معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند
سرخط خبرها

کمبود آمبولانس و استرس همراهان، دلایل اصلی درگیری با تکنسین‌های اورژانس

  • کد خبر: ۲۵۰۶۳۳
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۵
کمبود آمبولانس و استرس همراهان، دلایل اصلی درگیری با تکنسین‌های اورژانس
سخنگوی سازمان اورژانس کشور، کمبود آمبولانس، فرسودگی ناوگان و تأخیر در رسیدن به محل حادثه را از مهم‌ترین دلایل بروز خشونت و درگیری همراهان بیماران با تکنسین‌های اورژانس دانست. همچنین مصرف مواد مخدر و الکل در برخی مواقع، باعث افزایش این تنش‌ها می‌شود.

به گزرش شهرآرانیوز، بابک یکتاپرست در خصوص دلایل درگیری برخی همراهان بیماران با تکنسین‌های اورژانس توضیحاتی ارائه کرد و به عوامل اصلی این موضوع پرداخت. او تأکید کرد که کمبود آمبولانس به دلیل فرسودگی و تعداد کم خودرو‌ها از جمله عواملی است که باعث تأخیر در رسیدن به محل می‌شود و این موضوع گاهی موجب بروز رفتار‌های خشونت‌آمیز از سوی همراهان بیماران می‌گردد.

وی با اشاره به مسئله درگیری و ضرب و شتم تکنسین‌های اورژانس، بیان کرد: «متاسفانه ضرب و شتم نیرو‌های اورژانس موضوعی جدید نیست و همکاران من در سراسر کشور با این مشکل روبرو هستند و در شرایطی که برای نجات جان بیماران تلاش می‌کنند، بار‌ها با خشونت مواجه می‌شوند. در طول یک سال، حداقل ۲۰ مورد از این اتفاقات رخ می‌دهد و متاسفانه همکاران من در این حین آسیب می‌بینند.»

 یکتاپرست ادامه داد: تکنسین‌های اورژانس تنها کادر درمانی هستند که خارج از محیط‌های امن بیمارستانی یا درمانگاهی به ارائه خدمات درمانی می‌پردازند. در شرایط اضطراری داخل بیمارستان‌ها، امنیت به دلیل وجود نیرو‌های امنیتی، حراست و پلیس بهتر حفظ می‌شود، اما تکنسین‌های اورژانس در هر زمان از شبانه‌روز و در هر مکان، بدون هیچگونه حمایت امنیتی و ایمنی به مأموریت‌های خود اعزام می‌شوند.

او با اشاره به پیچیدگی‌های این حرفه افزود: تصور کنید که هر لحظه از شبانه‌روز، پرسنل اورژانس ممکن است به مأموریت‌های خطرناک در مناطق مسکونی، باغ‌ها یا محل‌های دیگر اعزام شوند و بدون هیچ تدابیر امنیتی فقط برای نجات بیماران یا حادثه‌دیدگان اقدام کنند.

یکتاپرست توضیح داد: عمده‌ترین دلیل درگیری همراهان بیمار با تکنسین‌های اورژانس، تأخیر در رسیدن به محل است. به‌دلیل استرس بالای همراهان بیمار در شرایط بحرانی، تأخیر اندک در رسیدن آمبولانس باعث بروز خشونت می‌شود. به عنوان مثال، در استان گیلان موردی داشتیم که بلافاصله پس از رسیدن آمبولانس، همراهان بیمار به تکنسین‌ها حمله کردند، زیرا تصور می‌کردند آمبولانس دیر رسیده است.

وی اضافه کرد: تمامی آمبولانس‌های ما در طول مسیر تحت نظارت هستند و نمی‌توانند از مسیر مشخص خود خارج شوند. همچنین عواملی مانند مصرف مواد مخدر و الکل در مراسم‌هایی مانند عروسی‌ها نیز در برخی موارد باعث درگیری می‌شود. برای مثال، در یک عروسی در گیلان تعدادی از افراد پس از مصرف مواد مخدر به نیرو‌های اورژانس حمله کردند.

 یکتاپرست با اشاره به شکایات قضائی در خصوص حملات فیزیکی به تکنسین‌ها، گفت: "برای تمامی افرادی که به عوامل اورژانس حمله می‌کنند، پرونده قضایی تشکیل می‌شود. بسیاری از تکنسین‌ها دچار آسیب‌های جدی مانند شکستگی بینی، دست و پا می‌شوند. ما امیدواریم یک شعبه قضائی ویژه برای رسیدگی سریع‌تر به این شکایات تشکیل شود. "

وی در پایان به کمبود آمبولانس در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: "در سراسر کشور، حدود ۵ هزار آمبولانس فعال وجود دارد که از این تعداد، ۳۰۰۰ دستگاه فرسوده هستند. این وضعیت باعث تأخیر در رسیدن به محل حادثه می‌شود. امیدواریم با برنامه‌ریزی وزارت بهداشت و خرید ۲۰۰۰ دستگاه آمبولانس جدید، این مشکل برطرف شود. "

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->