«هشت پا» از چهارشنبه (۱۸ مهر) جایگزین سریال «طوبی» می‌شود او آبی بود بی هیچ غبار و گرفتگی | یادی از سهراب سپهری، شاعر و نقاش معاصر آغاز چهارمین مرحله پویش «ایران همدل» برای کمک به مردم فلسطین و لبنان ژیلا صادقی مجری «بام تهران» رادیو شد + زمان پخش «خجالت نکش ۲» به خانه‌ها می‌آید + زمان اکران آنلاین نشست تخصصی بررسی نظرسنجی روزنامه شهرآرا برگزار شد | شهرآرا، انتخاب اهالی مطالعه در مشهد است قاب‌های افتخار ساره | گذری به آثار درخشان ساره بیات، بازیگر مشهدی سینما، به مناسبت سالروز تولدش «بهتره با سال تماس بگیری» روی آنتن + زمان پخش آموزش داستان‌نویسی | من های دیگر (بخش دوم) سرود سخت افزار اکران «ببعی قهرمان» در شهر‌های بدون سینما کلمات التیام بخش | نگاهی به کتاب «گذر از تجربه‌های تلخ با تغییر قصه‌های زندگی» لیندا کیانی با «ماه پنهان» در راه جشنواره فیلم فجر آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر مشهد در هفته گذشته (۱۵ مهر ۱۴۰۳) درگذشت «میشل بلان» کارگردان و بازیگر فرانسوی + علت فوت فیلم‌های پلیسی شبکه نمایش در هفته نیروی انتظامی + زمان پخش «علی رهبری» در استانبول روی صحنه می‌رود گزارشی از برگزاری برنامه «هزارتوی روایت» در مشهد جشنواره فیلم کوردیلرا به «آنیتا، گمشده در اخبار» جایزه داد
سرخط خبرها

پیام وزیر میراث فرهنگی به مناسبت بزرگداشت روز خیام

  • کد خبر: ۲۷۱۲۶
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۲
پیام وزیر میراث فرهنگی به مناسبت بزرگداشت روز خیام
علی اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به مناسبت 28 اردی بهشت، روز بزرگداشت خیام نیشابوری، پیامی را صادر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، متن پیام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بدین شرح است:

« ایران اسلامی از گذشته، مطلع ستارگان درخشان و خورشیدهای فروزانی بوده است که پرتو معرفت, ادب, خرد و حکمت را کریمانه بر اقصی نقاط گیتی افشانده اند .
یکی از چهره های پرتلالو آسمان فرهنگ و ادب ایران زمین، حکیم عمر خیام نیشابوری است که شخصیت بزرگش پیوندگاه دو بحر ‌ژرف و دو رود خروشان علم و خرد، ادب و معرفت ایرانی و اسلامی است.
خیام شخصیتی ادیب و دانشمند است که علم و ادب را با یکدیگر همراه کرده و با وجود اشعار اندک، یکی از مشهورترین شاعران ایران در جهان است. تعداد ترجمه های کتاب خیام بیشترین ترجمه هاست و این یکی از شگفتی های اقبال جهانی به اشعار خیام است.

امروزه معرفت و شناخت جامع شخصیتی چون حکیم عمر خیام نیشابوری می‌تواند الگویی شایسته، پیش روی تمام پژوهندگان علم و دانش، و به‌ویژه نسل جوان باشد تا با تکیه بر پیشینه غنی و پرافتخار خویش، آوازه بزرگی و عظمت این مرز و بوم مقدس را به گوش جهانیان برسانند و این افتخاری است که در طول تاریخ نصیب کمتر ملتی شده است. بی تردید شناخت مفاخر فرهنگی ایران اسلامی یکی از راههای مهم و اساسی تقویت هویت ملی و غرور ملی ما است.

در پایان بر خود لازم می‌دانم ۲۸ اردیبهشت ماه، روز ملی بزرگداشت حکیم عمر خیام نیشابوری را به تمام ایرانیان در سراسر جهان تبریک بگویم و از همه کسانی که در راستای تکریم نام و یاد آن حکیم بی بدیل تلاش می‌نمایند، قدردانی و سپاسگزاری نمایم».
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->