۶۰ درصد اتلاف انرژی در نیروگاه‌های برق کشور است | وجود بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار فرصت صرفه‌جویی در حوزه مصرف انرژی بررسی قیمت امروز گوشی‌های همراه (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) افزایش ۵ تا ۲۰ درصدی قیمت نوشت‌افزار در مشهد | سود مجاز فروشندگان چقدر است؟ تعلیق ۶ سایت فاقد مجوز فروش بلیت میانگین قیمت فروش خانه در بلوار احمدآباد مشهد چند است؟ + ویدئو بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) بورس صعودی شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) عراق واردات هندوانه، گوجه‌فرنگی و خربزه را از ایران ممنوع کرد صنایع غذایی خراسان رضوی، موتور محرک اقتصادی در استان است تشدید نظارت بر واحد‌های صنفی لوازم‌التحریر و پوشاک هم‌زمان با بازگشایی مدارس رئیس اتحادیه صادرکنندگان خراسان‌رضوی: تعطیلی پنجشنبه‌ها برخلاف شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» است بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) صرفه جویی ۱۴۰ میلیون مترمکعبی گاز با تعویض بخاری‌های فرسوده در کشور «خوشا به حالت‌ ای روستایی!» قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) + تحلیل قیمت دلار پرداخت وام ازدواج تا پایان سال به تمام واجدان شرایط الزامی شد مکالمه رایگان و بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت هفته وحدت تولید واقعی در صنایع غذایی خراسان رضوی بسیار کمتر از ظرفیت موجود است کاهش ارزش وام خرید مسکن | با وام ۹۶۰ میلیون تومانی چند متر مسکن می‌توان خرید؟ رئیس سازمان بورس باید کت دربیاورد و از وزیر اقتصاد مطالبه کند | مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید سازمان بورس آغاز شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) برای تهیه رُب، گوجه فرنگی را با این قیمت تهیه کنید | قیمت عمده میوه و صیفی جات در مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) چالش بیمه مربیان تعلیم رانندگی حل شد با وام ۲۸۰ میلیون تومانی بدون محدودیت خودرو بخرید + شرایط کمیسیون اجتماعی مجلس موضوع افزایش حقوق کارگران را دنبال می‌کند قیمت کارخانه‌ای خودرو افزایش یافت؟
سرخط خبرها

سال ۱۴۰۲ کل بودجه عمرانی خراسان رضوی ۳.۳ همت بوده است

  • کد خبر: ۲۵۰۳۷۶
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۳
سال ۱۴۰۲ کل بودجه عمرانی خراسان رضوی ۳.۳ همت بوده است
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی گفت: سال گذشته کل بودجه عمرانی استان۳.۳ همت بوده است، با این میزان بودجه عمرانی مشکلات استان حل نمی‌شود و باید به دنبال روش جایگزین مانند مولدسازی باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید حامد حسینی در خصوص آخرین وضعیت مولدسازی در خراسان رضوی اظهار کرد: بر اساس مسائل اساسی استان و کمبود سرانه‌های موجود در بخش‌های مختلف نسبت به سرمایه استاندارد از طریق مولدسازی بر روی ۴ حوزه آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، انرژی و ورزش و جوانان متمرکز شده‌ایم.

وی افزود: در حال حاضر حدود ۳۷ همت املاک مازاد در خراسان رضوی شناسایی شده که فرآیند ارزش افزایی آن نیز صورت گرفته است و اکنون تبدیل منابع برای انجام پروژه‌های مرتبط در حال انجام است.

