دولت آمریکا مدعی شد: فشار اقتصادی علیه ایران را افزایش می‌دهیم «ایلان ماسک» از دولت ترامپ خارج خواهد شد شهادت ۹ فلسطینی در پی حمله رژیم صهیونیستی به رفح (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) احتمال دیدار ترامپ با جولانی قوت گرفت عراقچی: ایران آماده مذاکرات واقعی از موضع برابر است پزشکیان بر لزوم تدوین برنامه منسجم برای تحقق شعار سال تاکید کرد تخت روانچی به روسیه سفر کرد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) دعوت السودانی از رئیس جمهور لبنان برای سفر به عراق پزشکیان: ایران به دنبال تقویت بیش از پیش روابط با کشور‌های اسلامی و همسایه است شروط علی‌اف برای امضای معاهده صلح با ارمنستان آکسیوس: ترامپ در حال بررسی پیشنهاد ایران است وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی به «مسجدالاقصی» یورش برد لاریجانی: ترامپ می‌گوید صلح‌طلب هستم، پس نباید از تهدید و جنگ سخن بگوید کانادا از اعمال تعرفه بر واردات مواد غذایی از آمریکا عقب‌نشینی کرد سفر دوباره گروسی به تهران، احتمالا تا پایان آوریل استاندار خراسان رضوی: هم‌استانی‌ها، همشهریان و هموطنانی که مهمان ما هستند به پویش خراسانی «یک، دو، سه طبیعت» بپیوندند واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم
سرخط خبرها

سازمان ملل: ۱۲ روز است که کمک‌های غذایی وارد غزه نشده است

  • کد خبر: ۲۹۳۸۷۱
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸
سازمان ملل: ۱۲ روز است که کمک‌های غذایی وارد غزه نشده است
سازمان ملل از توقف ورود کمک‌های غذایی به نوار غزه از ابتدای ماه اکتبر جاری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرحان حق، سخنگوی سازمان ملل، اعلام کرد: کمک‌های واردشده به نوار غزه به کمترین سطح خود در ماه‌های گذشته رسیده و هیچکس در غزه در ماه جاری میلادی به دلیل محدودیت‌های اعمال شده بر ورود کمک‌های امدادی، جیره غذایی دریافت نکرده است.

براساس نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، فرحان حق اعلام کرد برنامه جهانی غذا گزارش داده که ورود کمک‌های امدادی به شمال غزه متوقف شده است.

وی در ادامه تاکید کرد که از ابتدای ماه اکتبر کمک‌های غذایی وارد غزه نشده‌اند و معابر اصلی به شمال نوار غزه بسته شده و در صورت تداوم تنش‌ها امکان عبور از آن وجود نخواهد داشت.

فرحان حق همچنین تصریح کرد برنامه جهانی غذا آخرین ذخایر مواد غذایی باقیمانده خود را در شمال غزه بین شرکا و آشپزخانه‌هایی که به آوارگان خدمات‌رسانی می‌کنند، توزیع کرده، اما آنها برای کمتر از ۲ هفته کافی هستند. اکثر این آشپزخانه‌ها، مراکز توزیع و نانوایی‌ها مجبور شده‌اند در‌های خود را ببندند و برخی دیگر نیز در صورت ادامه درگیری‌ها با خطر تعطیلی روبه‌رو هستند.

سخنگوی سازمان ملل هشدار داد، وضعیت در غزه و جنوب آن به نقطه فروپاشی رسیده است و مواد غذایی توزیع نمی‌شود و نانوایی‌ها برای تامین آرد با مشکل مواجه هستند و این مسأله موجب شده هر لحظه آنها مجبور به بستن درب‌های خود شوند.

ارتش رژیم صهیونیستی علاوه بر تشنگی، از گرسنگی به‌عنوان سلاحی برای کشتن فلسطینی‌ها در جنگ نسل‌کشی که علیه آنها در غزه به راه انداخته است، استفاده می‌کند.

از ماه‌های گذشته نشانه‌های قحطی شکل گرفت و در غزه و استان‌های شمالی به دلیل محاصره شدید آنها آغاز شد. این شرایط سخت غذایی همچنان ادامه دارد و باعث مرگ حدود ۳۶ کودک به دلیل سوء تغذیه شده است.

ژوئن گذشته، آنروا در بیانیه‌ای اعلام کرد بیش از ۵۰ هزار کودک در نوار غزه به دلیل سوء تغذیه حاد به درمان فوری نیاز دارند.

چرخه گرسنگی همچنان ادامه دارد، زیرا رژیم صهیونیستی از رسیدن کمک‌های غذایی به غزه جز در مقادیر محدود جلوگیری می‌کند. علاوه بر این، فروشگاه‌های مواد غذایی موجود در نوار غزه، نانوایی‌ها، کامیون‌های کمک‌رسانی و مردم گرسنه‌ای را که منتظر دریافت کمک هستند، هدف قرار می‌دهد.

بر اساس گزارشی که آکسفام در ۶ سپتامبر منتشر کرد، از هر پنج نفری که در غزه زندگی می‌کنند، یک نفر با «میزان فاجعه‌بار» گرسنگی مواجه است. برنامه جهانی غذا نیز در ژوئیه گذشته اعلام کرد نیم میلیون نفر در نوار با «سطوح فاجعه‌بار» گرسنگی روبه‌رو هستند.

رژیم اشغالگر صهیونیستی از اکتبر ۲۰۲۳ با حمایت آمریکا و با نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت درباره لزوم توقف فوری جنگ غزه و دستورالعمل‌های دادگاه بین‌المللی دادگستری جهت تلاش برای ممانعت از نسل‌کشی و بهبود شرایط انسانی در غزه، به نسل‌کشی در این منطقه محاصره شده ادامه می‌دهد که در نتیجه آن بیش از ۱۴۰ هزار فلسطینی شهید و زخمی و بیش از ۱۰ هزار تن دیگر مفقود شدند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->