هشدار دانشگاه علوم پزشکی مشهد به افزایش بیماری‌های تنفسی | آنفلوانزا را دست‌کم‌ نگیرید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۱۲ دی ۱۴۰۳) | بهبود شاخص کیفیت هوا تا شنبه چرا همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ناقص اجرا شده است؟ دستگیری چند متهم به سرقت و کلاهبرداری توسط پلیس مشهد | عاقبت پرسه‌زنی مجرمان در شهر کشف ۳۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در یک باغ ویلا در مشهد (۱۲ دی ۱۴۰۳) چرا حقوق آذر ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی کم شد؟ | بازنشستگان دوباره فیش حقوقی را چک کنند فعالیت سامانه بارشی در ۱۳ استان (۱۲ دی ۱۴۰۳) سونوگرافی در دوران بارداری هیچ ضرری برای مادر و جنین ندارد  همه چیز درباره «ورزش سوماتیک» رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور: سالانه ۱۰ هزار پرونده قصور پزشکی بررسی می‌شود | فوت بیش از ۲۰ هزار نفر در تصادفات سال ۱۴۰۲ کشف بیش از ۱۳ هزار دُز قرص و آمپول غیرمجاز در داورزن (۱۲ دی ۱۴۰۳) مه‌گرفتگی و کاهش دید افقی در جاده‌های خراسان رضوی (۱۲ دی ۱۴۰۳) هشدار مرکز مدیریت راه‌های کشور درباره سامانه بارشی و کولاک برف در خراسان رضوی (۱۲ دی ۱۴۰۳) درمان رایگان مبتلایان به سرطان پستان در طرح غربالگری مناطق محروم بارش باران در سال جاری ۴۲ درصد کاهش یافته است توصیه‌های تغذیه‌ای برای مادران باردار چه عواملی بر ناباروری مردان تأثیرگذار است؟ مراکز مشاوره ازدواج و خانواده ساماندهی می‌شوند آیا مدارس مشهد فردا (چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ بارش برف و کولاک در جاده‌های خراسان رضوی(۱۱ دی ۱۴۰۳) کاهش چشمگیر سرقت‌ها در یک دهه گذشته درباره آنفلوانزای خوکی چه می‌دانیم؟ زلزله ۴.۵ ریشتری سیرچ کرمان خسارت نداشت (۱۱ دی ۱۴۰۳) تشکیل کمیته ویژه برای راستی‌آزمایی آمارهای اعلامی دستگاه‌های مسئول در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی قاتل خاموش در شهر قدس تهران خانواده ۳ نفره را به کام مرگ کشاند تعطیلی تفرجگاه‌ها و مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست در خراسان رضوی (۱۱ دی ۱۴۰۳) برای مقابله با سقط جنین غیرقانونی چه باید کرد؟ جلوی خرید و فروش غیرقانونی دارو‌های ترک اعتیاد در بازار آزاد باید گرفته شود شناسایی مرد هزارچهره در ساری | شاکیان به دادگستری مازندران مراجعه کنند + عکس سارقان دروغگو بازداشت شدند شیوع آنفلوانزای خوکی و افزایش مراجعه مردم به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در مشهد | مردم از ماسک استفاده کنند + فیلم تقدیر از داوطلبان اجتماعی برتر خراسان رضوی
سرخط خبرها

آمار مراجعه به مراکز درمانی بیشتر شده است

  • کد خبر: ۲۹۰۵۶
  • ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۱
آمار مراجعه به مراکز درمانی بیشتر شده است
با باز شدن اماکن عمومی مانند رستوران‌ها انتظار افزایش تعداد مبتلایان را داریم.
به گزارش شهرآرانیوز، عضو کمیته کشوری ستاد مبارزه با کرونا گفت: آمار مراجعان به مراکز درمانی نسبت به گذشته به خصوص در بیمارستان امام (ره) که معیار سنجش ما بوده، بیشتر شده است و با باز شدن اماکن عمومی مانند رستوران‌ها انتظار افزایش تعداد مبتلایان را داریم.

مینو محرز متخصص بیماری‌های عفونی و عضو کمیته کشوری ستاد مبارزه با کرونا در برنامه تهران کلینیک در خصوص موج دوم ویروس کرونا در تهران، گفت: آمار مراجعان نسبت به گذشته به خصوص در بیمارستان امام (ره) که معیار ما بوده بیشتر شده است و با باز شدن اماکن عمومی، رستوران‌ها و... انتظار افزایش تعداد مبتلایان را داریم.

وی افزود: از طرفى به علت اینکه مردم در این چند وقت فاصله‌گذاری‌های فیزیکى را کاملا رعایت کردند آمار مبتلایان پایین‌تر آمده بود، اما در حال حاضر برخی مردم فکر مى‌کنند که کرونا تمام شده است و به زندگی عادی خود برگشتند، اما مى‌توان گفت که موج جدیدی از شیوع کرونا آغاز شده است.

محرز در ادامه افزود: ویروس کرونا همچنان یک ویروس پابرجاست و هیچ کشوری در سراسر دنیا نتوانسته است این بیماری را به طور کامل درمان و از بین ببرد و ممکن است تا سالیان سال هم با ما همراه باشد. تنها چیزی که توانسته در سراسر دنیا این بیماری را کنترل کند فقط فاصله‌گذاری فیزیکى است.

عضو کمیته کشوری ستاد مبارزه با کرونا با اشاره به اینکه با شروع گرما ویروس کرونا از بین نمى‌رود، گفت:، اما نباید از این نکته غافل شد که در محیط بیرونى، در خیابان‌ها و روى زمین سطوح، چون هوا گرم است ممکن است ویروس در عرض چند دقیقه از بین برود، اما ویروس در بدن ما تا دمای ٣٧-٣٨ درجه و حتى ٤٠ درجه هم زنده است، بنابراین، اینکه با افزایش دما ویروس از بین مى‌رود صحت نداشته و فقط در محیط‌هاى بیرون نسبت به فضاهاى بسته، چون تهویه هوا وجود دارد این موضوع کمی موثر است.

محرز در خصوص داروی هیدروکلروکین که برخی عنوان کردند داروى موثر درمان این بیماریست، توضیح داد: تاکنون هیچ دارویی به طور قطعی برای درمان این بیماری شناخته نشده است و پروسه تولید واکسن هم زمان‌بر است. در حال حاضر هم فقط از برخی دارو‌ها را مى‌توان برای کاهش توان این ویروس استفاده کرد، اما به طور کامل باعث بهبود بیماری نمى‌شود.

این متخصص بیماری‌های عفونی افزود: ما در ایران از داروی هیدروکلروکین برای بهبود بیماران سرپایی استفاده کردیم و تا حدی توانسته‌ایم فقط بیماران سرپایی را کنترل کنیم، اما تست‌های آن در دنیا نشان می‌دهد این دارو عوارض قلبى هم براى بیماران داشته است و این دارو درمان قطعى نیست.

وی درباره شایعه واکسن هلندی گفت: خیلی از کشور‌ها در حال تحقیق برای تولید واکسن این بیماری هستند و کشور انگلیس خیلی جلوتر از کشور‌های دیگر بر روی این واکسن تحقیق مى‌کرد، اما هنوز هیچ واکسنی در کل جهان بطور قطعی تولید نشده است، چون تولید واکسن و گرفتن تأییدیه، حداقل ۶ ماه تا یک سال زمان خواهد برد
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->