باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان
سرخط خبرها

چند نکته برای خرید کالاهای دست دو

  • کد خبر: ۲۹۱۶۵
  • ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۶
چند نکته برای خرید کالاهای دست دو
در دنیای امروز، زندگی ما آمیخته با مصرف گرایی است و روز به روز میل ما برای خرید و تعویض وسایل بیشتر می‌شود. استفاده از کالاهایی که هنوز قابل مصرف هستند گزینه مناسبی برای مقابله با خرید افراطی وسایل است.

به گزارش شهرآرانیوز، برای خرید کالاهای دست دوم باید به نکاتی توجه کرد که برخی از این نکات عبارتند از:

 

۱. چه زمانی کالای دست دوم می‌خریم؟

زمانی که ما به وسیله‌ای احتیاج داریم و به هر دلیلی نمی‌خواهیم هزینه‌ی زیادی بکنیم، کالاهای دست دوم یکی از گزینه‌های مناسب است؛ اما نه آن دسته از کالاهایی که ایراد دارند و بعد از هزینه خرید و هزینه‌ تعمیر از قیمت کالای دست اول گران‌تر برایمان آب بخورد. پس در خرید کالاهای دست دوم نیز باید دقت زیادی را به خرج دهید.

 

۲. لپتاپ و گوشی؛ حساس ولی به قیمت

وسایل الکترونیکی بسیار حساس هستند و به همین خاطر باید در خرید نوع دست دوم آنها دقت فراوانی را به خرج دهید. آسان‌ترین گزینه این است که قبل از خرید این وسایل را به یک کارشناس بی طرف نشان دهید تا وسیله را تست و از صحت سلامت آن مطمئن شود. می‌توانید چند ساعت با آن کار کنید تا اگر ایرادی داشت از آن مطلع شوید. برخی از شرکت‌های خصوصی پا به عرصه دست دوم فروشی‌ گذاشتند و بعد از تست کالاها، آن را تا ۲ هفته زمانت می‌کنند. از این شرکت‌ها نیز می‌توانید خرید کنید.

۳. یخچال و تلویزیون، لباس‌شویی؛ دقت کنید تا خرید خوبی را داشته باشید

خوشبختانه این دسته از کالاهای دست دوم پیچیدگی زیادی ندارند تنها کافی است آن‌ها را به برق بزنید و مطمئن شوید که کار می‌کند اگر ظاهر مرتب و بدون ضربه (خط و خش) هم داشته باشند که چه بهتر. اگر می‌خواهید خرید مطمئن‌تری داشته باشید بهتر است کارشناس بی‌طرفی، کالا را قبل از خرید کارشناسی کند.

 

۴. مبل و کمد؛ به نکات دیگر جز رنگ توجه کنید

در هنگام خرید مبل و کمد دست دوم، اصلی‌ترین عامل‌های تعیین‌کننده ممکن‌ است رنگ و طرح این کالاها باشد. بهتر است به جنس و سلامت تشکچه‌ها در مبل و سلامت چوب در کمد توجه بیشتری داشته باشید. نگاهی همه جانبه داشته باشید و مطمئن شوید که شکستگی و ندارند.

 

۵. خودرو؛ مطمئن باشید که کارشناس خبره ماشین را تایید می‌کند

ماشین نیز از جمله مواردی است که بازار دست دوم آن داغ‌تر از بازار خرید خودروهای نو است. در این مورد حتما قبل از خرید با ماشین حدود ۱ ساعت دور بزنید. زیرا برخی از ایراد خودروها بعد از داغ شدن موتور، معلوم می‌شوند. بهتر است اگر از ماشین سر در نمی‌آورید کارشناس خوبی را در این زمینه سراغ داشته باشید تا بتواند کمک‌تان کند.

 

۶. به ضمانت‌نامه‌های کتبی اعتماد کنید

فروشنده‌ها اغلب برای فروش کالاهای خود به این نکته اشاره می‌کنند که کالا را به شرط و ضمانت به شما می‌فروشند؛ اما به این گفته‌ها اعتمادی نکنید و اول مطمئن شوید که کالا سلامت لازم را دارا است. سپس اگر باز هم مطمئن نبودید می‌توانید از فروشنده ضمانت‌نامه کتبی بگیرید که در صورت بروز مشکل قابل پیگیری باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->