راهکار موقت چین و فیلیپین برای جلوگیری از جنگ گسترده | خط تماس میان روسای جمهور آتش‌سوزی گسترده در بغداد (۲۶ تیر ۱۴۰۳) رهبر انصارالله به عربستان هشدار داد ویدئو | روضه‌ عصر عاشورا به روایت آیت‌الله خامنه‌ای حضور سه میلیون پناهجوی افغان در پاکستان ممنوعیت ضبط نشست‌های امنیتی به دستور نتانیاهو آخرین اخبار از روند بررسی و پیشنهاد اعضای هیئت دولت چهاردهم (۲۶ تیر ۱۴۰۳) مراسم عزاداری شب عاشورا با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد+تصاویر علت شنیده شدن صدای تیراندازی در حرم شاهچراغ شیراز چه بود؟ | وضعیت حرم آرام است+ فیلم (۲۵ تیر ۱۴۰۳) پزشکیان: نباید به نام امام حسین (ع) تابع هوای نفس و غرور و تکبر شویم‌ واکنش مهدی چمران به شایعه فساد پُست فروشی در شهرداری تهران ۸ ملوان ایرانی محبوس در زندان‌های قطر آزاد شدند (۲۵ تیر ۱۴۰۳) وقوع حادثه جدید دریایی در سواحل یمن (۲۵ تیر ۱۴۰۳) بشار اسد به درخواست دیدار اردوغان با او واکنش نشان داد عاشورا در عراق تعطیل رسمی اعلام شد حمله موشکی حزب‌الله لبنان به تجهیزات جاسوسی ارتش اسرائیل (۲۵ تیر ۱۴۰۳) تعداد شهدای نوار غزه به مرز ۳۹ هزار نفر رسید (۲۵ تیر ۱۴۰۳) اعضای جامعه کارگری و کانون‌های بازنشستگی با پزشکیان دیدار کردند+ فیلم مقتدی صدر: شاید ترور ترامپ فیلم تبلیغاتی باشد! وزیر تندرو نتانیاهو تهدید به انحلال کابینه اسرائیل کرد
سرخط خبرها

هاشمی‌ طبا: از مجلس یازدهم نباید انتظار اقداماتی ویژه و منحصر به فرد داشت!

  • کد خبر: ۲۴۹۴۹
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۷
هاشمی‌ طبا: از مجلس یازدهم نباید انتظار اقداماتی ویژه و منحصر به فرد داشت!
برآیند انتخابات اخیر و مجلس آتی که از خرداد ماه شکل می‌گیرد، نشان می‌دهد که اگرچه مجلس شورای اسلامی جایگاه مهمی در مناسبات کشور دارد اما از این مجلس نباید انتظار اقداماتی ویژه و منحصر به فرد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی هاشمی‌طبا در روزنامه اعتماد نوشت: برآیند انتخابات اخیر و مجلس آتی که از خرداد ماه شکل می‌گیرد، نشان می‌دهد که اگرچه مجلس شورای اسلامی جایگاه مهمی در مناسبات کشور دارد اما از این مجلس نباید انتظار اقداماتی ویژه و منحصر به فرد داشت. 

همین تحلیل از اقدامات آتی مجلس یازدهم باعث می‌شود که  جایگاه ریاست آن نیز چندان که باید و شاید همچون دوره‌های پیشین از اهمیت بسزایی برخوردار نباشد.  احتمالا با توجه به شخصیت مجلس یازدهم همچنین شرایط کشور مجلس به عنوان قوه قانون‌گذار اقداماتی معمول انجام خواهد داد، طرح‌هایی به تصویب می‌رساند و لوایحی که از دولت روانه مجلس می‌شود را با درجاتی از تغییرات مصوب می‌کند. در واقع کار قانون‌گذاری را به صورت معمول پیش خواهد برد.

در این شرایط نیز نقش ریاست مجلس شورای اسلامی آنقدرها پررنگ نخواهد بود. در واقع به نظر نمی‌رسد که مجلس پیش‌رو در مسائل مهم کشور تاثیرگذار باشد.  در این مدت گمانه‌زنی‌هایی در مورد ریاست مجلس یازدهم مطرح بوده است. از برخی افراد به عنوان کاندیداهای احتمالی کرسی ریاست سخن به میان آمده است و شاید هم در اذهان و افکار عمومی یکی بر دیگری ترجیح داده شده اما این کرسی احتمالا آنچنان که باید و شاید موثر نخواهد بود.

مجلس یازدهم با اکثریت مطلق اصولگرا تشکیل می‌شود؛ اصولگرایانی که بخش عمده‌ای از آنان یا بیشتر به لفاظی و سخنرانی مشغول هستند یا به اصولی توام با پرخاش سیاسی اعتقاد دارند. اغلب به مسائل به صورت عمیق ورود نمی‌کنند و با نگاهی سطحی بیش از هر چیز به لفاظی مشغول‌اند. همچنین به نظر نمی‌رسد که راه‌حلی برای اداره کشور آن هم در شرایط امروز داشته ‌باشند.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->