پادگان تروریستی اسرائیل؛ بی‌وقفه رو به زوال + فیلم حملات حزب‌الله لبنان به شمال اراضی اشغالی (۲۹ شهریور ۱۴۰۳) وزیر امور خارجه از سفیر ایران در لبنان عیادت کرد | وزیر سابق بهداشت، پزشک معالج مجتبی امانی تعطیلی پنجشنبه‌ها با مخالفت کمیسیون اقتصادی همراه شد با حکم رهبر معظم انقلاب؛ امام جمعه شهرکرد منصوب شد یک شرکت ژاپنی از تحقیق درباره انفجار بی‌سیم‌ها در لبنان خبر داد نمایندگی ایران در سازمان ملل: وارد رقابت‌ها و جنجال‌های داخلی و انتخاباتی آمریکا نمی‌شویم پزشکیان: قدرت مسلمانان بر وحدت و انسجام ماست دولت، لایحه اصلاح قانون هواپیمایی کشوری را تقدیم مجلس کرد ستاد کل نیروهای مسلح: اراده ما بر خونخواهی شهید هنیه خواهد بود آغاز سی و هشتمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی با حضور پزشکیان تسلیت رئیس جمهور به مردم لبنان | پزشکیان: جنایتکار قطعا مجازات عادلانه خواهد شد جریمه حمل بار بیش از حد مجاز چقدر است؟ | بار ترافیکی چیست؟ آمریکا: در انفجارهای دستگاه‌های ارتباطی لبنان دخالتی نداشتیم پوتین امضای موافقت‌نامه جامع راهبردی ایران و روسیه راپذیرفت تل‌آویو: قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل حمایت از تروریسم است حمله پهپادی مقاومت عراق به حیفا در فلسطین اشغالی تیم بسیج جامعه پزشکی ایران وارد لبنان شد (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) ایران حمله علیه سفیر خود در لبنان را پیگیری می‌کند تیم ۸ نفره چشم‌پزشکان ایرانی عازم لبنان شدند هزینه اتباع افغانستانی در ایران سالانه بیش از ۱۰ میلیارد دلار است
سرخط خبرها

سازمان ملل خواستار توقف حملات به خبرنگاران در کرانه باختری شد

  • کد خبر: ۲۵۰۵۹۶
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۲
سازمان ملل خواستار توقف حملات به خبرنگاران در کرانه باختری شد
کارشناسان سازمان ملل ضمن محکومیت افزایش خشونت، ارعاب و ایجاد مانع برای خبرنگارانی را که در کرانه باختری اشغالی کار می کنند، خواستار توقف آن شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، کارشناسان سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی گفتند: «ما شدیداً حملات و آزار و اذیت خبرنگاران در کرانه باختری اشغالی را محکوم می‌کنیم. این اقدامات چیزی جز تلاش‌های خام ارتش اسرائیل برای جلوگیری از گزارش‌های مستقل درباره جنایات جنگی احتمالی نیست.»

این کارشناسان که با آزار و اذیت مواجه بوده اند شامل ایرنه خان، گزارشگر ویژه در مورد حق آزادی عقیده و بیان، و فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه در مورد وضعیت حقوق بشر در سرزمین فلسطین اشغالی از سال ۱۹۶۷ است.

این افراد اعلام کرده اند که در حداقل سه حادثه در ماه سپتامبر در جنین و تولکرم، نیرو‌های اسرائیلی هنگام گزارش در مورد حملات نظامی و تلفات غیرنظامیان به خبرنگاران یا خودرو‌های آنها تیراندازی کردند.

در نتیجه، حداقل چهار خبرنگار مجروح شدند، حتی با وجود اینکه تعدادی از آنها ژاکت‌های "خبرنگاری" مشخص بر تن داشتند.

گفته کارشناسان سازمان ملل، بسیار نگران‌کننده است که سربازان اسرائیلی مانند آنچه در غزه انجام می‌دهند در کرانه باختری نیز به تهدید خبرنگاران ادامه می‌دهند که این برخلاف قوانین بین المللی است.

رسانه‌های خارجی همچنان از دسترسی به غزه محروم هستند و اکنون امنیت آنها در کرانه باختری نیز به‌طور جدی در معرض تهدید قرار گرفته است که مانع کار روزنامه‌نگاری آنها شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->