وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد
سرخط خبرها

رتبه نخست مشهد در جذب بیشترین گردشگر سلامت در کشور

  • کد خبر: ۲۹۵۲۸۵
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۰
رتبه نخست مشهد در جذب بیشترین گردشگر سلامت در کشور
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: شهر مشهد رتبه نخست کشوری را به لحاظ بیشترین تعداد مراجعه بیماران غیرایرانی به مراکز درمانی، درمانگاه‌ها و کلینیک‌های دارای مجوز پذیرش گردشگر سلامت (آی. پی. دی) در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۳، کسب کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر داوود خوش‌شکن با اعلام این خبر اظهار کرد: در این بازه زمانی ۳۵ هزار و ۹۰ گردشگر غیرایرانی سلامت به مراکز درمانی، درمانگاه‌ها و کلینیک‌های دارای مجوز پذیرش گردشگر سلامت در مشهد مراجعه کردند.

وی افزود: پس از مشهد، شهر قم با پذیرش ۱۵ هزار و ۵۶۴ گردشگر سلامت رتبه دوم، تهران با ۱۲ هزار و ۷۹۵ گردشگر سلامت رتبه سوم، شیراز با پنج هزار و ۱۵۷ گردشگر سلامت رتبه چهارم و اصفهان با چهار هزار و ۹۵۵ نفر رتبه پنجم را کسب کرده‌اند.

خوش‌شکن بیان کرد: در این بازه زمانی بیماران خارجی به ۲۹ مرکز درمانی مشهد شامل بیمارستان‌های رضوی، چشم بینا، امام رضا (ع)، خاتم الانبیا (ص)، قائم (عج)، امید، حضرت ام‌البنین (س)، شهید کامیاب، مهر، امام زمان (عج)، آیت‌الله طالقانی، اکبر، موسی بن جعفر (ع)، دکتر شیخ، ولایت، ابن سینا، امام حسین (ع)، منتصریه، مادر، جوادالائمه (ع)، ناظران، بنت الهدی، امام سجاد (ع)، جوادالائمه قلب و عروق، آریا، سینا، ۲۲ بهمن، پاستور نو و ایرانیان مراجعه کرده و از خدمات درمانی در این مراکز بهره‌مند شدند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: بیشترین مراجعه بیماران خارجی به بیمارستان رضوی با تعداد ۹ هزار و ۸۳۶ بیمار و سپس بیمارستان چشم بینا با چهار هزار و ۳۴۱ نفر و بیمارستان امام رضا (ع) با دو هزار و ۸۸۷ بیمار و بیمارستان خاتم الانبیا (ص) با ۲ هزار و ۴۳۴ بیمار و بیمارستان قائم (عج) با هزار و ۹۶۳ بیمار بوده است.

وی اضافه کرد: پنج بیمارستان نخستین که بیشترین پذیرش گردشگر سلامت را در این مدت داشته‌اند بیمارستان رضوی با ۹ هزار و ۸۳۶ بیمار، بیمارستان چشم بینا با چهار هزار و ۳۴۱ بیمار، بیمارستان امام رضا (ع) با ۲ هزار و ۸۸۷ بیمار، بیمارستان خاتم الانبیا (ص) با دو هزار و ۴۳۴ بیمار و بیمارستان قائم (عج) با هزار و ۹۶۳ بیمار بوده است.

خوش‌شکن عنوان کرد: از مجموع گردشگران سلامتی که در ۶ ماهه نخست امسال به مراکز درمانی مشهد مراجعه کردند، ۱۷ هزار و ۵۹۳ نفر از خدمات بستری و ۱۷ هزار و ۴۹۷ نفر از خدمات سرپایی بهره‌مند شدند. در ۶ ماهه نخست امسال مبلغ پنج هزار و ۲۴۱ میلیارد و ۳۸۴ میلیون ریال از گردشگری سلامت درآمد در شهر مشهد حاصل شده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: بیشترین میزان درآمد حاصل از پذیرش گردشگر سلامت در مشهد به ترتیب مربوط به بیمارستان رضوی با هزار و ۱۷۵ میلیارد و ۷۰۸ میلیون ریال، بیمارستان مهر با ۴۹۹ میلیارد و ۵۶۰ میلیون ریال، بیمارستان امام رضا (ع) با ۳۶۹ میلیارد و ۶۱۹ میلیون ریال، بیمارستان چشم بینا با ۳۳۴ میلیارد و ۴۵۲ میلیون ریال و بیمارستان موسی بن جعفر (ع) با ۲۴۸ میلیارد و ۸۵۴ میلیون ریال بوده است.

در حال حاضر ۴۶ بیمارستان و درمانگاه تخصصی در مشهد دارای مجوز پذیرش گردشگر سلامت (آی. پی. دی) و ۱۲ مرکز درمانی دیگر در حال دریافت این مجوز هستند. همچنین ۱۴۰ شرکت گردشگری مجوز فعالیت در حوزه سلامت در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد را دارند.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و نیشابور و دانشکده پزشکی تربت‌جام است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->