یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سامندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای توانمندسازی معلمان پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم هوای گرم تا پنجشنبه ۵۰ درصد گونه‌های زیستی کشور در آستانه انقراض قرار دارند تا امروز سؤالات کنکور و امتحانات نهایی به بیرون نشر پیدا نکرده است مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها به بخش غیردولتی واگذار می‌شود
سرخط خبرها

خدابنده: ۴۰درصد دانش‌آموزان خراسان رضوی به «شاد» دسترسی ‌ندارند

  • کد خبر: ۲۵۵۶۲
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۹
خدابنده: ۴۰درصد دانش‌آموزان خراسان رضوی به «شاد» دسترسی ‌ندارند
تعطیلی مدارس هم‌زمان با شیوع کرونا در کشور، تاکنون ابهامات بسیاری را در سامانه آموزشی کشور به وجود آورده است.

امیررضا وثوقی/شهرآرانیوز- عده‌ای از مسئولان، تعطیلی مدارس را موقتی و تا پایان تعطیلات نوروز می‌دانستند و عده‌ای دیگر امیدی به بازگشایی مجدد آن نداشتند.

به‌هرحال ادامه شرایط ویژه در کشور، باعث تداوم تعطیلی مدارس تا پایان سال تحصیلی شده و پرسش‌های والدین دانش‌آموزان را به‌همراه داشته است.

چگونگی تحصیل دانش‌آموزان، در‌دسترس‌بودن روش‌های مجازی برای همه محصلان، شکل ارزشیابی‌ و نمره‌دهی، در‌زمره این سؤالات به شمار می‌آید که البته بسیاری از آن‌ها بدون پاسخ مانده است.

در هفته پایانی فروردین و پس‌از کش‌وقوس‌های فراوان، وزارت آموزش‌و‌پرورش از شبکه آموزش «شاد» رونمایی کرد؛ سامانه‌ای مجازی که قرار شد از ابتدای اردیبهشت، جایگزین فضای آموزشی در دوران کرونا و تعطیلی مدارس باشد.
با‌اینکه ایجاد این سامانه آموزشی در کشور حرکتی رو‌به‌جلو محسوب می‌شود، بسیاری از معلمان و دانش‌آموزان به کمبود امکانات‌ این سامانه معترضند و بعضی از منتقدان، اجرای این طرح را با‌‌توجه‌به آماده‌نبودن زیر‌ساخت‌های کشور و بی‌توجهی به آموزش در مناطق کم‌برخوردار، پروژه‌ای شکست‌خورده می‌دانند.

این دغدغه‌ها و مشکلات پیش‌رو در اجرای برنامه‌های آموزشی در خراسان‌رضوی، عاملی شد تا در گفت‌وگو با مدیر کل آموزش‌وپرورش استان به بررسی برخی از این مشکلات بپردازیم.

 

۴۰درصد دانش‌آموزان شرایط استفاده از «شاد» را ندارند

به گفته مدیرکل آموزش‌و‌پرورش خراسان‌رضوی در‌مجموع استان، در مقطع ابتدایی ۳۸‌درصد و در مقطع متوسطه ۳۰‌درصد دانش‌آموزان موفق به ثبت‌نام در این سامانه شده‌اند.

قاسمعلی خدابنده با بیان اینکه ۹۰‌درصد مدارس استان در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اند و در‌حال برنامه‌ریزی برای برگزاری کلاس‌ها در سامانه شاد هستند، افزود: آموزش دوره ابتدایی در سامانه شاد به‌شکل رسمی از اول اردیبهشت شروع شده است و با ثبت‌نام‌ دانش‌آموزان دوره متوسطه، مدارسی که کلاس‌های خود را تشکیل داده‌اند، می‌توانند آموزش دانش‌آموزان را آغاز کنند.
 
وی ادامه داد: طبق برآورد‌ها بیش‌از ۶۰‌درصد دانش‌آموزان در استان، شرایط و ظرفیت استفاده از این سامانه را دارند، اما اداره آموزش‌و‌پرورش تلاش می‌کند با برنامه‌ریزی و استفاده از روش‌های دیگر ۴۰‌درصد باقی‌مانده را به شکل‌های مختلف پوشش دهد.


تفاوت «شاد» با تلگرام
سؤال درباره تفاوت عملکردی سامانه شاد با پیام‌رسان‌های مجازی مرسوم مانند تلگرام یا واتس‌اپ که بعضی از معلمان پیش از راه‌اندازی سامانه شاد برای ارتباط با دانش‌آموزان از آن‌ها استفاده می‌کردند، یکی از محورهای اعتراضات اخیر معلمان و دانش‌آموزان است. یکی از انتقادهای آن‌ها این است که سامانه شاد با ورود این تعداد کاربر با مشکلات بیشتری مواجه شده است.


خدابنده درباره علت راه‌اندازی این سامانه و استفاده‌نکردن از شبکه‌های اجتماعی گفت: مزیت سامانه شاد نسبت‌به تلگرام و دیگر شبکه‌های اجتماعی این است که اطلاعات و سرورها به‌شکل کامل دراختیار آموزش‌و‌پرورش قرار دارد و این موضوع از لحاظ امنیتی حائز اهمیت است.

 

وی افزود: اینکه دانش‌آموزان برای استفاده از تلگرام باید از فیلترشکن استفاده کنند، مشکلات جانبی بیشتری ایجاد می‌کند.


در روزهای گذشته موضوع اینترنت به یکی از معضلات این سامانه تبدیل شده است. مدیرکل آموزش‌و‌پرورش استان دراین‌باره گفت: کاهش سرعت اینترنت مسئله‌ای است که تمام کشور را درگیر کرده و به‌تبع، باعث بروز مشکلاتی در‌زمینه بارگذاری فیلم، عکس و فایل‌های صوتی در این سامانه شده است.

 

وی با اشاره‌به هزینه استفاده از اینترنت در سامانه شاد بیان کرد: موضوع هزینه ترافیک اینترنت معلمان و دانش‌آموزان به تصمیم و اقدام کشوری نیاز دارد، اما با توافقاتی که بین وزیر آموزش‌و‌پرورش با وزارت ارتباطات انجام شده است، به‌دنبال این هستیم که خانواده‌ها و دانش‌آموزان برای استفاده از سامانه شاد از اینترنت رایگان برخوردار باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->