اقدامات فرهنگی و هنری مشهد باید در شأن شهری بین المللی باشد | برگزاری رویداد «نورنما» با مشارکت ۲۰۰هنرمند مشهدی ادامه روند عملیات اجرایی پروژه احداث سطح سوم تقاطع خیام مشهد (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) افزایش حداقلی قیمت بلیت اتوبوس در مشهد تصویب شد (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) جمع‌آوری ۱۴۹۰ تن زباله از منطقه ثامن مشهد در ایام نوروز زائران خروج از مشهد را به ساعات پایانی تعطیلات نوروز موکول نکنند بازگشت محدودیت‌های ترافیکی مشهد به روال عادی از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ شهردار مشهد خبر داد: کاشت ۱۸۰ هزار گل لاله در پارک‌های شهر به مناسبت برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید استان استاندار خراسان رضوی: مشهد در طراحی فضای سبز و پاکیزگی در کشور الگو بوده است | پیش‌بینی حضور ۶.۵ تا ۷ میلیون نفری زائران در مشهد شهردار مشهد مقدس: پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی‌(ره) به بولوار نماز تا خرداد ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد+ فیلم آلودگی هوا در ۵ منطقه کلانشهر مشهد (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) فرماندار مشهد: امسال یکی از بهترین سال‌ها را در مدیریت زائران داشتیم | حضور بالغ بر ۶ میلیون زائر در مشهد اسکان بیش از ۸۳ هزار زائر در مراکز موقت و اضطراری شهرداری مشهد تا ۱۲ فروردین استقبال بی‌نظیر مردم از بوستان‌های شهر مشهد در روز طبیعت ۱۴۰۴ نمایش «سیر ولایت» در بزرگترین ویدئومپینگ کشور در مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) مسافران نوروزی پایانه اتوبوسرانی امام رضا (ع) در آستانه میلیونی‌ شدن | ۱۷ درصد از کل زائران مشهد، مسافر اتوبوس هستند رقابت با قاب‌های بهاری۱۴۰۴ | جشنواره تولیدات رسانه‌ای از هنر‌های شهری مشهد در ایام نوروز برگزار می‌شود ترافیک سنگین در مسیر‌های بازگشت از ییلاقات مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «نوبهار» تجربه‌ای شاد و متفاوت برای خانواده‌های مشهدی | نشاط بهاری، ارمغان جشنواره گل نوبهار در بوستان برکت + فیلم افزایش ۶۰ درصدی استفاده از دوچرخه‌های بایدو مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | دوچرخه برای بانوان، امروز رایگان است (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ظرفیت پذیرش کمپ غدیر و بوستان وکیل‌آباد مشهد تکمیل شد | مردم به بوستان‌های دیگر تغییر مسیر بدهند شهردار مشهد مقدس: محور کار ما در مدیریت شهری ارتقای محیط زیست است + فیلم
سرخط خبرها

حریم، همچنان بلاتکلیف بین تهران و مشهد

  • کد خبر: ۲۷۱۲۳
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
حریم، همچنان بلاتکلیف بین تهران و مشهد
فرمانداری مشهد پس از ارسال طرح پیشنهادی خود برای حریم به استانداری، منتظر اعلام نظر مسئولان استانی و کشوری است

علیرضا ظهیری/شهرآرانیوز- موضوع حریم مشهد در نقطه غربی این شهرستان، به عنوان موضوعی قدیمی، طی 13 سال گذشته همواره مورد مناقشه مسئولان بوده است و حالا مسئولان شهری مشهد با تهیه طرحی برای حریم و مرز مشترکشان با شهرستان طرقبه و شاندیز درصددند این موضوع را با ارائه مستندات و دفاعیاتی، برای همیشه تعیین تکلیف کنند. روزنامه شهرآرا نیز همپا با سایر رسانه های محلی و استانی در سال های اخیر، گزارش های متعددی در این زمینه تهیه کرده و آسیب های اختلاف موجود بر سر حریم مشهد و طرقبه و شاندیز را بارها و بارها واکاوی کرده است.
دراین راستا معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری مشهد در گفت وگو با شهرآرا، با بیان اینکه براساس طرح جامع و تفصیلی، حریم شهر و محدوده خدماتی مشخص است، افزود: درباره تقسیمات سیاسی شهرستان مشهد، مسئولیت با دستگاه های دیگر نظیر استانداری است.
احمد ریواده با اشاره به وجود برخی اختلافات درباره حریم شهر مشهد ادامه داد: ما در زمینه وضعیت حریم شهرستان مشهد، طرح و پیشنهادمان را اعلام کردیم و منتظر تصمیم نهادهای تصمیم گیرنده هستیم.
وی گفت: اعتقاد داریم که درباره مرز غربی شهرستان مشهد، شهرستان هم جوار ما متأثر از وضعیت اقتصادی مشهد است؛ بنابراین براساس قانون تقسیمات کشوری، ما در طرح پیشنهادی خود، توجهیات را ارائه کرده ایم و اصرار داریم تا نظر شهروندانمان در تقسیمات لحاظ شود. ریواده افزود: طرحی که به دفتر تقسیمات سیاسی ارائه کردیم، به استناد مجموعه عوامل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی و منطبق با قانون تقسیمات کشوری است؛ در همین راستا اکنون منتظریم دفتر تقسیمات کشوری استانداری و کارشناسان وزارت کشور درباره آن نظر دهند.
وی بدون اشاره به مختصات طرح پیشنهادی حریم مشهد افزود: فرمانداری مشهد، قبل از آغاز سال 99، از کارشناسان درخواست کرده بود که برای بررسی وضعیت حریم به مشهد بیایند، اما با توجه به برگزاری انتخابات و وضعیت قرمز کرونایی، این خواسته محقق نشد و دوباره درخواست تعیین تکلیف وضعیت حریم را مطرح کرده ایم.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری مشهد تأکید کرد: با توجه به سختی این کار، نیاز است کارشناسان وزارت کشور به این موضوع ورود کنند و با توجه به نیازهای مشهد و توقعات شهروندان و با توجه به مستندات و دفاعیاتی که پیرو این طرح ارائه کردیم، اعمال نظر کنند.
مرزهایمان مشخص است
فرماندار شهرستان بینالود (طرقبه و شاندیز) هم گفت: ما درباره مرزمان با مشهد اختلافی نداریم و تابع تقسیمات سیاسی هستیم. شهرداری مشهد براساس چشم انداز ترسیمی خود و بدون توجه به اسناد بالادستی که همان تقسیمات سیاسی است، در شورای عالی شهرسازی، بخشی از شهرستان ما را در محدوده و بخشی را در حریم تعریف کرده است که شورای عالی شهرسازی این موضوع را منوط به وضعیت تقسیمات سیاسی کرده است. سیدحسن حسینی با بیان اینکه تصمیم گیرنده درباره چگونگی توسعه محدوده مورد اختلافی، مسکن و شهرسازی است، تأکید کرد: اگر در اراضی مورد بحث، موضوع بارگذاری جمعیت و ارائه خدمات است، همان طور که شهرداری مشهد طالب آن است، شهرداری های طرقبه و شاندیز به طریق اولی طالب آن هستند.
او تأکید کرد: ما مرزهایمان مشخص است و مردم طرقبه و شاندیز هم روی این مرزها تعصب دارند؛ البته در این زمینه تابع نظرات دولت هستیم. باید اذعان کرد که از نظر اجتماعی، مردم این منطقه نسبت به کوچک شدن شهرشان مقاومت می کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->