نانسی پلوسی: نتانیاهو هرگز به صلح اعتقادی نداشته است شکستِ تبلیغی-رسانه‌ای صهیون  رئیس جمهور: وضعیت کنونی تهران قابل توسعه نیست رئیس هیئت ایران در اجلاس شانگهای: ما خواهان جدیت اعضای شانگهای علیه جنایات اسرائیل و تروریسم اقتصادی آمریکا هستیم آغاز اجلاس رؤسای دولت‌های سازمان شانگهای با حضور ایران در اسلام‌آباد گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور ایران و سلطان عمان (۲۵ مهر ۱۴۰۳) ۳۷۶ روز جنگ در غزه، با بیش از ۴۲ هزار و ۴۰۹ شهید ادامه حملات گسترده رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان + فیلم (۲۵ مهر ۱۴۰۳) جنگنده بازگشته از دریای سرخ، در واشنگتن سقوط کرد دولت، لایحه آئین نامه مشاغل حساس را به مجلس ارسال کرد عراقچی در دیدار با همتای اردنی: اقدام جمعی کشورهای منطقه برای توقف جنایات اسرائیل ضروری است سخنگوی دولت: فیلترینگ و پیوستن ایران به FATF در حال پیگیری است + ویدئو دبیر هیئت دولت: بودجه ۱۴۰۴ امروز بررسی نهایی می‌شود وزیر دفاع: موضوع سامانه ضدبالستیک تاد جدید نیست و جنگی روانی است + فیلم تهدید شیخ نعیم قاسم از سوی رئیس رژیم صهیونیستی هشدار عراقچی به همتای فرانسوی‌اش درباره ماجراجویی جدید رژیم صهیونیستی فعال شدن سامانه شفافیت آرا در مجلس دوازدهم سفرهای استانی رئیس جمهور با رویکردی متفاوت از قبل انجام خواهد شد بانک جهانی خسارت‌ ناشی از جنگ غزه را بین ۱۴ تا ۲۰ میلیارد دلار پیش بینی کرد شی جین‌پینگ: ما می‌خواهیم آمریکا شریک و دوست ما باشد «برنی سندرز» از بایدن خواست به اسرائیل سلاح نفرستد عراقچی در راس هیئتی عازم اردن شد دستور رئیس‌جمهور برای دسترسی به حساب شخصی بانکی مردم تکذیب شد
سرخط خبرها

رئیس جمهور برای احصای احکام غیرعملیاتی برنامه هفتم، یک ماه فرصت داد

  • کد خبر: ۲۹۴۴۲۲
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۷
رئیس جمهور برای احصای احکام غیرعملیاتی برنامه هفتم، یک ماه فرصت داد
رئیس جمهور به اعضای هیئت دولت فرصتی یک‌ماهه داد تا احکامی از برنامه هفتم را که به دلایل مالی یا عملیاتی، امکان اجرای آن‌ها وجود ندارد، مشخص کنند تا بتوان با کمک مجلس، برای آن‌ها چاره‌اندیشی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در قانون برنامه هفتم توسعه، تدوین بیش از ۲۰۰ آیین‌نامه، دستورالعمل، برنامه، سند و غیره تا پایان سال ۱۴۰۳ پیش‌بینی شده است.

بر این اساس سازمان برنامه و بودجه اقدام به اولویت بندی آیین نامه ها، دستورالعمل ها، برنامه‌ها و اسناد مرتبط با برنامه هفتم کرده است. حدود ۵۰ آیین‌نامه انتخاب شده تا هر چه سریع‌تر تهیه و تصویب شوند. هم‌اکنون سازمان برنامه و بودجه با همکاری نمایندگان دولت، درحال تنظیم شیوه‌نامه‌ای است تا بررسی این آیین‌نامه‌ها در کمیسیون‌های تخصصی دولت ساختارمند و تسریع شود.

رئیس امور برنامه ریزی سازمان برنامه و بودجه به برگزاری دو جلسه شورای عالی راهبری برنامه در هفته‌های گذشته اشاره کرد و گفت: با تلاش همکاران ما در سازمان برنامه و بودجه ابتدا آیین‌نامه جلسات شورای عالی راهبری برنامه تهیه و سپس شیوه نامه استقرار ناظرین مالی و عملیاتی در ۳۶ دستگاه اجرایی موضوع ماده (۱۱۸) تنظیم شده است.

همچنین پیگیری‌ها از سازمان برنامه نشان می‌دهد، انتخاب ناظرین عملیاتی در مراحل پایانی است و سوابق افراد درحال بررسی است.

محدودیت یک‌ساله برای زمان ماموریت ناظرین در دستگاه‌های اجرایی چالش آفرین است؛ بنابراین پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه افزایش بازه زمانی این ماموریت به پنج سال است.

با توجه به پیچیدگی‌های نظارت مالی بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی، پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه این است که تا پایان سال ۱۴۰۴ همان ذی‌حساب‌های دستگاه‌های اجرایی ماموریت نظارت مالی را بر عهده بگیرند. البته باید به این سوال نیز پاسخ داده شود که آیا دستگاه‌های موجود در سایر قوا نیز مشمول استقرار ناظرین مالی و عملیاتی می‌شوند یا خیر؟

سازمان برنامه و بودجه بر اساس مواد (۱۳) و (۱۸) برنامه هفتم درحال طراحی سازوکاری است تا تناسب میان ردیف‌های بودجه با احکام برنامه برقرار شود و سازوکار تخصیص بودجه دستگاه‌های اجرایی متناسب با برنامه عملیاتی آنها در راستای تحقق احکام برنامه هفتم پیشرفت باشد.

به همین سبب رئیس جمهور به اعضای هیئت دولت فرصتی یک ماهه داده است تا احکامی را که به دلایل مالی یا عملیاتی امکان اجرای آنها وجود ندارد، مشخص کنند تا بتوان با کمک مجلس برای آنها چاره‌اندیشی کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->