های ویژه جذب سرمایه در نمایشگاه مشهدفاینکس خراسان رضوی، در نبرد با آفت سن گندم | بیش از ۱۵۳ هزار هکتار از مزارع غلات استان، سم‌پاشی شد دلایل کمبود برنج خارجی در بازار مشهد | برنج پاکستانی کمیاب شد راه دشوار خانه دارشدن پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش نرخ ارز چه تأثیری بر قیمت لاستیک خودرو داشت؟ | واردات بی‌رویه تایر‌های چینی، مانع بزرگ حمایت از تولید داخل پیش بینی بورس (سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بازار قرمز می‌ماند؟ پیش‌بینی قیمت دلار (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ ارز کالاهای اساسی رسماً به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برگشت خشکسالی، تولید گیاهان دارویی خراسان رضوی را تهدید می‌کند قطعی منظم برق شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس: سرمایه‌گذار اماراتی به تعهد خود عمل کند مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: پیگیر مطالبات به‌حق نانوایان هستیم متخلفان بازار ارز و شبکه توزیع آرد نقره‌داغ شدند | ۴۱.۵ میلیارد تومان، جریمه دو شرکت متخلف در خراسان رضوی ظرفیت‌های نمایشگاه اینوکس-فاینکس | رویدادی برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی ثبت رکورد جدید در صادرات محصولات چاپی | درآمدزایی ۴.۵ هزار میلیارد تومانی محصولات چاپی برای خراسان رضوی آیا مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) شارژ می‌شود؟ + جزئیات فرماندار مشهد برای رفع کمبود برنج پاکستانی در شهر به وزارت جهاد کشاورزی رفت
سرخط خبرها

کارخانه‌ها شیرخام را ارزان می‌خرند، لبنیات گران می‌فروشند/ کارخانه‌ها تعیین کننده نرخ لبنیات

  • کد خبر: ۲۴۸۰۷
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۱
  • ۴
کارخانه‌ها شیرخام را ارزان می‌خرند، لبنیات گران می‌فروشند/ کارخانه‌ها تعیین کننده نرخ لبنیات
رئیس هیأت مدیره اتحادیه سراسری دامداران با بیان اینکه کارخانه‌ها شیرخام را ارزان می‌خرند، لبنیات گران می‌فروشند گفت: علاوه بر این کارخانه‌ها نرخ دلبخواهی تعیین می‌کنند، پول دامداران را با تأخیر می‌دهند و هر زمانی که دلشان بخواهد شیر خریداری می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از شیوع ویروس کرونا در کشور که روی مصرف برخی مواد غذایی از جمله لبنیات تأثیر گذاشته به طوری که در این میان به ویژه لبنیات‌های سنتی با بیشترین کاهش تقاضا مواجه شده‌اند، در این میان برخی کارخانه‌ها شیرخام دامداران را یا نمی‌خرند یا به قیمت پایین‌تر از نرخ مصوب خریداری می‌کنند. از آنجایی که شیر یک محصول فسادپذیر است و قابلیت نگهداری بیش از یک روز را ندارد مشکلاتی برای دامداران کشور به وجود آمده است. کشور در تولید شیر خودکفا است و باید برای حفظ این خودکفایی تلاش بیشتری شود.

حسین نعمتی رئیس هیأت مدیره اتحادیه سراسری دامداران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، گفت:‌  کارخانه‌ها شیر دامداران را زیر قیمت مصوب خریداری می‌کنند، نرخ آنها از کیلویی 1700 تومان تا 2600 تومان متغیر است. آنها ملاک صنعتی و سنتی بودن را لحاظ می‌کنند و البته بیشتر نرخ‌هایی که تعیین می‌کنند دلبخواهی است.

نعمتی با بیان اینکه قیمت مصوب شیرخام کیلویی 10390 تومان به اضافه 150 تومان کرایه و جوایز است گفت: نرخ 2600 تومانی که کارخانه‌ها خریداری می‌کنند شاید محدود به 5 درصد دامداری‌های صنعتی کشور نشود و 95 درصد دامداری‌ها به ویژه دامداری‌های سنتی پایین‌تر از نرخ مصوب شیر خود را می‌فروشند.

 

* کارخانه‌های لبنیات به تعهدات پایبند نیستند

رئیس هیأت مدیره اتحادیه سراسری دامداران با بیان اینکه مشکلات محدود به خرید با قیمت پایین نیست گفت: ‌آنها بهای شیر دامداران را با تأخیر می‌پردازند مثلاً پس از دو ماه نرخی را خودشان اعلام می‌کنند که واقعاً منصفانه نیست و به ضرر دامدار است.

