برخورد مرگبار موتورسیکلت با تیر برق با یک کشته و یک مصدوم در مشهد (۲۹ شهریور ۱۴۰۳) درباره «پیمان آخال» در دوره قاجار که مناطقی از شمال‌شرق ایران را جدا کرد | «فیروزه» افتاده از انگشتر خراسان راهکارهایی برای مدیریت ترافیک و کاهش تصادفات در شروع سال تحصیلی | باز آمد بوی ماه ترافیک! جزئیات به‌کارگیری سرباز معلمان برای سال تحصیلی جدید تلاش ۱۲ ساعته آتش‌نشانان مشهد برای اطفای حریق انبار چوب رباط طرق + عکس (۲۹ شهریور ۱۴۰۳) بیماری‌هایی که مرد‌ها از آن غافل هستند | مردان، ستون‌های قدرت خرما‌های تریاکی با هشیاری پلیس کرمان به مقصد نرسید جزئیات روند بررسی پرونده سرقت ۵۱ میلیون تومان از بانک سپه مشهد خواص استثنایی یک لیوان شیر چقدر است؟ اسامی عطرهای غیرمجاز اعلام شد آیا ۹ تالاب ایران در تابستان جاری خشک شده‌اند؟ ۱۳ هزار معلول در انتظار وصل و واریز مستمری تأمین مایحتاج دانش‌آموزان بهزیستی با اجرای پویش‌های «مشق مهربانی» و «همه حاضر» در کشور | اجرای این پویش‌ها در خراسان رضوی چگونه است؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۲۹ شهریور ۱۴۰۳) | برقراری جوّ پایدار از یکشنبه زائران عمره مفرده ۱۴۰۳ به این توصیه‌های سازمان حج و زیارت توجه کنند جان باختن یک مقنی در کاشمر براثر برق گرفتگی در چاه ۱۵ متری (۲۹ شهریور ۱۴۰۳) ضرورت اجرای قانون جوانی جمعیت در مشهد شبکه تولید و توزیع لوازم آرایشی و بهداشتی تقلبی در مشهد کشف و منهدم شد مقامات قضائی خراسان رضوی، پیگیر رفع مشکلات تولید آخرین وضعیت داروی هموفیلی در شهرستان‌ها | در شهرستان‌ها داروی هموفیلی نیست نوجوانان طرفدار نوشت‌افزار با تصاویر مفاخر شناخته‌شده و شهدا هستند رفاقت طولانی پرستاران با جانبازان در آسایشگاه توان‌بخشی جانبازان امام خمینی (ره) مشهد | اینجا همه یک خانواده‌ایم اورژانس مشهد در ۵ ماه نخست ۱۴۰۳ به حدود ۱۴۶ هزار نفر امدارسانی کرد
سرخط خبرها

واکسیناسیون سالانه مؤثرترین راه برای جلوگیری از ابتلا به آنفلوانزا

  • کد خبر: ۲۵۱۳۵۶
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۹
واکسیناسیون سالانه مؤثرترین راه برای جلوگیری از ابتلا به آنفلوانزا
متخصص کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: مؤثرترین و اصلی‌ترین راه برای کنترل و جلوگیری از ابتلا به نوع شدید آنفلوانزا، به ویژه در گروه‌های پرخطر، دریافت واکسن این بیماری است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد رضا کشت‌مندی با بیان اینکه آنفلوانزا در کودکان و همین‌طور در بزرگسالان، یک بیماری بسیار مسری بوده و معمولاً یک روز قبل از شروع علائم و ۵ تا ۷ روز پس از آن، قابل انتقال است خاطر نشان کرد: علائم آنفلوانزا شبیه علائم سرماخوردگی است، و معمولاً شدیدتر و شروع آن ناگهانی است. علائم یک تا چهار (معمولاً دو) روز پس از قرار گرفتن در معرض ویروس شروع شده و حدود دو تا هشت روز طول می‌کشد.

رئیس کلینیک ویژه بیمارستان کودکان اکبر تب، لرز، سردرد، دردعضلانی، بی حالی، از دست دادن اشتها، کمبود انرژی و گیجی را از علائم بیماری آنفلوانزا دانست وافزود: این علائم معمولاً با علائم تنفسی مانند سرفه خشک، گلو درد یا خشکی گلو، صدای خشن و گرفتگی یا آبریزش بینی همراه است.

دکتر کشت مندی با بیان اینکه علائم گوارشی، از جمله تهوع، استفراغ، اسهال، و گاستروانتریت، به ویژه در کودکان نیز ممکن است رخ دهد. تصریح کرد: افرادی که آلوده می‌شوند می‌توانند ویروس آنفلوانزا را از طریق تنفس، صحبت کردن، سرفه و عطسه منتقل کنند.

وی گفت: شستن مکرر دست‌ها با آب و صابون، استفاده از ضد عفونی کننده‌های حاوی الکل، دست نزدن به چشم‌ها، بینی و دهان، پوشاندن بینی و دهان هنگام سرفه یا عطسه، عدم شرکت در مکان‌های شلوغ یا خانوادگی در هنگام بیماری فرد مبتلا، مصرف مایعات کافی برای جلوگیری از کم‌آبی بدن، استراحت در خانه و در صورت نیاز نرفتن به مهد کودک و مدرسه، رژیم غذایی مناسب شامل استفاده از میوه وسبزیجات، و مراجعه به پزشک در صورت لزوم از توصیه‌های مهم در کنترل و بهبود بیماری آنفلوانزا محسوب می‌شود.

متخصص بیماری‌های اطفال گفت: با توجه به تغییر فصل وشیوع بیماری‌های تنفسی و آنفلوانزا و همچنین بازگشایی مدارس لازم است به جهت پیشگیری از بیماری آنفلوانزا مسئولین مدارس و والدین نسبت به رعایت موارد بهداشتی در خانه ومدرسه شرایط مناسب را محیا کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->