رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم میلیونی مسافران در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت
سرخط خبرها

افزایش علائم کرونا/جدیدترین عوارضی که تا ۲ماه بعد از ابتلا به کرونا بروز می‌کند

  • کد خبر: ۲۶۰۹۲
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۷
افزایش علائم کرونا/جدیدترین عوارضی که تا ۲ماه بعد از ابتلا به کرونا بروز می‌کند
متخصص عفونی، التهاب و کبودی انگشتان، اختلال بویایی و چشایی، سردرد‌های خیلی شدید و قرمزی چشم را از عوارضی دانست که ممکن است تا ۲ماه بعد از ابتلا به کرونا بروز کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر آیدین پورکاظمی افزود: این علائم عوارض بیماری کووید۱۹ محسوب می‌شود و برخی به اشتباه آن را علائم حاد بیماری می‌دانند.

وی با اشاره به راه‌های پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، اظهار کرد: ویروس کرونا در جامعه بشری شیوع یافته و در تمام دنیا توجه محافل بهداشتی را به خودش جلب کرده است.

وی با بیان اینکه سازمان بهداشت جهانی به صورت ویژه به مسئله کرونا نگاه می‌کند و درصدد جلوگیری از انتشار آن است، افزود: ویروس کرونا سالیان سال است که شناخته شده و یک خانواده بزرگ از ده‌‌ها ویروس کرونا با اسامی و نام‌های مختلف دارد. ویروس‌های کرونا هم در انسان و هم در حیوان بیماری ایجاد می‌کنند.

این متخصص بیماری‌های عفونی، با اشاره به وجود چند نوع از ویروس‌های کرونا در انسان طی سالیان سال، تصریح کرد: این ویروس‌ها در بدن ایجاد علائم سرماخوردگی معمولی می‌کند و همه ما بار‌ها به آن‌ها مبتلا و بدون هیچ تمهید خاصی درمان شده ایم.

پورکاظمی، با بیان اینکه کروناویروس جدید از بدن یک حیوان به انسان منتقل شده است، بیان کرد: سیستم ایمنی بدن انسان ویروس کرونای جدید را خوب نمی‌شناسد و در قبال آن نمی‌تواند دفاع خوبی انجام دهد بنابراین باعث ایجاد بحران در جهان شده است.

وی دوره نهفتگی این بیماری را ۱۰ روزه دانست و متذکر شد: از زمانی که فرد به ویروس آلوده می‌شود تا زمانی که علائم ایجاد می‌کند، ۱۰ روز طول می‌کشد و متأسفانه طی این ۱۰ روز ویروس می‌تواند منتشر شود.

این متخصص عفونی، علائم کرونا را متفاوت از سایر عفونت‌های ویروسی تنفسی ندانست و اضافه کرد: کرونا معمولا با تب و سردرد و کوفتگی و خستگی و بدن درد شروع می‌شود، اما در انتهای هفته اول در تعدادی از افراد علائم به سمت ایجاد سرفه‌های بیشتر و احساس تنگی نفس و سنگینی قفسه‌سینه پیش می‌رود و در نهایت ممکن است کار به بستری در بیمارستان به علت تشدید مشکل تنفس بکشد، اما خوشبختانه تعداد افرادی که به این مرحله می‌رسند بسیار کم هستند.

پورکاظمی، با بیان اینکه از هر پنج نفر مبتلا به ویروس کرونا چهار نفر یا علامت ندارند یا علامت بسیار خفیف است، گفت: یک نفر باقی‌مانده معمولا با بیماری‌های زمینه‌ای و متابولیک همچون قلبی، کلیوی، تنفسی، دیابت، پیوند عضو و... دارد یا تحت دیالیز و شیمی درمانی است. این افراد بسیار مستعد هستند و بیماری کرونا در آنان شدت پیدا می‌کند.

وی با اشاره به بهبود تعداد چشمگیری از مبتلایان به کرونا، یادآور شد: این بیماری برخلاف شیوع بالا میزان کشندگی پایین دارد و درصد کمی از افراد مبتلا ممکن است که نتوانند این مرحله را طی کنند، بنابراین به‌زودی می‌توان این ویروس را تحت کنترل قرار دارد و خوشبختانه اقدامات خوبی درخصوص تولید دارو انجام شده است.

این متخصص عفونی، کرونا را یک بیماری جدید با روش‌های درمانی ناشناخته دانست و اظهار کرد: ویروس کرونا سرعت انتشار بالایی دارد و بنابراین پیشگیری از آن و رعایت نکات بهداشتی بهترین راهکار کنترل این بیماری است. همچنین حفاظت صورت در مواجهه با ذرات تنفسی آلوده بسیار مهم است، بنابراین هنگام عطسه و سرفه حتما با دستمال یا داخل آرنج جلو انتشار قطرات تنفسی را بگیرید. کاهش حضور در اجتماع و اماکن پرازدحام و مسقف نیز ضرورت دارد.

پورکاظمی، با اشاره به عوارض جدید کرونا، تصریح کرد: علائمی مانند التهاب و کبودی انگشتان، اختلال بویایی و چشایی، سردرد‌های خیلی شدید، درد شکم، گرفتگی عضله قلب و قرمزی چشم که ممکن است تا ۲ماه بعد از ابتلا به کرونا بروز کند، عوارض بیماری کووید۱۹ محسوب می‌شود و برخی به اشتباه آن را علائم حاد بیماری می‌دانند.

وی نشانه‌های پوستی مانند تغییر رنگ پوست و کهیر و تاول را الزاما ناشی از بیماری کووید۱۹ ندانست و متذکر شد: این بیماری جدید است و علائم و نشانه‌های آن قطعیت ندارد، اما ممکن است برخی از افراد بیماری دیگر را هم‌زمان با کرونا داشته باشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->