وی در پاسخ به اینکه آیا قراردادی بین دامداران و کارخانه‌ها برای فروش شیر منعقد نمی‌شود گفت: آنها پایبند به تعهدات نیستند به ویژه اخیراً که مصرف شیر کاهش یافته نرخ‌هایی را خودشان تعیین می‌کنند اگر چه این نرخ‌ها تا حدودی بهتر شده است ولی همچنان زیر قیمت نرخ مصوب است.

نعمتی افزود: مشکل مهم این است که آنها به یکباره پیامک می‌زنند که مثلاً چند روزی شیر از دامداران تحویل نمی‌گیرند و دامدار در این شرایط هیچ راهی ندارد چرا که شیر یک محصول فسادپذیر است و به هیچ عنوان جای دیگری نمی‌توان آن را نگهداری کرد.

رئیس هیأت مدیره اتحادیه سراسری دامداران همچنین تأکید کرد: دامداری‌های سنتی با مشکلات نفوذ واسطه‌ها هم مواجه هستند؛ شیر تولیدی آنها را واسطه‌ها با قیمت نازل خریداری می‌کنند و پول بسیار کمتری دست آنها می‌رسد.

* علیرغم ارزان‌خری کارخانه‌ها، لبنیات گران شده است

وی افزود: متأسفانه در این میان تعزیرات به جای اینکه به شرایط قیمت بازار نظارت درستی داشته باشد مثلا آن زمانی که دامداران با نرخ پایین محصول خود را می‌فروشند ورود کند اگر یک دامدار شیر خود را اندکی بالاتر از نرخ مصوب فروخته باشد بلافاصله جریمه می‌کنند و اکنون پرونده‌های زیادی برای جریمه دامداران وجود دارد.

نعمتی در پاسخ به اینکه آیا لبنیات در بازار گران نشده است، گفت: لبنیات به رغم اینکه کارخانه‌ها شیر خام دامداران را با قیمت پایین‌تری خریداری می‌کنند گران شده است مثلا میانگین قیمت ماست کیلویی 17 هزار تومان است؛ مگر این ماست چقدر هزینه تبلیغ و بسته‌بندی دارد که به این قیمت می‌فروشند اما شیر دامداران را به قیمت بسیار اندک خریداری می‌کنند.

*صادرات شیرخشک انجام نشد

وی در پاسخ به اینکه آیا صادرات شیرخشک که اخیرا ستاد تنظیم بازار مصوب کرده بود انجام می‌شود، گفت: هیچگونه صادرات شیرخشک انجام نشده است که اگر می‌شد می‌توانست تعادلی در قیمت بازار و عرضه و تقاضا ایجاد کند.

به گزارش فارس، در اسفند ماه ستاد تنظیم بازار مصوب کرد که برای تعادل عرضه و تقاضا صادرات شیرخشک تا پایان فروردین‌ماه انجام شود.

*قیمت خوراک دام دو برابر شد

وی در مورد خوراک دام گفت:‌ قیمت‌ها تقریبا دو برابر شده است اخیراً  دولت قیمت ذرت را کیلویی 150 تومان افزایش داده است اما از آنجایی که خوراک دولتی به دست دامدار نمی‌رسد و یا کمتر می‌رسد مجبور هستند از بازار آزاد یا بازار سیاه تأمین می‌کنند که قیمت‌های دو برابری را مطرح می‌کنند و تغذیه دام با این خوراک گران هیچ سودی برای دامدار ندارد.

وی تأکید کرد: در استان قزوین کارخانه کنسانتره وجود دارد که از زمانی که یادم می‌آید این کارخانه همه روزه فعال بوده اما یک هفته‌ای است که تعطیل شده است. 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
لبنیات چی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
0
2
با سلام با احترامی به عزیزان دارم اما این گفتمان اصلا درست نیست و بعنوان تولید کننده پینر سنتی میتوانم بگم ما به فروشندگان شیر دارین التناس می کنیم اما ان هم به قیمت های فضایی الان قدیم نیست که هیچ کس از قیمت ها خبر نداشته باشد الان همه به اینترنت وصل هستند و از قیمت ها خبر دارند من به عنوان خریدار شیر امسال شیر گوسفند رو با قیمت ۸۵۰۰ت خریده ام و شیر گاو رو ۲۵۰۰ ت شما چطور میگید که قیمت شیر رو ارزان می خرند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
استان ما شیر را برج ۲ ۱۷۰۰ تومان دادیم استان آ.غ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۶
0
1
من دو روز پیش گوهردشت خریدم 4000 تومان کیلوی انهم شیر گاوی
محمد رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۶
0
0
با سلام
من از ارومیه هستم و دامداری هم سنتی هست اینجا شیر را از ما کیلویی 1800 تومن میخرند و میگن این قیمیتی که دولت داده اصلا دست اون نیست دست بخش خصوصیه اون باید قیمت رو بالا ببره . با این قیمت نهاده امثال ما ها دارن داغون میشن لطفا رسیدگی کنین.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->