رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم!
سرخط خبرها

ویزیت پزشکان عمومی و متخصص در سال ۹۹ اعلام شد+جدول

  • کد خبر: ۲۵۷۰۹
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۱
ویزیت پزشکان عمومی و متخصص در سال ۹۹ اعلام شد+جدول
روز گذشته تعرفه‌های پزشکی که در جلسه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ هیئت وزیران به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان برنامه و بودجه کشور و تأیید شورای عالی بیمه سلامت کشور و به استناد قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور که تصویب شده بود، برای اجرا به دستگاه‌های مربوط ابلاغ شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سید سجاد رضوی، دبیر و رئیس دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت، با اشاره به جزئیات تعرفه‌های پزشکی که روز گذشته از سوی هیئت دولت برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده بود، گفت: به طور کلی تعرفه‌ها ۱۵درصد افزایش یافته است که این ۱۵درصد در بخش‌های خصوصی، دولتی، عمومی غیر دولتی و خیریه متفاوت است.

 

وی افزود: به عنوان مثال در بخش خصوصی ویزیت ۲۰درصد افزایش یافته است، جزء حرفه‌ای فقط ۵درصد بیشتر شده و جزء فنی و هتلینگ نیز در این بخش ۲۵ درصد افزایش یافته است. در بخش خیریه هم جزء حرفه‌ای برابر بخش خصوصی است و هتلینگ و جزء فنی خیریه‌ها حدود ۷۰ تا ۷۵درصد بخش خصوصی است.

 

رضوی همچنین گفت: در بخش دولتی هم ویزیت، جزء حرفه‌ای و جزء فنی ۱۷درصد افزایش یافته است و هتلینگ افزایشی ۱۳درصدی داشته است.

 

وی با بیان اینکه تعرفه‌های جدید از ابتدای فروردین۱۳۹۹، اعمال می‌شود، اظهار کرد: اولویت‌های ما برای رشد تعرفه در بخش‌های مختلف بنابر دلایل متعددی متفاوت بود؛ به طوری که در بخش خصوصی اولویتمان بیشتر رشد ویزیت، هتلینگ و جزء فنی بود، اما در بخش دولتی اولویتمان عمدتا رشد جزء حرفه‌ای و فنی بود.

 

رضوی تأکید کرد: این پیشنهادها از سوی اعضای شورای عالی بیمه به هیئت دولت ارائه شد. باید توجه کرد که تعرفه را بر اساس دارایی و منابع تعیین می‌کنند. طبق ماده هشت قانون بیمه همگانی اعلام کرده که تعرفه باید بر اساس منابع و مصارف تعیین شود. قطعا بخش خصوصی ما هزینه‌هایشان بسیار بالاتر است، اما این حداکثر کمکی بود که دولت و شورای عالی بیمه می‌توانست برای افزایش تعرفه‌ها انجام دهد.

 

وی همچنین گفت: البته غاطبه جامعه پزشکی حتی اگر از تعرفه‌ها راضی نباشند، اما قانون را رعایت و از تعرفه‌ها تمکین می‌کنند. تعداد کمی هم تخلف می‌کنند که با آن‌ها برخورد می‌شود. در عین حال باید توجه کرد که با توجه به منابع و مصارف، این تعرفه‌ها دیده شده است. حتی دولت امسال با توجه به بیماری کووید۱۹ و وضعیت بیمارستان‌ها، در تعرفه‌ها بیشترین کمکی را که می‌توانست انجام داد.

 

بر اساس ابلاغ هیئت دولت در بخش سرپایی دولتی تعرفه پزشکان، دندان‌پزشکان عمومی و دکترای تخصصی در علوم پایه (PHD) پروانه‌دار ۱۴۹هزار ریال و پزشکان، دندان‌پزشکان متخصص و پزشک عمومی دارای مدرک دکترای تخصصی در علوم پایه (MD-PHD) ۱۸۶هزار ریال است.

در بخش سرپایی خصوصی نیز تعرفه پزشکان، دندان‌پزشکان عمومی و دکترای تخصصی در علوم پایه (PHD) پروانه‌دار ۳۲۴هزار ریال و پزشکان، دندان‌پزشکان متخصص و پزشک عمومی دارای مدرک دکترای تخصصی در علوم پایه (MD-PHD) ۴۹۲هزار ریال تعیین شده است.

اعضای دولت همچنین، ضرایب تعرفه خدمات تشخیصی و درمانی را به شرح زیر به تصویب رساندند:

-ضریب ریالی ارزش نسبی خدمات دندان‌پزشکی معادل ۱۷ هزار و ۵۰۰ ریال محاسبه می‌شود.

- ضرایب ریالی کای حرفه‌ای تمام خدمات و مراقبت‌های سلامت بر مبنای کای واحد و معادل ۴۳۲ هزار و ۶۰۰ ریال محاسبه می‌شود.

- ضرایب ریالی کای فنی تمام خدمات و مراقبت‌های سلامت بر مبنای کای واحد و معادل ۶۶۰ هزار ریال محاسبه می‌شود.

-ضریب ریالی کای حرفه‌ای خدمات تشخیصی و درمانی مندرج در کتاب ارزش نسبی خدمات سلامت برای خدماتی که با علامت (#) مشخص شده‌اند و کد‌های (۷) و (۸)، اعم از اینکه در بخش سرپایی و یا بستری ارایه شوند، بر مبنای کای واحد و معادل ۲۲۶ هزار و ۸۰۰ ریال محاسبه می‌شود.

- ضریب ریالی کای فنی خدمات تشخیصی و درمانی مندرج در کتاب ارزش نسبی خدمات سلامت برای خدماتی که با علامت (#) مشخص شده‌اند و کد‌های (۷) و (۸)، اعم از اینکه در بخش سرپایی و یا بستری ارایه شوند، بر مبنای کای واحد و معادل ۳۴۶ هزار و ۳۰۰ ریال محاسبه می‌شود.

ویزیت پزشکان عمومی و متخصص در سال ۹۹ اعلام شد+جدول
منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->