درباره «عاشقان را سر شوریده به پیکر عجب است»، شعر ماندگار شاعر خراسانی عهد ناصری رویداد صدرخوانی در شهر کتاب مشهد + زمان برگزاری سریال‌های «مرضیه» و «عشق کوفی» در شبکه جهانی جام‌جم + زمان پخش «همه بچه‌های خوب» در روز ملی ادبیات کودک و نوجوان برد پیت با «اف یک» در راه سینما زمان پخش سریال‌های محرم ۱۴۰۳ + خلاصه داستان استفاده از ظرفیت‌های ادبی در راستای توانمندسازی کودکان و نوجوانان امیر آقایی با «کارزار» به سینما می‌آید دوبله «بهولا» برای پخش از شبکه نمایش جایزه جشنواره ایسکیا ایتالیا به فیلمبردار «آه سرد» رسید برنامه اکران سینما‌ها در دهه اول محرم ۱۴۰۳ مخاطبان تصور دقیقی از نمایش عروسکی ندارند «پیکار علیه ظالمان پیشه ماست» | درباره شعر عاشورایی، از مرثیه سرایی تا ظلم ستیزی «حسین مسافر آستانه» رئیس انجمن تئاتر بسیج هنرمندان شد «من نفرت‌انگیز ۴» در گیشه، طوفان به‌پا کرد تمجید مدیر نتفلیکس از «جدایی نادر از سیمین» اصغرفرهادی صحبت‌های رعنا آزادی‌ور درباره «زخم کاری ۳» در برنامه «۳۶۰ عادل فردوسی‌پور» + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳
سرخط خبرها

مظلومیت امام علی (ع) در تاریخ بی سابقه است

  • کد خبر: ۲۶۷۲۱
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۲
مظلومیت امام علی (ع) در تاریخ بی سابقه است
نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: مظلومیت حضرت علی (ع) در تاریخ نسبت به تمام شخصیت‌های برجسته دنیا بی سابقه می‌باشد و علیه آن حضرت ستیز ویژه‌ای انجام شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله سید احمد علم الهدی افزود: وقتی بنا باشد عنصر و جریانی به عنوان وابستگی به اسلام و دین مورد تهاجم قرار گیرد، تهاجم به او برای جامعه بی دین یک ارزش می‌شود.

وی اظهار کرد: نکته‌ای که در مقام دلدادگی حضرت امیرالمومنین (ع) قابل توجه می‌باشد، مسئله علی ستیزی است و اینکه چرا وجود اقدس امام علی (ع) در همه مدت طول عمر خود مورد ستیز ناجوانمردانه دشمنان خدا قرار گرفت.

وی گفت: بسیاری از افراد با اشخاص عداوت ندارند، اما به خاطر اینکه در جامعه و بدنه اجتماعی جریان بی دین و غیر ارزشی موقعیت پیدا کند، تظاهر به عداوت با عنصر دینی می‌کنند.
آیت الله علم الهدی افزود: علی ستیزی که همان پیغمبر ستیزی و اسلام ستیزی بود ۲۰ سال بعد از شهادت حضرت امام علی (ع) نیز خود را در صحرای کربلا و به وسیله شمشیر کشیدن بر روی فرزندان آن حضرت نشان داد.

وی با بیان اینکه جامعه عرب به ۲ بخش جریان‌های آسیب پذیر، ناتوان و ضعیف در مقابل پولدارها، رؤسای قبایل و افرادی که در خط برده سازی مردم بودند، تقسیم می‌شد اظهار کرد: پیغمبر ستیزی در جریان انسان‌های زرمند و زورمند به عنوان یک ارزش مطرح شد.

وی گفت: بعد از هجرت پیغمبر (ص) از مکه به مدینه، پیغمبر ستیزی و اسلام ستیزی در میدان جنگ بدر، احد، احزاب و فتح مکه نمایان شد و تنها شخصی که در مقابل افراد گردنکش و زورمند ایستادگی می‌کرد، حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) بود.

امام جمعه مشهد افزود: تنها موردی که در آن بنی اسرائیل و عرب بعد از ۳ هزار سال دشمنی باهم متحد شدند، اتحاد در مقابل پیامبر اسلام (ص) و برای نابودی اسلام است.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->