عطار نیشابوری از نگاه نوجوانان مشهدی | روایت منطق‌الطیر در قاب تصویر و داستان یادی از نورالدین رضوی سروستانی، خواننده و مدرس فقید آواز ایرانی | نسیمی از سوی سروستان نگاهی به نمایش «ترور» با بازی ساعد سهیلی، بازیگر مشهدی | تماشاگر خودت را قاضی کن معاون سیمای شبکه خراسان رضوی: تولید محتوای هویتی روزآمد، زیرساخت‌های جدید می‌طلبد درباره پادکست ادبی و کارکردهای آن | ادبیات شنیدنی است گفت وگو با محمدکاظم کاظمی درباره پادکست «شعر پارسی» | به شنیدن پادکست عادت نداریم رونالدو وارد دنیای سینما می‌شود تتوی سر «شمشیر» در سریال پایتخت ۷ نشانه چیست؟ + توضیحات نقش آفرینی «تاکه هیرو هیرا» در فیلم کاروشی دانلود قسمت هفدهم سریال پایتخت ۷ + تماشای آنلاین اجرای عباس خوشدل، نوازنده معروف ایرانی، در رادیو صبا نظر جیمز کامرون درباره استفاده از هوش مصنوعی در سینما صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ کتاب جاده‌های ناتمام داستانی منتشر شد سریال وحشی هومن سیدی در شبکه نمایش خانگی دیدار وزیر ارشاد با قباد شیوا، هنرمند پیشکسوت عرصه هنر‌های تجسمی
سرخط خبرها

رونمایی از مستند «حبیب آقا» همزمان با هفته دفاع مقدس

  • کد خبر: ۲۵۱۳۴۰
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۰
رونمایی از مستند «حبیب آقا» همزمان با هفته دفاع مقدس
فیلم مستند «حبیب آقا» همزمان با هفته دفاع مقدس رونمایی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فیلم مستند «حبیب آقا» به کارگردانی حمید رضا بنایی، همزمان با هفته دفاع مقدس رونمایی می‌شود.

مستند «حبیب آقا» که در ۳۳ دقیقه از سوی معاونت فرهنگی و هنری بسیج دانشجویی تولید شده است، به بررسی شخصیت علمی، فرهنگی و سیاسی حبیب‌الله افتخاریان دانشجوی شهید اهل بهشهر و همچنین مساله مهاجرت می‌پردازد.

این فیلم روایتی از مهاجرت دانشجویان به خارج از کشور است که با بازگشت حبیب آقا رنگ و بوی متفاوتی به خود می‌گیرد.

مهاجرت دانشجویان، یکی از بحث‌های پرحاشیه‌ای است که هر روز رنگ و بوی تازه‌ای به خود می‌گیرد. دنیای ناشناخته آن ور آب، تبلیغات رنگانگ و موج سیاه نمایی‌ها از فضای داخل کشور، همیشه برخی را راغب و مشتاق به مهاجرت موقت یا دائم می‌کند.

فیلم مستند «حبیب آقا» با انتخاب سوژه‌ای به طور غیر مستقیم به این مساله می‌پردازد.

در این مستند، به بررسی زندگی حبیب آقا دانشجوی ایرانی می‌پردازد که در سال‌های منتهی به انقلاب اسلامی، برای تحصیل در رشته دندان پزشکی به آلمان می‌رود و بعد از چند سال درس را نیمه کاره رها کرده و به کشور باز می‌گردد. حبیب، برای کار مهمتری، حاضر می‌شود درس و رتبه برتری دانشگاه را رها کند و عازم ایران شود. دانشجویی که در یک سفر از فرانکفورت آلمان به پاریس می‌رود و پس از آن تصمیم جدیدی می‌گیرد. وقتی در پاریس به دیدار امام خمینی (ره) رفت، با مشورت امام به تردید و دو دلی خود پایان داد و مسیر خدمت به کشور در بحبوحه انقلاب را به تحصیل در آن موقعیت زمانی ترجیح داد.

حبیب‌الله افتخاریان سال‌ها بعد به شهادت می‌رسد و در سال ۱۴۰۲ به عنوان شهید سال دانشجویی کشور معرفی می‌شود تا دانشجویان با گوشه‌هایی از زندگی و زمانه وی آشنا شوند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->