پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

وزیر بهداشت: باید دیپلماسی علمی را فعال کرده و روش‌های علمی را بازبینی کنیم

  • کد خبر: ۲۹۳۹۲۳
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۹
وزیر بهداشت: باید دیپلماسی علمی را فعال کرده و روش‌های علمی را بازبینی کنیم
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر اینکه در بحث عدالت آموزشی و تحصیل، باید بازبینی صورت گیرد، گفت: برای جلوگیری از مهاجرت، تسهیل مسیر آموزش، سهولت مراحل تحصیل و ورود به عرصه کار باید فراهم و از نیرو‌های ارزشمند و سرمایه‌گذار استفاده شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا ظفرقندی روز شنبه (۲۱ مهر ۱۴۰۳) در آیین آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها با حضور رئیس جمهور، ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی به اساتید و دانشجویان اظهار داشت: اگر در کشور سربلندی هستیم، از سایه تلاش‌های دانشمندان و علمی‌پژوهان است. امیدواریم طبق روال مرسوم سال تحصیلی و اعلام نتایج کنکور اول مهرماه باشد، که روند تحصیلی به هم نخورد و سازمان سنجش این کمک را در سال‌های آینده انجام دهد.

وی اظهار داشت: گرامیداشت، تکریم و اهمیت دانشگاه‌ها در علم، پیشرفت کشور در حوزه مسایل سیاسی و اجتماعی یک مطلب مهم و غیر قابل انکار است، جناب دکتر پزشکیان در همین دانشگاه در سال‌های دور یک حادثه‌ای در ۱۶ آذر اتفاق افتاد که به روند حاکمیت اعتراض داشتند، سه شهید گرانقدر تقدیم ملت شد و در ادامه در ۱۳ آبان در دانشگاه تهران و دانشگاه‌های کشور نیز شهدایی تقدیم انقلاب شدند.

ظفرقندی ادامه داد: به همین خاطر برای همیشه این گونه حوادث و رفتار‌ها در خاطره و یاد دانشگاه و علم باقی می‌ماند.

وی با بیان اینکه در دانشگاه‌های وزارت بهداشت ۲۴۵ هزار دانشجو که ۵۷ درصد آن زن هستند، تحصیل می‌کنند، تصریح کرد: ولی در چهار سال گذشته نزدیک به ۱۰۰ درصد افزایش ظرفیت داشتیم و این بدون تجویز و ارتقای زیر ساختها، اساتید برای پیشرفت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی بوده، زیرا کیفیت تحصیل با جان مردم سر و کار دارد و بایدزیر ساخت‌ها را متعادل با ظرفیت‌های پذیرش دانشجو کنید تا آسیب به جان مردم وارد نشود.

دیپلماسی علمی فعال شود

وزیر بهداشت ادامه داد:انتظار می رود در بحث عدالت آموزشی و تحصیل بازبینی صورت گیرد، برای دانشجویان هوشمند و پر تلاش باید عدالت آموزشی را در ورود به دانشگاهها تامین کنیم، برای اینکه در مرزهای علمی باقی بمانیم دیپلماسی و روابط بین المللی علمی را ارتقا دهیم، باید بتوانیم با دانشگاههای معتبر جهان رفت و آمد و کنفرانسهای علمی برگزار کنیم در غیر اینصورت دچار عقب ماندگی می شویم.

ظفرقندی تاکید کرد: باید در محیط های علمی حرکت به جامعه محوری و رفع نیازهای مردم مرتفع شوندو رفع نیازهای مردم در همه دانشگاهها به آن توجه شود، سختی دوره تحصیل در دانشگاههای علوم پزشکی باعث مهاجرت می شود، دانشجوی پزشکی سختی های زیادی در دوره های تخصصی و فوق تخصصی می گذراند که در این مسیر دانشجویان خبره و کارآمد را از دست می دهیم، تسهیل مسیر آموزش، سهولت مراحل تحصیل و ورود به عرصه کار باید فراهم و از نیروهای ارزشمند و سرمایه گذار استفاده شود.

به گفته وی، باید برای اساتید و دانشجویان به لحاظ اجتماعی، اقتصادی و سیاسی محیطی امن باشد تا رشد علمی پایدار باشد، اگر به دنبال آینده ای برای ایران، امیدی به آینده کشور و ایران آباد و آزاد هستیم پیشران و راه حل آن دانشگاهها، تکریم اساتید و دانشجویان است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->