استفاده از سامانه تعیین اجاره‌بها در مشهدمقدس الزامی است مبادلات مالی اصناف باید از طریق سامانه وصول مطالبات صنفی و سامانه نوین اصناف انجام شود قاچاق روزانه ۴۰ میلیون لیتر بنزین از کشور | سود قاچاق ساعتی چند میلیارد تومان جرایم بیمه‌نامه شخص ثالث به مدت ۳۰ روز با بخشودگی ۱۰۰ درصدی خواهد بود گزارش وضعیت بازار سهام (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) | بورس سبز پوش ماند تشدید نظارت‌ها بر عرضه و ذبح دام‌ها در کربلا و نجف زمان واریز یارانه نقدی مرداد ۱۴۰۳ اعلام شد (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) مدیرعامل شرکت برق خراسان: سیاست‌گذاری اعمال محدودیت در توزیع برق بر عهده استان‌ها نیست نرخ طلا و سکه در بازار امروز مشهد (چهاشنبه، ۳۱ مرداد ۱۴۰۳) افزایش نظارت بر فروشگاه‌های اینترنتی شهروند خبرنگار | هر لحظه امکان انفجار در این جایگاه سوخت مشهد وجود دارد! (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) + ویدئو بیش از هزار تن عسل در سال ۱۴۰۲ صادر شد قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (چهارشنبه، ۳۱ مرداد ۱۴۰۳) غارت آب در دل دشت خشک مشهد | تشدید بحران آب با کاشت هندوانه مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان‌رضوی: کنترل قاچاق، رونق و جهش تولید را به همراه دارد + ویدئو مشکلات ارزی، بانکی و ناترازی انرژی، ۳ چالش مهم واحد‌های تولیدی صنعتی در خراسان رضوی کشف یک بمب ۵۰۰ پوندی در محل احداث پروژه ریلی شلمچه_بصره قیمت ارز اربعین ۱۴۰۳ در مرکز مبادله و بازار آزاد امروز (۳۰ مرداد ۱۴۰۳) خراسان‌رضوی رتبه دوم کشور را در شمار بازنشستگان صندوق بیمه کشاورزان دارد افزایش ۳۸ درصدی خرید تضمینی گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در خراسان‌رضوی واردات لوازم خانگی از شش سال پیش ممنوع شده است | فروش لوازم خانگی ساخت داخل با نشان خارجی گزارش وضعیت بازار سهام (۳۰ مرداد ۱۴۰۳) | شاخص‌های بورسی پس از سه روز منفی شدند قیمت بلیت پروازهای مشهد به شهرهای نجف، اهواز و بندرعباس (۳۰ مرداد ۱۴۰۳) | مشهد-نجف ۷۸ میلیون تومان منابع دولتی بخش مسکن باید به اقشار ضعیف اختصاص یابد | تا سال ۱۴۱۰ باید ۱۲ میلیون واحد مسکونی جدید بسازیم منطقه آزاد دوغارون فرصت رشد برای تجار خراسانی است | ظرفیت بالای خراسان‌رضوی در فراوری معادن و صادرات دانش فنی‌مهندسی قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (سه‌شنبه، ۳۰ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ضرر و زیان‌های میلیونی تالارهای پذیرایی از کرونا ادامه دارد

  • کد خبر: ۲۵۰۵۱
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۲
ضرر و زیان‌های میلیونی تالارهای پذیرایی از کرونا ادامه دارد
رئیس اتحادیه تالار‌های پذیرایی مشهد از وضعیت ناخوشایند این صنف در پی شیوع کرونا خبر داد و گفت: ماهانه تا ۵۰ میلیون تومان برای تعطیلی ضرر می‌دهیم.
