جنایات نظامیان انگلیسی در افغانستان و سوریه زیر ذره بین انتخاب شهید یحیی سنوار به عنوان شخصیت برگزیده جهان عرب در سال ۲۰۲۴ حمایت مالی ۲۲ میلیارد دلاری آمریکا به رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ غزه سازمان ملل هشدار داد: فروپاشی قریب‌الوقوع نظام بهداشتی غزه رژیم صهیونیستی ۱۰۹۱ نوزاد فلسطینی را در غزه به شهادت رساند پنجشنبه (۱۳ دی ماه ۱۴۰۳)، اول ماه رجب خواهد بود پرونده ناترازی‌های اصلی کشور روی میز نشست سران قوا بالگرد «بلاک هاوک» رژیم صهیونیستی واژگون شد (۱۱ دی ۱۴۰۳) نخست‌وزیر عراق هفته آینده به ایران می‌آید (۱۱ دی ۱۴۰۳) انفجار در یکی از بازار‌های حلب سوریه (۱۱ دی ۱۴۰۳) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۱ دی ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: وضع اقتصاد امروز ناشی از تصمیمات سیاسی است دادستانی تهران دستور فروش ۶ هزار تن چای دبش را صادر کرد پزشکیان: معیار انتخاب ما برای مدیران، قومیتی یا جناحی نبوده است خانواده شهید ابومهدی المهندس با رهبر انقلاب دیدار کردند رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی، فردا (۱۲ دی ۱۴۰۳) سخنرانی خواهند کرد پزشکیان: جلوی قاچاق روزانه چند میلیون لیتر سوخت را خواهیم گرفت مخالفت وزارت کشور با تمدید دوره فعلی شوراها آیت‌الله علم‌الهدی: مجلس حساس‌ترین نقطه برای فتنه‌انگیزی و نفوذ دشمن است | توهین به مقدسات دینی، علت حضور پرشور مردم در نهم دی‌ماه پیام رهبر انقلاب اسلامی به نشست افق تحول رسانه ملی سفیر صربستان در تهران با وزیر دفاع دیدار کرد بلاروس از ایران برای نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری این کشور دعوت کرد واکنش قالیباف به تذکری مبنی بر چرایی عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب قالیباف قانون «اصلاحات ضمائم معاهده بین‌المللی جلوگیری از آلودگی دریا» را ابلاغ کرد (۱۱ دی ۱۴۰۳) جهانگیر: ترانه علیدوستی ممنوع‌الپرواز نیست | بابک زنجانی آزاد نشده است و در مرخصی هم نیست | نیلوفر حامدی و الهه محمدی با قید وثیقه آزاد هستند دیدار علی لاریجانی با سفیر آلمان (۱۱ دی ۱۴۰۳) عارف: ارز باید تک‌نرخی شود | با تصمیمات تورم‌زا موافق نیستیم ویدئو| گزارش مسعود پزشکیان از جلسه خصوصی با رهبر معظم انقلاب
سرخط خبرها

کارگزاران نظام در شرایط عادی باید نخبگان و سرمایه‌ها را تکریم کنند

  • کد خبر: ۲۶۹۱۴
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۸
کارگزاران نظام در شرایط عادی باید نخبگان و سرمایه‌ها را تکریم کنند
زهرا شجاعی گفت: کارگزاران نظام در شرایط عادی باید نخبگان و سرمایه‌ها را تکریم کنند تا در شرایط سخت بتوانند از فکر و سخن و نفوذشان برای برقراری رابطه لازم با مردم بهره ببرند چون از این طریق، حل بحران به راحتی محقق می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز،تاکید ‌چندباره سید محمد خاتمی بر «آشتی ملی» دوباره بحث «کنار گذاشتن اختلاف‌ها» را در فضای سیاسی داغ کرده است. به هر حال شیوع ویروس کرونا مزید بر علت شده تا بخش‌های مختلف جامعه درگیر چالش‌هایی متعددی شوند و به همین خاطر، گذر از این شرایط بیش از پیش مهم قلمداد می‌شود .

 

زهرا شجاعی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در این باره اظهار کرد: آقای سید محمد خاتمی در قامت یک مصلح اجتماعی با کوله‌باری سنگین از تجربه سیاسی و در حالی که ذره‌ای چشمداشت به قدرت ندارد وارد فضای اجتماعی شده است. در واقع ایشان با هدف حفظ نظام و انقلاب و در راستای محقق شدن اهداف ملی و خیر عمومی، یک بار دیگر بحث آشتی ملی را در میان آورد.

