برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای توانمندسازی معلمان پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم هوای گرم تا پنجشنبه ۵۰ درصد گونه‌های زیستی کشور در آستانه انقراض قرار دارند تا امروز سؤالات کنکور و امتحانات نهایی به بیرون نشر پیدا نکرده است مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها به بخش غیردولتی واگذار می‌شود حذف تومور بیمار ۳۵ ساله، بدون بیهوشی برای اولین بار در مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) کمبود اسپری‌های آسم جدی است
سرخط خبرها

از مشکلات آموزش مجازی نبود زیرساخت‌های لازم است

  • کد خبر: ۲۷۰۹۴
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۱
از مشکلات آموزش مجازی نبود زیرساخت‌های لازم است
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی گفت: نبود زیرساخت‌های لازم و همچنین عدم تجربه اساتید و دانشجویان در ارائه آموزش‌ها به صورت مجازی در ابتدا مشکلاتی را فراهم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن حداد سبزوار در خصوص آموزش مجازی در دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای، اظهار کرد: بیماری کرونا باعث حاکم شدن شرایط ویژه‌ای بر کشور، به ویژه در دانشگاه‌ها شد، بنابراین دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی برای تداوم و حفظ ارتباط آموزشی خود با دانشجویان ملزم به استفاده شیوه آموزشی غیر حضوری و آموزش‌های مجازی شدند.

وی بیان کرد: در ابتدا به دلیل نبود زیرساخت‌های لازم و همچنین عدم تجربه اساتید و دانشجویان در ارائه این گونه آموزش‌ها، مشکلاتی فراهم شد، اما خوشبختانه با اهتمام اساتید، کارکنان و برنامه‌ریزان حوزه آموزشی و فناوری دانشگاه و همچنین همراهی دانشجویان مشکلات اولیه برطرف شد و در حال حاضر تمام دروس تئوری و تعدادی از دروس عملی به صورت مجازی ارائه می‌شود.

حداد سبزوار افزود: این فرصت باعث شد که اساتید محتوای آموزشی خوب و باکیفیتی در قالب فایل‌هایی که در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد، تهیه نمایند، دانشجویان نیز به راحتی امکان دسترسی به این منابع را دارند و امید داریم که حتی بعد از رفع کرونا بخشی از آموزش‌ها به صورت مجازی ارائه و این باعث ارتقای کیفیت آموزش‌ها، صرفه‌جویی در هزینه‌ها و دقت شود.

 رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی با اشاره به نقاط قوت آموزش مجازی، تصریح کرد: آشنایی اساتید و دانشجویان با روش‌های آموزش‌‎های مجازی و استفاده از تکنولوژی‌های جدید، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حفظ سلامت دانشجویان، اساتید و کارکنان، دسترسی بهتر دانشجویان به مطالب درسی و امکان ارتباط بیشتر و خارج از وقت کلاس با اساتید جهت رفع اشکالات درسی  و تسهیل امور دانشجویان با راه‌اندازی میز خدمت در دانشکده‌ها از جمله نقاط قوت این روش است.

وی در خصوص نقاط ضعف روش آموزش مجازی، گفت: از جمله نقاط ضعف این نوع آموزش می‌توان به عدم وجود زیرساخت‌های لازم در دانشکده‌ها و عدم تجربه کافی اساتید و دانشجویان با این روش آموزشی، کمبود امکانات برای بعضی از دانشجویان و عدم دسترسی لازم به اینترنت مورد نیاز، صرفه‌جویی در هزینه و وقت دانشجویان، وقت‌گیر بودن تهیه مطالب مناسب برای ارائه در بستر مجازی برای اساتید و عدم برگزاری کلاس‌های عملی (کارگاهی وآزمایشگاهی) در بستر مجازی اشاره کرد.

حداد سبزوار با بیان اینکه «هرگونه تغییر در شرایط کاری، ابتدا مشکلاتی را به همراه خواهد داشت و مقاومت‌هایی در مقابل تغییرات انجام خواهد شد»، عنوان کرد: طبیعی است که تغییر روش آموزشی از حضوری به بستر آموزش مجازی با توجه به عدم وجود زیرساخت‌‎های لازم، مشکلات زیادی را برای اساتید و دانشجویان ایجاد کرد و در ابتدا با عدم استقبال مواجه شد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی ادامه داد: به تدریج با آموزش‌های لازم برای اساتید و دانشجویان در مورد نحوه برگزاری کلاس‌های مجازی این مشکلات کاهش یافته است. اساتید نیز برای تهیه مطالب آموزشی مناسب برای آموزش مجازی باید وقت زیادی را صرف کنند، بنابراین گله‌مند هستند. مشکل عمده‌ای که باید راهکار مناسبی برای آن پیش‌بینی شود، نحوه آزمون‌ها و ارزشیابی از دانشجویان مخصوصاً در آزمون‌های پایانی ترم است.

وی خاطرنشان کرد: با تلاش مضاعف و تعهد اساتید نسبت به ارائه کلاس‌های آموزشی، عمده مشکلات آموزش مجازی به تدریج برطرف شده، اما هنوز از نظر کیفیت مطالب و فایل‌های ارائه شده نقایصی وجود دارد که با نظارت بیشتر گروه‌های آموزشی این نقایص نیز برطرف خواهد شد، در نهایت اساتید با توجه به محتوا و نحوه ارائه کلاس‌ها، ارزشیابی خواهند شد.

حداد سبزوار در خصوص وضعیت آموزش دروس عملی در آموزش‌های مجازی، بیان کرد: بعضی از دروس عملی با توجه به ماهیت آن، به صورت مجازی ارائه می‌شود، اما هنوز عمده کلاس‌های عملی از جمله کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها ارائه نشده‌اند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی اضافه کرد: امید دارم که با تهیه فیلم‌های خوب از شیوه کار با دستگاه‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی، کارگاهی یا مدل‌سازی‌های مناسب، دروس عملی تا حد امکان به صورت مجازی برگزار شود، اما این واقعیت که اکثر دروس عملی باید حضوری برگزار شوند، وجود دارد، بنابراین امیدواریم بعد از گذشت این دوران و امکان حضور دانشجو این دروس به صورت فشرده تشکیل شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->