حسینی با اشاره به انواع دارایی‌های دولت خاطرنشان کرد: دارایی‌های دولت ۲ بخش است؛ نخست سهام دولت در شرکت‌ها و دسته دوم دارایی‌های دولت در قالب زمین، املاک و مستغلات است. دولت می‌توان دسته دوم دارایی‌ها رهاسازی کند یا آن را به فروش یا واگذاری برساند، اما در حالت سوم این دارایی‌ها می‌تواند بر طبق یک برنامه مدون فروش رود یا بر اساس ارزش افزایی تهاتر شود یا از طریق روش‌های تأمین مالی از جمله بازار سرمایه، منابع مرتبط برای پروژه‌های توسعه استان را تأمین مالی کند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی با اشاره به تاریخچه مولدسازی ادامه داد: در قانون برنامه ششم صراحتا وزارت امور اقتصادی و دارایی مکلف شد تا در سامانه سادا زیرساخت اطلاعاتی دارایی‌های دولت را ایجاد کند و دستگاه‌ها ملزم به همراهی در این خصوص شدند. همچنین در قوانین بودجه سنواتی از سال ۹۶ به بعد نیز مدیریت دارایی‌های دولت لحاظ و سال به سال کاملتر شد. در نتیجه سال ۹۹ در شصت و هفتمین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا تصمیم گیری شد تا بر اساس مولدسازی، این مدیریت به‌صورت نظام‌مند و هماهنگ انجام شود، البته در ابتدا شاهد برخی مقاومت‌های دستگاه‌ها در این زمینه بودیم، اما مدیران دستگاه‌های اجرایی مجاب شدند.

حسینی تصریح کرد: در مرحله بعدی بسته رونق تعریف شد که بر اساس آن برای پروژه‌های نیمه تمام یا جدید استانی، منابع حاصل از مولدسازی در خود دستگاه مربوط صرف می‌شود.

وی تصریح کرد: قیمت‌گذاری این اموال باید به نحوی باشد که به بهترین وجه منافع دولت تأمین شود. گزارش کارشناسی برای این اموال شش ماهه است که پس از پایان زمان مذکور باید تجدید شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی با اشاره به اینکه برخی پروژه‌ها از محل مولدسازی در خراسان رضوی تکمیل خواهد شد، گفت: به گفته مدیرکل آموزش و پرورش استان در حال حاضر ۷۰۰۰ کلاس آموزشی در استان نیاز است که ۵۰۰۰ کلاس آن مربوط به مشهد است. در این زمینه ۲۵۰۰ کلاس درس از محل خیرین و ۲۵۰۰ کلاس درس از محل مولدسازی تأمین خواهد شد. همچنین در حوزه بهداشت و درمان در استان حدود ۳۲۰۰ تخت بیمارستانی در استان کمبود داریم که مقرر شده است از مسیر مولدسازی، بیمارستان ۵۴۰ تخت‌خوابی شرق، بیمارستان ۵۴۰ تخت‌خوابی غرب، بیمارستان ۱۰۰۰ تخت‌خوابی در شهرک سلامت و بیمارستان گلبهار تکمیل شود. در حوزه ورزش نیز سالن ۶۰۰۰ نفره ورزشگاه ثامن که ۱۸ سال بر زمین مانده است، تکمیل و به زودی افتتاح خواهد شد.

حسینی با تاکید بر اینکه سال گذشته کل بودجه عمرانی استان ۳.۳ همت بوده است، بیان کرد: با این میزان بودجه عمرانی مشکلات استان حل نمی‌شود و باید به دنبال روش جایگزین مانند مولدسازی باشیم.

وی با اشاره به اینکه مولدسازی یک روش تأمین مالی است، یادآور شد: این روش در دنیا شناخته شده است و تأمین منابع، مبتنی بر زمین در دنیا وجود دارد، همچنین شهرداری‌ها چندین سال است که از این روش بهره‌برداری می‌کنند. این برداشت که دولت با مولد سازی می‌خواهد نقایص را برطرف کند، برداشت غلطی است، بلکه با مولدسازی صرفه‌جویی برای تأمین منابع در آینده صورت می‌گیرد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی افزود: تمامی دستگاه‌های استانی در این خصوص تاکنون همراهی کرده‌اند، اما مردم می‌توانند از طریق سامانه سوت‌زنی اگر ملک مازادی را برای دستگاهی شناسایی کردند، اطلاع‌رسانی کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->