 

رئیس مرکز امور مشارکت زنان دولت اصلاحات در ادامه گفت:‌ دولت‌ها معمولاً در شرایط بحرانی دستپاچه می‌شوند و به همین دلیل ممکن است اقدام‌های نابخردانه‌ و نسنجیده‌ای داشته باشند. این را هم باید در نظر داشت که کلاً 2 نوع بحران داریم: بحران‌های طبیعی که بشر نقشی در آنها ندارد. و بحران‌های اجتماعی و سیاسی که به دلیل رفتارهای بشر حادث می‌شوند. همچنین باید اشاره کرد، بحران‌ها هم فرصت هستند و هم خطر؛‌ در واقع بحران‌ها به صورت کاملاً ناشناخته وارد می‌شوند و معلوم نمی‌شود از کجا آمده‌اند. اما وقتی خارج می‌شوند‌ کاملاً شناخته‌شده هستند.

 

او‌ در پاسخ به سوال «بحران را چطور باید مدیریت کرد» گفت: لازم است کارگزاران نظام اقدام‌های لازم را انجام دهند تا از عهده مشکلات برآیند. همچنین‌ می‌توان به این مساله توجه نشان داد که جامعه سرمایه‌هایی دارد که می‌توانند در قالب «واسطه‌‌العَقد» بین مردم و حاکمیت رابطه و تعامل لازم را برقرار کنند.

 

این فعال سیاسی توضیح داد: کارگزاران نظام باید در شرایط عادی نخبگان و سرمایه‌ها را تکریم کنند تا بتوانند در شرایط سخت از فکر و سخن و نفوذشان برای برقراری رابطه لازم با مردم بهره ببرند چون از این طریق حل بحران به راحتی محقق می‌شود. بنابراین، هم آگاهی‌بخشی و تببین شرایط بحران لازم است هم حفظ آرامش و امید، علاوه بر این 2 مورد، ‌تلاش برای گذر قطعی از مشکلات را باید مد نظر قرار داد

 

شجاعی همچنین با اشاره به طرح آشتی ملی گفت: متاسفانه در کشور دچار اختلافات، تنگ‌نظری‌ها و رفتارهای ناشی از عدم توسعه‌یافتگی هستیم. همچنین تعدد احزاب و گروه‌های سیاسی که خودمحور هستند و به قدرت چشم دارند فضای سیاسی را کدر کرده است. در واقع برای اینکه بتوانیم فضا را ترمیم کنیم باید به مشترکات توجه کنیم تا شرایط برای آشتی ملی فراهم شود. به هر حال آشتی ملی می‌تواند تا حد زیادی به آرامش کشور کمک کند و همه را به سمت فعالیت توأم با تاثیرگذاری سوق دهد. آشتی ملی همچنین می‌‌تواند از پراکنده‌کاری و تلاش برای حذف یکدیگر جلوگیری کند.

 

او تاکید کرد: ایران بعد از شیوع ویروس کرونا وضعیت بسیار دشواری را تجربه می‌کند. البته آثار فکری، اندیشه‌ای و اجتماعی کرونا باعث شده است انسان‌ها بیش از پیش به عملکرد خودشان توجه و در مورد بدرفتاری‌هایی که داشته‌اند تجدید نظر کنند. به طوری که همه آمادگی دور شدن از خودخواهی را دارند. به همین دلیل می‌توان امید داشت تمامیت‌خواهی و زیاده‌طلبی‌ها کمرنگ شود و در نتیجه، فضای آرام و منطقی‌تری در جامعه شکل گیرد 

 

زهرا شجاعی در پایان گفت: نکته نگران‌کننده این است که متاسفانه گروهی در درون نظامِ تصمیم‌گیری، با آگاهی از تبعات زیاده‌طلبی و یک‌جانبه‌نگری، همچنان اصرار دارند مسیری غلط را طی کنند تا از اختلافات نانی به دست‌‌ آورند. فقط می‌توان ابراز امیدواری کرد‌‌ که آنها پشیمان شده و به راه راست هدایت شوند.

منبع:اعتمادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->