سند جامع سرمایه‌گذاری در پروژه‌های شهری مشهد رونمایی شد واکنش سازمان خصوصی سازی به شایعه تجمیع و عدم توزیع ۶۰ هزار میلیارد تومان سود سهام عدالت چهارمین سال خشکسالی در خراسان رضوی آغاز تحویل ۷۹ هزار قطعه سکه طلا از مرحله اول طرح پیش‌فروش سکه (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقوق اردیبهشت بازنشستگان صندوق فولاد واریز شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) یارانه نقدی اردیبهشت برای دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز به‌کار نمایشگاه تخصصی «مشهداینوکس» و «مشهدفاینکس» | مشهد، میزبان حضور ۸۰ هلدینگ سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی رئیس سازمان بورس در مشهد: ۸۰ درصد از گردش مالی بازار سرمایه مربوط به اشخاص حقیقی است بورس به خراسان رضوی می‌آید| ابلاغ اساسنامه سامان‌دهی صندوق‌های مالی اعتباری، به‌زودی شرایط فروش علی الحساب محصولات مدیران خودرو اعلام شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی روی ریل جهش صنعتی| افزایش ۹۰ درصدی حجم سرمایه‌گذاری و صادرات صنعتی در خراسان رضوی ساعت کاری انجام عملیات ساتنا در روزهای پنجشنبه تغییر کرد افزایش ۵۰ درصدی قیمت خودرو‌های وارداتی از ابتدای سال ۱۴۰۴ بورس کماکان در سراشیبی | گزارش وضعیت بازار سهام (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تحویل سکه‌های پیش‌فروش بانک مرکزی از امروز (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز شد + جزئیات و نحوه دریافت سکه قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش قابل توجه قیمت طلا ماینرها، یک‌پنجم برق کشور را مصرف می‌کنند! کارت سوخت وسایل نقلیه بدون بیمه ابطال می‌شود کاهش زمان ثبت شرکت‌ها به کمتر از ۲ ساعت | فعالیت شرکت‌های صوری و کاغذی غیرممکن می‌شود مشهد، قطب آموزش قانون به فعالان اقتصادی | دومین همایش منطقه‌ای «ثبت، پیشران سرمایه‌گذاری برای تولید» برگزار شد برق خورشیدی، نور امید در تاریکی ناترازی | گفت‌و‌گو با مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی درباره راه‌حل‌های ناترازی انرژی الزامات جذب سرمایه در نمایشگاه مشهد اینوکس–فاینکس تأمین برق صنایع با هزینه گزاف از طریق دیزل‌ژنراتور‌ها | بار اضافه روی دوش صنعت زمان واریز یارانه نقدی اردیبهشت ۱۴۰۴ ویژه دهک‌های چهارم تا نهم مشخص شد ۶۰ لیتر بنزین سهمیه خرداد امشب شارژ می‌شود (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟
سرخط خبرها

چالش‌های صدور فاکتور الکترونیکی در میادین میوه و تره‌بار مشهد

  • کد خبر: ۲۹۳۲۸۰
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
چالش‌های صدور فاکتور الکترونیکی در میادین میوه و تره‌بار مشهد
اواسط تابستان ۱۴۰۳، به عمده‌فروشان میوه و تره‌بار فرصتی یک‌ماهه برای صدور فاکتور الکترونیک داده شد.

به گزارش شهرآرانیوز، با وجود اینکه ایران جزو ۱۰ کشور تولیدکننده میوه در دنیا محسوب می‌شود که سالانه بخشی از میوه و صیفی تولیدی را به بازار‌های هدف صادر می‌کند و کمبودی در عرضه بازار داخل ندارد، اختلاف قیمت از مبدأ تا مصرف‌کننده بالاست که همین امر منجر به نابسامانی بازار میوه شده است. بر این اساس، ستاد کارگروه میوه و تره‌بار به منظور ایجاد شفافیت در بازار میوه، سازوکار صدور فاکتور الکترونیک توسط عمده‌فروشان را طراحی کرد.

در این رابطه چندی پیش، اسدالله کارگر، رئیس اتحادیه میوه و سبزی تهران، گفت: تاکنون صدور فاکتور الکترونیک در میدان مرکزی به نتیجه نرسیده است، در حالی که اجرای این موضوع به طور کامل و قید نوع محصول و درجه آن شفافیت بازار را به همراه دارد.

محمد قنبری‌شکوه، رئیس اتحادیه بارفروشان مشهد، در گفتگو با شهرآرانیوز، اظهار کرد: برای صدور فاکتور الکترونیکی در میادین میوه و تره‌بار مشهد ابتدا نرم‌افزاری طراحی شده بود که در آن، اطلاعات فردی مشتریان مانند نام و نام‌خانوادگی و کدملی باید درج می‌شد که مشتریان حاضر به ارائه اطلاعات فردی خود نبودند. 

وی با اشاره به الزام میادین میوه و تره‌بار تهران در صدور فاکتور الکترونیکی گفت: سیستم صدور فاکتور جدیداً تغییراتی داشته است که اگر امکانات اصلاح قیمت و میزان خرید مشتریان را بتوان تغییر دهد و نهایتاً به اسم و فامیل خریدار بسنده کند، در مشهد نیز می‌تواند قابلیت اجرا داشته باشد.

رئیس اتحادیه بارفروشان مشهد به نکته مهمی اشاره و تأکید کرد: اغلب کسبه میادین میوه و تره‌بار مشهد اقلام خود را به صورت نسیه به مشتریان خود ارائه می‌کنندغ پس اگر فروش به صورت نسیه هم در مدل جدید صدور فاکتور الکترونیکی دیده شده باشد، ما مشکلی برای استفاده از این روش نخواهیم داشت. 

وی با اشاره به تفاوت و مزیت فاکتور الکترونیکی نسبت به فاکتور دستی، گفت: به نظر من هیچ تفاوت و مزیتی بین این دو وجود ندارد و در هر دو، قیمت‌ها و میزان خرید مشتریان ثابت و مشخص است و هیچ تأثیری بر قیمت میوه و صیفی‌جات در واحد‌های صنفی میوه‌فروشی و سبزی‌فروشی سطح شهر نیز نخواهد داشت. 

قنبری‌شکوه تصریح کرد: برخی فروشندگان میوه و صیفی‌جات در سطح شهر، اقلام درجه دو یا درجه سه را از میادین میوه و تره‌بار خریداری می‌کنند و در سطح شهر به عنوان اقلام درجه‌یک به فروش می‌رسانند. شاید یکی از دلایل صدور فاکتور الکترونیکی جلوگیری از ادعای برخی مشتریان در عدم ارائه صدور فاکتور از سوی فروشندگان میادین عرضه میوه و تره‌بار باشد. با این حال فروشندگان ما موظف به صدور فاکتور دستی هستند تا در حساب روزانه دچار مشکل نشوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->