حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی
سرخط خبرها

سال گذشته ۱۷ هزار نفر در حوادث رانندگی کشور کشته شده‌اند/ سه‌چهارم کشته شده‌ها مرد هستند

  • کد خبر: ۲۶۳۵۵
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۳
سال گذشته ۱۷ هزار نفر در حوادث رانندگی کشور کشته شده‌اند/ سه‌چهارم کشته شده‌ها مرد هستند
بنا بر اعلام سازمان پزشکی قانونی کشور، در سال ۱۳۹۸ نزدیک به ۱۷ هزار نفر در حوادث رانندگی کشور کشته شده‌اند که البته این تعداد در مقایسه با سال قبل کاهش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سال ۱۳۹۸، ۱۶هزار و ۹۴۷نفر در حوادث رانندگی ترافیکی کشته شده‌اند، این تعداد نسبت به سال قبل از آن ۱/۴ درصد کاهش یافته است.

بیشترین کشته‌های حوادث رانندگی در شهریور

بر اساس این گزارش بیشترین کشته‌های حوادث رانندگی مربوط به شهریورماه با ۱۷۹۷ نفر و کمترین آن مربوط به اسفندماه با ۱۰۴۸ نفر بوده است. همچنین روز ۱۷ شهریور با ۸۹ کشته، ۲۵ تیر و ۱۷ مرداد با ۸۱ کشته و ۱۳ خرداد با ۸۰ کشته پرتلفات‌ترین روز‌های سال ۹۸ بوده است.

بیشترین مرگ‌ها در جاده‌های برون‌شهری

در این گزارش با تأکید بر اینکه بیشترین تلفات مربوط به مسیرهای برون‌شهری است، آمده است: ۶۶ درصد کشته‌های تصادفات مربوط به جاده‌های برون‌شهری، ۲۴/۷ درصد در راه‌های درون‌شهری، ۷/۳ درصد در جاده‌های روستایی و محل تصادف نیم‌درصد در راه‌های اختصاصی و ۱/۴ درصد در سایر راه‌ها بوده است.

بیشترین تلفات در استان فارس

بر اساس این گزارش در سال گذشته استان‌های فارس با ۱۲۶۹ نفر، تهران با ۱۲۴۱ نفر و خراسان رضوی با ۱۱۳۲ نفر بیشترین و استان‌های ایلام با ۱۶۳ نفر، کهگیلویه و بویراحمد با ۲۰۶ نفر و اردبیل با ۲۰۹ نفر کمترین تعداد کشته‌های ناشی ازحوادث رانندگی را داشته‌اند.

بیشترین درصد افزایش در استان بوشهر

بیشترین افزایش در مرگ‌های ناشی از حوادث رانندگی در سال۹۸ نسبت به سال قبل از آن در استان‌های بوشهر (۳۷/۳ درصد) و یزد (۳۲/۵ درصد) و بیشترین کاهش مربوط به استان‌های کردستان (۱۶/۱- درصد) و گیلان (۱۶- درصد) بوده است.

بیش از سه‌چهارم کشته شده‌ها مرد هستند

این بررسی‌ها نشان می‌دهد که ۷۸/۲ درصد از کشته‌های ناشی از حوادث رانندگی در سال ۹۸ مرد (۱۳ هزار و ۲۵۶ نفر) و ۲۱/۸ درصد زن (سه هزار و ۶۹۱ نفر) بوده‌اند. همچنین در افراد ۱۸ سال به بالا، ۷۲/۱ درصد متأهل و ۲۶/۷ درصد مجرد بوده و وضعیت تأهل ۱/۲ درصد آنان نامشخص بوده است.

رانندگان؛ بیشترین قربانی

در زمان وقوع تصادف، ۴۳/۳ درصد راننده وسیله نقلیه، ۲۰/۸ درصد عابر پیاده و ۳۵ درصد سرنشین یا ترک وسیله نقلیه بوده‌اند.

از مجموع تلفات رانندگی سال ۹۸، ۲۰/۸ درصد عابر پیاده و ۱۹/۴ درصد موتورسیکلت‌سوار بودند.

۳۰-۴۹ سال بیشترین تلفات

از لحاظ سنی ۷/۴ درصد افراد فوت شده در حوادث رانندگی سال گذشته ۱۰ سال و کمتر، ۵/۶ درصد ۱۷-۱۱ سال، ۲۳/۵ درصد ۲۹-۱۸ سال، ۳۱/۹ درصد ۴۹-۳۰ سال، ۳۱/۵ درصد کشته‌های تصادفات ۵۰ سال به بالا داشته‌اند.

کاهش ۱۱/۸ درصدی تلفات موتورسواران در سال ۱۳۹۸

در طی سال ۱۳۹۸ نسبت به سال قبل، تلفات راکبان خودرو سواری ۳/۱ درصد و وانت بار ۷ درصد افزایش و تلفات موتورسواران ۱۱/۸ درصد و عابران پیاده ۲/۸ درصد کاهش داشته است.

ضربه به سر علت اصلی مرگ

علت اصلی مرگ ۳۸/۵ درصد از افراد ضربه به سر، ۳۰/۹ درصد شکستگی‌های متعدد، ۷/۵ درصد به دلیل خون‌ریزی و ۱۶/۴ درصد به دلیل علل اشتراکی (موارد دارای بیش از یک علت)، ۶/۷ درصد سایر موارد بوده است.

محل فوت ۵۲/۴ درصد از افراد در محل حادثه، ۶ درصد حین انتقال به بیمارستان و محل فوت، ۴۰/۸ درصد از افراد در بیمارستان بوده است. همچنین نحوه انتقال ۹۲/۴ درصد افراد متوفی از طریق آمبولانس بوده است.

کاهش ۵/۵ درصدی مصدومان ارجاعی به پزشکی قانونی

در سال ۹۸، ۳۴۷ هزار و ۳۰۷ مصدوم تصادف به مراکز پزشکی قانونی مراجعه کرده‌اند که این تعداد نسبت به سال گذشته ۵/۵ درصد کاهش یافته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->