پیش فروش دو محصول سایپا ویژه دی ماه ۱۴۰۳ اعلام شد + شرایط و قیمت وزیر نیرو خبر داد: کسری گاز در مناطق سردسیر ایران چه تعداد واحد نیروگاهی از مدار خارج شده است؟ تأمین ارز واردات کالا‌های اساسی و دارو از مرز ۱۱ میلیارد دلار گذشت نیروگاه برق ری از مدار تولید خارج شد | اتمام ذخیره گازوئیل قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۶ دی ۱۴۰۳) | رشد ۷۵ میلیونی چانگان قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۶ دی ۱۴۰۳) | قیمت کراس اوور ایران خودرو مشخص شد رشد بیش از یک‌ میلیون تومانی قیمت سکه و ۱۱۴ هزار تومانی قیمت طلا طی یک روز در مشهد (۶ دی ۱۴۰۳) ارزان‌ترین موبایل‌های آیفون چند؟ (۶ دی ۱۴۰۳) نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ دی ۱۴۰۳) | طلا به گرمی ۵ میلیون و ۸۰ هزار تومان رسید توزیع گوشت قرمز رایگان برای خانواده‌های کم برخوردار + جزئیات گزارش ۴ ماهه نهضت ملی مسکن منتشر شد خسارت قطعی چندساعته برق به ۲۲ کارخانه سیمانی کشور | توقف تولید سیمان در تهران و خراسان ملک در این منطقه گران خواهد شد کارخانه تولید کاغذ سنگی در فاروج خراسان‌شمالی با حضور وزیر نیرو افتتاح شد (۶ دی ۱۴۰۳) سوختگیری بنزین با کارت بانکی از سال ۱۴۰۴ بررسی وضعیت احداث پروژه آزادراه حرم تا حرم در دستورکار شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی جدول قیمت سکه‌های پارسیان (۶ دی ۱۴۰۳) | سکه پارسیان در آستانه ۸ میلیونی شدن! اعترافات قاتل در بازسازی صحنه جرم: مقتول سال‌ها بازی‌ام داده بود سود مرحله جدید سهام عدالت چقدر است و چه زمانی واریز می‌شود؟ قیمت سکه‌های ضرب ۸۶ حراج مرکز مبادله چقدر است؟ آیا ثبات به بازار ارز برمی‌گردد؟ (۶ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) | بادمجان ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان کارگران چطور مالیات‌های مازاد بر حقوق را پس‌ بگیرند؟ سازندگان توان فروش و ساخت مسکن را ندارند سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش منصوب شد وزیر نیرو: هزینه تولید هر کیلووات ساعت برق ۸ هزار تومان است پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

استانداردسازی، کلید آینده روشن‌تر

  • کد خبر: ۲۹۴۰۹۵
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶
استانداردسازی، کلید آینده روشن‌تر
استاندارد‌های ملی به‌عنوان معیار‌های مشخصی برای ارزیابی کیفیت محصولات و خدمات، نقش بسیار مهمی در بهبود زندگی مردم، افزایش صادرات و توسعه پایدار ایفا می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، در دنیای امروز، کیفیت محصولات و خدمات به یکی از مهم‌ترین عوامل رقابت‌پذیری کشور‌ها تبدیل شده است. استاندارد‌های ملی به‌عنوان معیار‌های مشخصی برای ارزیابی کیفیت محصولات و خدمات، نقش بسیار مهمی در بهبود زندگی مردم، افزایش صادرات و توسعه پایدار ایفا می‌کنند.

در دنیای پرشتاب امروز که تنوع محصولات و خدمات به‌شدت افزایش یافته، انتخاب محصولی با‌کیفیت و مطمئن برای مصرف‌کنندگان به دغدغه‌ای جدی تبدیل شده است. از‌سوی‌دیگر، تولیدکنندگان نیز به‌دنبال راهی برای افزایش کیفیت محصولات خود و جلب اعتماد مشتریان هستند. در‌این‌میان، نقش سازمان ملی استاندارد ایران به‌عنوان نهاد ناظر و مدعی‌العموم بسیار پررنگ است و به‌دنبال ایجاد تعادل بین منافع تولیدکنندگان و حقوق مصرف‌کنندگان است. 

از‌یک‌سو با تعیین الزامات کیفی برای محصولات، به تولیدکنندگان کمک می‌کند تا محصولات باکیفیت تولید کنند و از‌سوی‌دیگر، به مصرف‌کنندگان این اطمینان را می‌دهد که محصولاتی که خریداری می‌کنند، دارای کیفیت مطلوب و ایمنی لازم هستند. چشم‌انداز سازمان ملی استاندارد ایران، ایجاد نظام استانداردسازی کارآمد و پویاست که بتواند با همگامی با تحولات جهانی، نیاز‌های روزافزون جامعه را برآورده سازد.

در این چشم‌انداز، استانداردسازی به‌عنوان یک ابزار راهبردی برای توسعه پایدار، افزایش رقابت‌پذیری و ارتقای کیفیت زندگی مردم در نظر گرفته شده است. سازمان ملی استاندارد ایران در تلاش است تا به‌عنوان یک مرجع معتبر و قابل اعتماد درزمینه استانداردسازی در سطح ملی و بین‌المللی حضوری مؤثرتر ایفا کند.

برای تحقق این چشم‌انداز، سازمان ملی استاندارد ایران سیاست‌های کلیدی هم‌گرایی با استاندارد‌های بین‌المللی، توجه ویژه به فناوری‌های نوین، استانداردسازی خدمات، مشارکت فعال بخش خصوصی، ترویج فرهنگ استانداردسازی، ارتقای سطح کیفی محصولات تولیدی و توسعه زیرساخت‌های استانداردسازی را دنبال می‌کند.

از مزایای استانداردسازی برای تولیدکنندگان می‌توان به افزایش رقابت‌پذیری، بهبود تصویر ویژند (برند) و افزایش اعتماد مشتریان، کاهش هزینه‌های تولید، تسهیل صادرات و تجارت بین‌المللی و... برای مصرف‌کنندگان نیز به اطمینان از کیفیت، افزایش بیشترحق انتخاب از محصولات باکیفیت در بازار و حفاظت از سلامت و ایمنی و‌... اشاره دارد. 

سازمان ملی استاندارد ایران با طیف گسترده مأموریت‌های محوله در قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد در چهار محور استانداردسازی، تأیید‌صلاحیت، اندازه‌شناسی، ارزیابی انطباق توجه بیشتر سیاست‌گذاران و تصمیم‌گیرندگان کلان کشور به این مقوله ارزشمند را می‌طلبد. با‌این‌حال، فرصت‌های بسیاری برای توسعه استانداردسازی در کشور و خراسان رضوی وجود دارد که با استفاده از فناوری‌های نوین و ایجاد زیرساخت‌های مناسب، می‌توان استانداردسازی را به یک ابزار قدرتمند برای توسعه پایدار تبدیل کرد. 

اداره کل استاندارد خراسان رضوی با بیش از شصت سال قدمت در کشور، تلاش دارد پیشرانیِ رقابت‌پذیری فعالان اقتصادی در بخش کالا و خدمات را فراهم کند و با استفاده از همه ظرفیت‌های مردمی، سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها)، نهاد‌های عمومی و دولتی اعتماد آحاد جامعه را به نشان استاندارد ملی ایران تثبیت و با فرهنگ‌سازی و نظارت مضاعف، حامی تولیدکنندگان و مشوقی برای مصرف‌کنندگان محصول و خدمات استاندارد باشد و ناامنی را برای عرضه‌کنندگان محصولات غیر استاندارد به ارمغان بیاورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->