سعیده ساجدی‌نیا - ابراهیم کاردیده‌حقیقی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، درباره آخرین وضعیت این صنف در پی شیوع کرونا گفت: از همان ابتدای اسفندماه در فرمانداری مقرر شد که تمام تالار‌های پذیرایی، باغ‌تالار‌ها و واحد‌های ارائه‌دهنده سفره عقد تعطیل باشند و وجوه پرداختی مشتریان برای مجالس بدون کسر و دریافت هزینه لغو بازگردانده شود. این درحالی است که بیشتر تالار‌ها پیش‌پرداخت‌های گرفته شده را خرج امور مربوط کرده بودند و حالا برای بازگرداندن این مبالغ دچار مشکلات زیادی شده‌اند.
او با اشاره به تعطیلی بخش تشریفات، واحد‌های کراچی و مزون‌ها، میزان خسارت‌های ناشی از این تعطیلی را میلیاردی اعلام کرد و افزود: پیک کار واحد‌های زیر پوشش، ماه‌های رجب، شعبان و ایام نوروز بوده است که متأسفانه تحت تأثیر این ویروس قرار گرفت و علاوه بر واردشدن خسارات مهم، دست‌کم مبلغ ماهانه ۲۰ تا ۵۰ میلیون تومان برای هر واحد که هزینه تأمین مخارج کارکنان و هزینه‌های جاری بود نیز مشکل ایجاد کرد.
این درحالی است که بازار مجالس در سال‌های ۹۷ و ۹۸ نیز نسبت به سال ۹۶ بی‌رونق‌تر بود و همه امید سرمایه‌گذاران به ابتدای سال ۹۹ و نیمه نخست سال بود.
به گفته رئیس اتحادیه تالار‌های پذیرایی مشهد، دست‌کم در هر تالار ۸ تا ۱۰ کارگر به‌کار مشغول بوده‌اند که اگر در میانگین تعداد نفرات زیر پوشش این افراد ضرب کنیم، به عدد ۴۰ تا ۵۰ نفر می‌رسیم که از نان خوردن و معیشت مانده‌اند.
کاردیده‌حقیقی با بیان اینکه تنها حمایتی که تاکنون از صنف تالار‌های پذیرایی شده این بوده است که تأمین اجتماعی برای پرداخت سهم ۲۰ درصدی بیمه‌شدگان از سوی کارفرما‌ها مهلت داده است، اظهار کرد: این درحالی است که اداره مالیات زمان تعیین‌شده برای پرداخت ارزش‌افزوده و تسلیم اظهارنامه‌ها را پایان اردیبهشت‌ماه مشخص کرده و هنوز تصمیم دیگری اعلام نشده است.
او تأکید کرد: اگر به صاحبان این صنف کمکی نشود، بیشترشان ورشکسته می‌شوند، زیرا نه‌تن‌ها مراسمی برگزار نشده، بلکه هزینه‌های جاری مربوط به کارکنان و قبوض نیز بر آن‌ها تحمیل شده است. خطاب به آن‌هایی که بر اخراج‌نکردن کارگران اصرار دارند، باید گفت تکلیف سرمایه‌گذار در چنین شرایطی که حمایت خاصی هم نشده است، چیست؟!
در همین حال خسرو ابراهیمی‌نیا نیز از احتمال تعطیلی ۴۰درصد تالار‌های پذیرایی خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، خسرو ابراهیمی‌نیا، نایب‌رئیس دوم اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه تالار‌های پذیرایی و تجهیز مجالس تهران، با بیان اینکه در استان تهران حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰واحد صنفی تالار‌ها در شرایط وخیمی به سر می‌برند، تصریح کرد: دولت با رایزنی‌ها به بانک مرکزی دستور داده است تا وام‌های بدون بهره یا کم‌بهره به واحد‌های صنفی ارائه شود که تاکنون هیچ وامی داده نشده است و واحد‌های صنفی تالاردار‌ها در وخیم‌ترین شرایط امورات خود را می‌گذرانند.
او با بیان اینکه احتمال دارد در آینده نزدیک صنف تالاردار‌ها از بین برود، گفت: امیدواریم با ارائه وام به این صنف از سوی بانک مرکزی دست‌کم بخشی از تالاردار‌ها بتوانند به فعالیت بپزدازند. در غیر این صورت ۳۰ تا ۴۰درصد آن‌ها دیگر توان فعالیت نخواهند داشت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->