آغاز فصل دوم برنامه برمودا + زمان پخش یک خبرنگار تئاتر درگذشت + علت اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا
سرخط خبرها

ششمین جشنواره موسیقی امیرجاهد به ایستگاه آخر رسید

  • کد خبر: ۲۹۵۱۶۳
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۹
ششمین جشنواره موسیقی امیرجاهد به ایستگاه آخر رسید
آیین اختتامیه ششمین جشنواره ملی موسیقی «امیرجاهد» شامگاه پنجشنبه ۲۶ مهرماه با حضور جمعی از هنرمندان موسیقی و مسئولان فرهنگی‌ هنری در سالن اصلی برج آزادی با اعلام برگزیدگان برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در ابتدای مراسم حمیدرضا نوربخش، مدیرعامل خانه موسیقی و رئیس شورای سیاست‌گذاری جشنواره ملی موسیقی امیرجاهد گفت: در این محفل گرد هم آمده‌ایم تا بخشی از ظرفیت‌های موسیقی کشور را ارج بنهیم و امیدوار باشیم این چراغ که همواره روشن و فروزان بوده، روشن‌تر به پیش برود.

وی با بیان اینکه هر ساله در مقاطع مختلف جشنواره‌های متنوعی در کشور برگزار می‌شود و هر کدام از آنها سازوکار‌های خودشان را دارند، درباره ایده شکل‌گیری جشنواره ملی موسیقی امیرجاهد عنوان کرد: در جشنواره موسیقی جوان که در سه رده سنی و ساز‌های تخصصی برگزار می‌شود ظرفیت بخش‌های دونوازی، سه‌نوازی و گروه‌نوازی دیده نمی‌شود و با آقایان مهدی مساح بیدگلی و مهدی سبحانی و همچنین یادگار استاد معین، سرکار خانم دکتر مهدخت معین، در خانه‌موزه استاد امیرجاهد و دکتر معین نشستیم و فکر کردیم و با توجه به پیوند این خانه‌موزه با شهرداری احساس کردیم می‌توانیم از کمک‌های مدیریت شهری هم بهره ببریم و در نتیجه جشنواره ملی موسیقی امیرجاهد پایه‌گذاری شد. امشب اختتامیه ششمین دوره آن را با افتخار جشن می‌گیریم و ماحصل آن را می‌بینیم. رخداد چنین اتفاقی نشان‌دهنده زنده‌بودن موسیقی و ظرفیت‌هایی است که در کشور وجود دارد.

مدیرعامل خانه موسیقی با اشاره به اینکه وقتی بحث جشنواره‌های رقابتی به میان می‌آید طبیعتا نقایص، مشکلات و گله‌هایی هم به وجود می‌آید، ادامه داد: انتخاب‌هایی که صورت می‌گیرد برحسب نگاه و دیدگاه هیات داوران است. ممکن است داوران دیگری و با نگاه دیگری بیایند و قضاوت دیگری داشته باشند. باید توجه داشته باشیم که انتخاب برگزیدگان اسباب دلخوری دیگران نشوند. هدف به طور کلی این است که هنرمندان بیایند در چنین جشنواره‌هایی رقابت کنند. طبیعتاً مانند هر مسابقه دیگری تعدادی برنده می‌شوند و کسانی هم که برنده نمی‌شوند باید بدانند که آنها هم برگزیده هستند و در جشنواره‌های بعدی می‌توانند بار دیگر رقابت کنند.

نوربخش در پایان خاطرنشان کرد: از هیات محترم داوران تشکر می‌کنم؛ تک تک آنها از سرآمدان موسیقی کشور هستند و به وجودشان افتخار می‌کنیم. از هنرمندان عزیزی که در این رقابت‌ها شرکت کردند هم تشکر می‌کنم. در سال‌های گذشته افراد مختلفی در کنار جشنواره ملی موسیقی امیرجاهد بودند. وظیفه خودم می‌دانم که از زحمات دکتر محمد اله‌یاری تشکر کنم، چرا که ایشان همواره با جدیت حامی این جشنواره بودند. از آقایان امیرعباس ستایشگر، محمدعلی مرآتی، سیدمحسن حسینی، مهدی مساح بیدگلی، مهدی سبحانی، دکتر مهدخت معین، اعضای شورای سیاستگذاری و تمام دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره تشکر می‌کنم. اگر پایداری و جدیت این عزیزان نبود جشنواره ملی موسیقی امیرجاهد به این قوام نمی‌رسید. گرچه گاهی هم در بخش داوری باید آیین‌نامه‌ها بازنگری شود و نقایص برطرف شود. حتماً باید در ژانر‌های مختلف موسیقی هم‌افزایی داشته باشیم.

پس از سخنانی حمیدرضا نوربخش، بیانیه هیات داوران متشکل از مرتضی اعیان، بیژن بیژنی، فرزاد دانشمند، قاسم رفعتی، امیر پدرام طاهریان، زیداله طلوعی، فرزاد عندلیبی، میلاد کیایی، آندره مرادیان، محمد مقدسی و بهنام وادانی توسط امیرپدرام طاهریان یکی از دوران این دوره از جشنواره قرائت شد.

در ادامه برنامه محمد الهیاری مدیرعامل بنیاد رودکی در سخنان کوتاهی ضمن قدردانی از دست‌اندرکاران جشنواره گفت: بسیار خوشحالم که در جمع شما عزیزان هستم، همواره سعی کردیم حامی برگزیدگان جوان و آینده‌های هنر کشور باشیم و امیدوارم باز هم بتوانیم میزبان هنرمندان باشیم. موفق و مؤید باشید.

اجرا‌های گروه موسیقی مهر کاشان به سرپرستی مسعود صالح آبادی، دونوازی پیانو و ویولن ایلیا گلزار و دریا روحی، دونوازی پیانو و ویولن ایلیا فریوسفی و الشن نمازیان، دونوازی محلی آواز و تار یوسف سرکوهی و محسن میری، سه‌نوازی گروه اُپوس از هنرستان موسیقی پسران به سرپرستی باربد کرمی و همچنین گروه موسیقی کانی به سرپرستی محمدحسن جلیلیان هم بخشی از این مراسم بود و در سه مرحله نیز به ترتیب از رتبه‌های سوم تا اول به صورت شایسته، تقدیر به عمل آمد و امسال نیز پنج نفر به عنوان استعداد‌های درخشان سال ۱۴۰۳ از میان نفرات اول، از سوی هیات داوران انتخاب شدند.

میلاد کیایی، بهنام وادانی، مرتضی اعیان، محمد الهیاری، محمدعلی مراتی، امیرعباس ستایشگر، محسن حسینی، فرزاد عندلیبی، سیامک جهانگیری، پدرام فریوسفی، بیژن بیژنی، امیرپدرام طاهریان، فرزاد دانشمند، کارمین صراف و... مهمانان ویژه این برنامه بودند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->