فیلم‌های سینمایی آخرین هفته تابستان ۱۴۰۳ (۲۹، ۳۰ و ۳۱ شهریور) + زمان پخش درخشش شهاب حسینی در شمال آمریکا با «آخرین حرکت» اکران مردمی «مفت‌بر» در سینما هویزه مشهد آمار‌ جدید سامانه بازار کتاب تا چه اندازه منطقی است؟ | آقایان کتاب‌خوان‌تر از زنان! درباره نمایش «نگاهمان می‌کنند» | نگاهی به دغدغه‌های اجتماعی نام‌گذاری یک سینما به نام «امین تارخ» «بیست و یک هفته بعد»، اثر فیلمساز مشهدی، به ترکیه می‌رود فیلم سینمایی «ئی. تی.» استیون اسپیلبرگ برای نابینایان توضیح دار شد حضور نماینده سینمای ایران در اسکار ۲۰۲۵ در هاله ای از ابهام! بازگشت خاله شادونه به تلویزیون همزمان با بازگشایی مدارس + زمان پخش همه چیز درباره سریال جنایی «بازنده» + تیزر، بازیگران و زمان پخش اعلام زمان برگزاری اختتامیه چهارمین جایزه ملی داستان حماسی دوبله «با تمام قلبم» برای شبکه سه آغاز پخش آنلاین «ویلای موروثی» + زمان «فصل آلوچه‌های سبز» در راه زوریخ سوییس برندگان اسکار دانشجویی اعلام شدند + اسامی «اخراجی‌ها۴»، «زوزه» و «دوزنده کفش‌هایش» در مسیر تولید
سرخط خبرها

رونمایی از مستند «حبیب آقا» همزمان با هفته دفاع مقدس

  • کد خبر: ۲۵۱۳۴۰
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۰
رونمایی از مستند «حبیب آقا» همزمان با هفته دفاع مقدس
فیلم مستند «حبیب آقا» همزمان با هفته دفاع مقدس رونمایی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فیلم مستند «حبیب آقا» به کارگردانی حمید رضا بنایی، همزمان با هفته دفاع مقدس رونمایی می‌شود.

مستند «حبیب آقا» که در ۳۳ دقیقه از سوی معاونت فرهنگی و هنری بسیج دانشجویی تولید شده است، به بررسی شخصیت علمی، فرهنگی و سیاسی حبیب‌الله افتخاریان دانشجوی شهید اهل بهشهر و همچنین مساله مهاجرت می‌پردازد.

این فیلم روایتی از مهاجرت دانشجویان به خارج از کشور است که با بازگشت حبیب آقا رنگ و بوی متفاوتی به خود می‌گیرد.

مهاجرت دانشجویان، یکی از بحث‌های پرحاشیه‌ای است که هر روز رنگ و بوی تازه‌ای به خود می‌گیرد. دنیای ناشناخته آن ور آب، تبلیغات رنگانگ و موج سیاه نمایی‌ها از فضای داخل کشور، همیشه برخی را راغب و مشتاق به مهاجرت موقت یا دائم می‌کند.

فیلم مستند «حبیب آقا» با انتخاب سوژه‌ای به طور غیر مستقیم به این مساله می‌پردازد.

در این مستند، به بررسی زندگی حبیب آقا دانشجوی ایرانی می‌پردازد که در سال‌های منتهی به انقلاب اسلامی، برای تحصیل در رشته دندان پزشکی به آلمان می‌رود و بعد از چند سال درس را نیمه کاره رها کرده و به کشور باز می‌گردد. حبیب، برای کار مهمتری، حاضر می‌شود درس و رتبه برتری دانشگاه را رها کند و عازم ایران شود. دانشجویی که در یک سفر از فرانکفورت آلمان به پاریس می‌رود و پس از آن تصمیم جدیدی می‌گیرد. وقتی در پاریس به دیدار امام خمینی (ره) رفت، با مشورت امام به تردید و دو دلی خود پایان داد و مسیر خدمت به کشور در بحبوحه انقلاب را به تحصیل در آن موقعیت زمانی ترجیح داد.

حبیب‌الله افتخاریان سال‌ها بعد به شهادت می‌رسد و در سال ۱۴۰۲ به عنوان شهید سال دانشجویی کشور معرفی می‌شود تا دانشجویان با گوشه‌هایی از زندگی و زمانه وی آشنا شوند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->