جزییات تکمیلی درباره خسارت زمین‌لرزه ۴.۴ ریشتری در آرادان سمنان (۱۴ مهر ۱۴۰۳) زلزله در آرادان سمنان، تهران را هم لرزاند + جزییات(۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مشکلات تنفسی در بهبود یافتگان کرونا ماندگار است؟

  • کد خبر: ۲۹۰۸۷
  • ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۹
مشکلات تنفسی در بهبود یافتگان کرونا ماندگار است؟
بسیاری نگرانند که بعد از بهبودی از بیماری کرونا ریه آن‌ها کوچک و یا حجم آن کم شود این در حالیست که در بسیاری از موارد بهبود یافتگان مشکلی از نظر تنفسی به صورت ماندگار پیدا نمی‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، یک متخصص داخلی و فوق‌تخصص ریه گفت: زمانی که یک نفر بهبود پیدا می‌کند تاثیر زیادی از ویروس کووید- ۱۹ روی ریه او باقی نمی‌ماند. ویروس کووید- ۱۹ به‌صورت ماندگار روی ریه تاثیری ندارد. باید توجه کرد که در بیش از ۹۰ درصد موارد، زمانی که فردی به کووید- ۱۹ مبتلا می‌شود و درگیری ریوی هم پیدا می‌کند، بعد از بهبودی اثری از کرونا روی ریه این فرد باقی نمی‌ماند.

دکتر سیروس شعبانی اظهارکرد: هنوز بسیاری از قسمت‌های بیماری‌زایی این ویروس را نمی‌شناسیم و به همین دلیل نمی‌توان به صورت ۱۰۰ درصدی به مردم اطمینان داد که نگرانی در خصوص آن نداشته باشند اما می‌توان گفت کسانی که به کووید- ۱۹ مبتلا شدند و بعد بهبود پیدا کردند، نباید از اینکه بیماری بعد از بهبود هم روی ریه آنها تاثیر دارد، نگرانی داشته باشند.

شعبانی با تاکید بر این موضوع که عملکرد ریه در سی‌تی اسکن قابل مشاهده است، گفت: به‌صورت حاد، زمانی که فردی درگیری ریوی پیدا می‌کند، در سی تی اسکن به خوبی عملکرد ریه وی و میزان درگیری ریه در خصوص ابتلا به کووید- ۱۹ مشخص می‌شود.

بنابر اعلام روابط عمومی سامانه ۴۰۳۰ وزارت بهداشت، این متخصص داخلی و فوق‌تخصص ریه درباره نحوه حمله کرونا ویروس به سلول‌های ریه، اظهار کرد: میزان بیماری‌زایی این ویروس در همه جهات مشخص نشده است اما به طور کلی روی سلول‌های ریه نوعی گیرنده داریم که این ویروس به این گیرنده‌ها (ACE۲) متصل می‌شود و روی سلول‌هایی که به آن‌ها لنفوسیت متصل و وارد سلول شده، ایجاد التهاب و بیماری می‌کند.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->