ملاک وحدت، عمل به شیوه رسول‌ الله (ص) است وحدت امت اسلامی، راه نجات غزه و مقابله با چالش‌های دشمنان است جشن بزرگ شکوفه‌های رضوی در جوار حرم امام رضا (ع) برگزار شد راهپیمایی ضدصهیونیستی با شعار «وحدت امت اسلامی، نجات غزه مظلوم» در مشهد برگزار می‌شود برگزاری سی‌وهشتمین سالگرد شهادت سرلشکر پاسدار شهید محمود کاوه در مشهد مقدس زنگ اول: زیارت جایی برای پیرمرد‌ها هست اتفاقا رواقی از جنس ارادت در قلب حرم امام رضا(ع) یادگارهای ارزشمند امام صادق (ع) برای شیعه وحدت، کلید حل مشکلات جهان اسلام است وحدت اسلامی و حمایت از مظلومان نباید در چالش‌های روزمره گم شود عرضه کتاب‌های معرفتی ویژه نوجوانان در نهمین نمایشگاه تخصصی کتب حوزوی و معارف اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه موزه دفاع مقدس مشهد و پایان تاخیر دو ساله پروژه + فیلم همسرداری در اسلام؛ به هم محبت کنید جلسات سنتی قرآن‌خوانی ویژه خواهران در حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود مرور برخی شاخصه‌های رفتاری پیامبر (ص) در اجتماع برنامه‌های اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی به مناسبت هفته وحدت + جزئیات دینی به نام اخلاق
سرخط خبرها

مسن‌ترین و کوچک‌ترین زائر پیاده امام رضا(ع) چند ساله بودند؟

  • کد خبر: ۲۴۹۲۰۴
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۴
مسن‌ترین و کوچک‌ترین زائر پیاده امام رضا(ع) چند ساله بودند؟
سخنگوی جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده امام رضا(ع) سن مسن ترین و کوچکترین زائر پیاده امسال دهه پایانی ماه صفر را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین رضایی عصر چهارشنبه در آخرین گزارش مربوط به ورود زائران پیاده امام رضا (ع) به مشهد افزود: از دوشنبه هفته گذشته ۴۵۱ هزار و ۴۵۳ زائر پیاده وارد مشهد شدند که ۵۷ درصد از آنان مرد و بقیه زن بودند.

وی اظهار کرد: جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده امام رضا (ع) از ۲۰ تیرماه فعالیت خود را برای خدمت رسانی به زائران پیاده امام رضا (ع) در ۱۴حوزه آغاز کرد و ۲۵ هزار خادم در آن مشغول فعالیت شدند.

سخنگوی جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده امام رضا (ع) گفت: ۳۰۰ محل برای اسکان ۸۰ هزار و ۸۰۳ زائر پیاده با همکاری اداره‌های آموزش و پرورش، هیات مذهبی جواد الائمه (ع) اداره کل ورزش و جوانان و مدیریت حج و زیارت تامین شد و زائران به مدت سه روز از خدمات رفاهی، درمانی و اسکان رایگان برخوردار شدند.

رضایی افزود: در حوزه خدمات جاده‌ای در همه محور‌های ارتباطی منتهی به مشهد ۳۶۷ ایستگاه صلواتی مستقر شد که با احتساب ایستگاه‌های صلواتی دیگر استان‌ها به ۵۶۷ ایستگاه فعال رسید.

وی ادامه داد: بزرگترین ایستگاه صلواتی در جاده‌های نیشابور، قوچان، شاهچراغ شیراز و کوچکترین ایستگاه توسط یک خانواده روستایی در مسیر فریمان دایر شد.

سخنگوی جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده امام رضا (ع) گفت: در حوزه خدمات درمانی، دانشگاه‌های علوم پزشکی، هلال احمر، بیمارستان‌های خیریه با بیش از یک میلیارد ریال هزینه دارویی به زائران پیاده خدمات ارایه دادند.

رضایی، اعزام ۴۰۰ زن و مرد مبلغ به محل‌های اسکان و ایستگاه‌های صلواتی و همراهی بیش از ۳۰۰ روحانی در کاروان‌ها را از خدمات فرهنگی به زائران پیاده برشمرد.

وی اضافه کرد: در حوزه مشارکت‌های مردمی بیش از هزار و ۱۰۰ نیکوکار با صرف هزینه چند ۱۰ میلیاردی در حوزه خدمات رفاهی و اسکان جاده‌ای به زائران پیاده خدمات ارایه دادند.

سخنگوی جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده امام رضا (ع) گفت: با همکاری شرکت اتوبوس رانی برای زائرانی که موفق نشده بودند برای بازگشت به شهرهایشان بلیت تهیه کنند ۱۰۰ دستگاه اتوبوس فراهم شد و سه هزار نفر با قطار به شهر‌های خود بازگشتند.

رضایی افزود: ارائه خدمات به زائران پیاده امام رضا (ع) با همکاری بخش‌های حاکمیتی و با مشارکت ستاد مرکزی سفر، استانداری، فرمانداری مشهد و سایر فرمانداران استان، پلیس راهور و ناجا و پلیس راه، آتش نشانی، اداره میراث فرهنگی و اداره راه و ترابری خراسان رضوی انجام گرفت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->