رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم!
سرخط خبرها

مهد‌های کودک بدون مجوز از مهرماه ۱۴۰۳ پلمب می‌شوند

  • کد خبر: ۲۴۹۱۰۴
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۴
مهد‌های کودک بدون مجوز از مهرماه ۱۴۰۳ پلمب می‌شوند
مدیرکل توسعه کمی و کیفی کودکستان‌های سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک وزارت آموزش‌وپرورش از پلمب مهد‌کودک‌های بدون‌مجوز از مهر امسال خبر داد و گفت: خانواده‌ها در صورت اخذ شهریه بیشتر توسط کودکستان‌ها، از طریق سامانه «شکوا» اطلاع‌رسانی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ الهام رجب‌پور در خصوص مجوز‌های کودکستان‌ها اظهار کرد: مهدکودک‌ها و پیش‌دبستانی‌ها از آذر ۱۴۰۱ طی یک فراخوان، فرصت شش‌ماهه داشتند که به کودکستان تبدیل شوند و این زمان تا تیرماه ۱۴۰۳ تمدید شده بود.

وی افزود: در این بازه زمانی، ۳۱ هزار مرکز مجوز لازم را برای تبدیل مهدکودک و پیش‌دبستانی به کودکستان برای سنین ۴ تا ۶ سال دریافت کردند و اقدام‌نکردن در این بازه زمانی دوساله، به‌معنی فعالیت بدون‌مجوز است.

مدیرکل توسعه کمی و کیفی کودکستان‌های سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: اکنون درگاه ملی مجوز‌ها باز است و مهد‌های کودک تا مهر فرصت دارند برای گرفتن مجوز اقدام کنند. اگر تا زمان تعیین شده در فرآیند تبدیل قرار نگیرند و اقدامی انجام ندهند، ادارات کل آموزش و پرورش با همکاری تعزیرات برای پلمب آنها اقدام می‌کنند.

رجب‌پور بیان کرد: خانواده‌هایی که در مراکزی ثبت‌ نام می‌کنند که در کودکستان‌یاب نیستند، یعنی بدون مجوز بوده؛ بنابراین شامل شهریه قانونی، امکان شکایت از شهریه یا اتفاقات ناگوار برای کودک و گواهی نوآموز نمی‌شوند.

وی در خصوص تفاوت شهریه سامانه کودکستان‌یاب با مبلغ اعلامی کودکستان‌ها به خانواده‌ها، عنوان کرد: در سامانه ما خدمتی به نام شکوا وجود دارد و هر خانواده‌ای اضافه شهریه را اطلاع دهد، پیگیری می‌کنیم. از مهر که ثبت نام‌ها شروع شود به خانواده در بدو ثبت نام یک پیامک براساس قرارداد آنها ارسال می‌شود و همزمان خانواده می‌تواند نظر خود را هم اعلام کند.

مجتبی همتی‌فر، رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک نیز در خصوص روند اعطای مجوز مهد کودک به دستگاه‌ها گفت: براساس قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، ادارات و دستگاه‌های مشمول باید از طریق خرید خدمت یا مشارکت با بخش خصوصی به راه‌اندازی مهد کودک اقدام کنند و قانون به تأسیس مهدکودک توسط خود نهاد اشاره نکرده است.

وی با اشاره به اینکه سه روش برای راه‌اندازی کودکستان توسط دستگاه‌ها وجود دارد، تصریح کرد: نخست اینکه مراکز مجاز طبق عرف منطقه یا میانگین منطقه شهریه دریافت می‌کنند و برای خرید خدمت در سامانه کودکستان‌یاب معرفی می‌شوند. دوم استفاده از روش مشارکت است یعنی برخی از دستگاه‌ها مکانی را که پیشتر به عنوان مهد کودک بوده تجهیز کرده‌اند و ما مراکز مجاز را برای ارائه خدمات به آنها معرفی می‌کنیم. در روش سوم، اگر دستگاهی اصرار بر راه‌اندازی کودکستان دارد، باید نماینده حقوقی خود را به این سازمان معرفی کند تا در اسرع وقت مجوز آنها صادر شود.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک خاطرنشان کرد: با مراجعی که صلاحیت‌ها را بررسی می‌کنند، رایزنی شده است تا در طول یک هفته موضوع را بررسی و مجوز را صادر کنند. گاهی نهاد‌ها به اشتباه مدیرعامل شرکت را به عنوان نماینده حقوقی برای پیگیری امور مجوز معرفی می‌کنند، در حالی که وی به دلیل مشغله اصلاً فرصت رسیدگی و پیگیری موضوع را ندارند.

همتی‌فر با بیان اینکه حدود یک ماه قبل نشستی با حضور همه نهاد‌های حقوقی دولتی، حاکمیتی، عمومی و غیر دولتی که تقاضای دریافت مجوز تأسیس مهدکودک دارند، برگزار شد، عنوان کرد: شرایط برای آنها توضیح داده شد و مسیر کارشان در حال پیگیری است. در بررسی‌های انجام شده توسط سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک به این موضوعات پرداخته می‌شود که شهریه کودکستان به چه میزان واقعی بوده و چقدر از این شهریه مربوط به هزینه پایه و خدمات توافق شده است. گاهی والدین با کودکستان قرارداد منعقد نکرده و شهریه را بدون قرارداد و به شکل غیر رسمی پرداخت می‌کنند در این وضعیت، تخلفات شهریه قابل پیگیری و برخورد نیست.

وی با تاکید بر اینکه باید مشخص شود شهریه اضافه بابت کدام خدمات است، بیان کرد: سرویس، بسته‌های یادگیری یا خدمات جانبی از جمله خدمات ارایه شده از سوی مهد کودک‌ها است. اگر بابت خدمات پایه شهریه بیشتری دریافت کنند طبق آیین‌نامه با جریمه نقدی و غیر نقدی و سایر مجازات‌هایی که در آیین‌نامه تعیین شده‌ است، با آنها برخورد می‌شود.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در خصوص نحوه نظارت بر کودکستان‌ها عنوان کرد: در شیوه‌نامه سال‌های قبل نظارت میدانی تعیین شده و دغدغه همه مدیران کل آموزش و پرورش ساماندهی آن بود. مطابق گزارش‌های ارائه شده به استان‌ها یا گزارش‌های ثبت شده در سامانه شکوا، بازدید‌هایی را از کودکستان‌ها خواهیم داشت و کودکستان‌های متخلف توسط کارشناسان مناطق، ادارات کل آموزش و پرورش یا گشت‌های تعزیرات مورد بررسی قرار می‌گیرند و بر اساس آیین‌نامه با آنها برخورد می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->