بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه اعزام تیم ملی فوتسال زنان به تایلند برای شرکت در یک تورنمنت بین المللی معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف از بانوی شاعر ایرانی که نامش در فهرست دایره‌المعارف زنان شاعر عرب قرار دارد، چه می‌دانید؟ اثرات نامناسب رژیم‌های غذایی با قند زیاد در کودکان بیش فعال کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلاء به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی
سرخط خبرها
آیا نوشیدن چای زیاد باعث کاهش باروری می‌شود؟

آیا نوشیدن چای زیاد باعث کاهش باروری می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۹۲۳۳۳
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۳
کارشناسان بر این باورند که مصرف کافئین بر باروری بی‌تأثیر است، در حالی‌که برخی دیگر معتقدند که می‌تواند توانایی باروری را کاهش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، پزشکان در پاسخ به این سوال که «آیا خوردن مقدار زیاد چای در باروری مؤثر است؟» معتقدند نوشیدن چای زیاد مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما بهتر است در این موارد با پزشک مشورت کنید.

نتایج قطعی که نشان دهنده تأثیر کافئین بر باروری باشد، وجود ندارد. بعضی از کارشناسان بر این باورند که مصرف کافئین بر باروری بی‌تأثیر است و برخی دیگر معتقدند که می‌تواند توانایی باروری را کاهش دهد. اما از سوی دیگر ممکن است نوشیدن بیش از اندازۀ چای، جذب آهن و کاهش آب بدن را به دنبال داشته باشد، در نتیجه بهتر است در میزان آن دقت کنید.

اگر عادت دارید زیاد چای بنوشید، بهتر است از لیوان‌های کوچک‌تر استفاده کنید و ترجیحاً چای کیسه‌ای ننوشید. همچنین سعی کنید از خوردن دیگر منابع کافئین مانند انواع شکلات و قهوه پرهیز کنید.

منبع: جهان بانو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.