مشخصات و قیمت گلکسی A۵۶ لو رفت بیانیه فعالان صنعت رمزارز درباره مسدودی درگاه‌های پرداختشان یک پیش‌بینی وحشتناک از آینده بشر: هوش مصنوعی، تا ۳۰ سال دیگر انسان‌ها را نابود می‌کند! هشدار محققان به کسانی که چای کیسه‌ای استفاده می‌کنند پس از چند روز بی‌خبری، بالاخره کاوشگر «پارکر» از مأموریت خورشیدی‌اش سیگنال فرستاد هشدار پاوز به کاربران: امتیازات خود را قبل از اسنپ شات برگردانید! + آموزش و تاریخ بزرگ‌ترین شکست‌های حوزه فناوری در سال ۲۰۲۴ بالاخره تاریخ لیست بازی شکست خورده «تپ سواپ» مشخص شد! اختلال واتساپ برطرف شد (۷ دی ۱۴۰۳) OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل
سرخط خبرها

حمایت مالی از ۶ استارتاپ حوزه سلامت/ اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان به عاملان صندوق نوآوری

  • کد خبر: ۲۷۳۹۲
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۹
حمایت مالی از ۶ استارتاپ حوزه سلامت/ اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان به عاملان صندوق نوآوری
۶ استارتاپ حوزه سلامت ویژگی‌های محصول و مدل کسب‌وکار و نیاز‌های سرمایه‌گذاری خود را به سرمایه‌گذاران رویداد ارائه کردند.

به گزارش شهرآرا نیوز؛ رویداد جذب سرمایه در حوزه سلامت (Demo Day) امروز در محل صندوق نوآوری و شکوفایی به صورت مجازی و حضوری از صندوق‌های پژوهش و فناوری و سرمایه‌گذارانی از بخش خصوصی حضور داشتند. در این رویداد ۶ استارتاپ حوزه سلامت در مجموع تقاضای حدود ۱۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری داشتند.

یک استارتاپ‌ در زمینه زخم‌پوش برای بخش‌های درمانی، نانو هیدرو پلیمری، زخم بستر، دیابت و سوختگی فعالیت دارد، یکی از دستاوردهای آن پیشگیری از قطع عضو بیماران متعدد در طول مطالعات کلینیکی است. سرمایه مورد نیاز این اپلیکیشن یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان عنوان شده و تاکنون یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان نیز در آن سرمایه‌گذاری صورت گرفته است.

یکی دیگر از استارتاپ‌ها اپلیکیشنی در حوزه طب سنتی عرضه کرده بود. این اپلیکیشن بعد از تست مزاج و دریافت اطلاعات متقاضی، افراد را به نزدیک‌ترین پزشک طب سنتی راهنمایی می‌کند. تمام امور از ویزیت و نوبت‌دهی تا دریافت دارو در این اپلیکیشن به صورت آنلاین انجام می‌شود. این اپلیکیشن اکنون ۴۱ هزار بار نصب شده و در ۱۰ کلینیک نیز مورد استفاده قرار گرفته است.

تیم استارتاپی دیگر این رویداد تولید‌کننده صنعتی پروبیوتیک‌های تجاری مبتنی بر انواع سوشن‌های باکتریایی بومی‌ (ویژه فراورده‌های لبنی) است که نیاز سرمایه‌گذاری خود را در زمینه تولید ۲۰ هزار یونیت باکتری پروبیوتیک بومی ‌اعلام کرد. این طرح نیاز به سرمایه‌گذاری ۴ میلیارد تومانی داشته و بازگشت سرمایه آن نیز به میزان ۱۳ میلیارد تومان تخمین زده شده است.

گروه استارتاپی دیگر اپلیکیشن خدمات پزشکی و پرستاری در منزل خود را ارائه کرد که در آن خدمات پزشکی از طریق واسطه این پلتفرم انجام می‌شود. گام اول فعالیت این اپلیکیشن، درخواست خدمات در منزل و اعزام افراد متخصص به منزل است و در گام دوم تجهیزات مانیتورینگ در منزل بیماران ارائه می‌شود. تاکنون ۱۰۰۰ نفر این اپلیکیشن را نصب کرده‌اند و بیش از ۳۰۰ میلیون تومان برای آن هزینه شده است. این اپلیکیشن برای تبلیغات و مانیتورینگ در منزل نیازمند سرمایه‌گذاری یک میلیارد تومانی است.

یکی دیگر از استارتاپ‌های شرکت کننده، طرح خود را در زمینه تولید صنعتی کانال‌های بیوپلیمری زیست تخریب‌پذیر نارسایی اعصاب محیطی دانست و تا کنون یک میلیارد و ۷۰۰ تومان در آن سرمایه‌گذاری شده است. این طرح نیازمند یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری برای راه‌اندازی مجموعه‌ای با ظرفیت ۲۴ هزار کانال است. درآمد ناخالص این طرح در حدود ۱۲ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است. ظرفیت بازار آن در ایران در حدود ۲۰ هزار کانال است و قرار است با ظرفیت تولید صنعتی ۶۰۰۰ کانال در سال اول آغاز شود.

استارتاپ دیگر اپلیکیشنی با هدف اصلاح سبک زندگی افراد و ارائه راهکار تغذیه و ورزشی برای تأمین سلامت افراد عرضه کرد. این نرم‌افزار تا کنون ۱۳ هزار نصب طی یک‌سال داشته و ماهانه ۲۰۰۰ کاربر فعال دارد. سرمایه‌گذاری مورد نیاز این استارتاپ، یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است که ۸۰ درصد آن صرف تبلیغات و مارکتینگ و ۲۰ درصد باقی برای نگهداری و توسعه محصول صرف خواهد شد. این استارتاپ در گام اول فعالیت خود علاقه‌مندان به رژیم ورزش، بیماران دیابتی و کبد چرب و شرکت‌ها و ارگان‌ها را هدف قرار داده است.

در این رویداد دکتر علی ناظمی، معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی، با تشریح خدمات سرمایه‌گذاری این صندوق گفت: در نیمه دوم سال ۹۸ بسته ابزارهای سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری طراحی آماده شد و از آن زمان تا پایان سال، ۱۶۲ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در طرح‌های دانش بنیان صورت گرفت.

وی افزود: صندوق نوآوری در نظر دارد امسال ۴۰۰ میلیارد تومان در طرح‌های مختلف از طریق مدل هم‌سرمایه‌گذاری با عاملان بخش خصوصی به حوزه سرمایه‌گذاری تخصیص دهد.

ناظمی ادامه داد: در این طرح چنانچه عاملان صندوق نوآوری و شتاب‌دهنده‌ها ۲۰ درصد از هزینه مورد نیاز طرح‌های فناورانه را تأمین کنند صندوق نوآوری ۸۰ درصد باقی‌مانده را تأمین خواهد کرد.

وی افزود: اگر سرمایه‌گذاران درخواست همراهی صندوق نوآوری و شکوفایی را داشته باشند، در کمتر از ۲ ماه طرح ارزیابی می‌شود و در صورت تأیید قرارداد سرمایه‌گذاری منعقد خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->