اهدای عضو؛ نماد همدلی، گذشت و رشد اجتماعی آیا لاغری سریع با دانه چیا واقعیت دارد؟ قتل فقط با  یک ضربه | جنایتی که مقتول ۴۸ ساعت بعد از حادثه جان باخته بود، بازسازی شد سوخت‌وساز بدن با این مواد غذایی بالا می‌رود در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان ویپ‌ها «ریه پاپ‌کورنی» هدیه می‌آورند! قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ طرح تدریس زبان‌های آلمانی و فرانسوی در مدارس به کجا رسید؟ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان
سرخط خبرها
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده:

طرح تاب‌آوری اجتماعی در نقاط پرآسیب استان‌ها ادامه یابد

  • کد خبر: ۲۹۵۸۰
  • ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۶
طرح تاب‌آوری اجتماعی در نقاط پرآسیب استان‌ها ادامه یابد
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: طرح ارتقای تاب‌آوری اجتماعی باید در نقاط پرآسیب استان‌ها استمرار یابد.
به گزارش شهرآرانیوز، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با بیان اینکه طرح ارتقای تاب‌آوری اجتماعی از سال ۹۶ در استان خراسان جنوبی اجرا شده، تصریح کرد: اجرای این طرح باید در نقاط پرآسیب استان‌ها استمرار یابد زیرا می‌تواند به جوامع محلی کمک کند تا در مقابل آسیب‌ها به شناخت و انطباق و در نهایت تغییر شرایط دست یابند.
معصومه ابتکار روز دوشنبه در مراسم رونمایی از بیست وهشتمین سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده در خراسان جنوبی که به صورت ویدئو کنفرانس همزمان در دفتر معاونت امور زنان و خانواده و استانداری این استان برگزار شد، با بیان اینکه سند استان خراسان جنوبی از بهترین اسناد استانی ارتقاء وضعیت زنان و خانواده در کشور است، افزود: این سند گام مهمی در راستای برنامه ریزی برای زنان و خانواده‌ها بوده و بر اساس اسناد بالادستی تهیه شده است.

وی ادامه داد: سند‌های ارتقاء وضعیت زنان و خانواده در واقع سیاست‌های اجرایی و عملیاتی خاص هر استان است تا بنابر اقتضائات و شرایط بومی و فرهنگی خودشان برای تحقق شاخص‌های عدالت در موضوع زنان و در موضوع بسیار مهم خانواده تلاش و اقدام کنند.

معاون رئیس جمهوری با اشاره به نظر رهبر معظم انقلاب درباره گام دوم که ما باید آینده نگر و پیشرو باشیم و پایه‌های یک تمدن اسلامی را بگذاریم تا بتواند برای آینده کارکرد داشته باشد، خاطرنشان کرد: این آینده‌ای است که در آن عدالت و قسط در همه ابعادش از جمله در بعد جنسیتی باید برقرار باشد و این برنامه‌های اجرایی انشاءالله آن هدف عالی را محقق می‌کند.

ابتکار با بیان اینکه طرح توسعه مشاغل خانگی با همکاری معاونت و جهاد دانشگاهی در سطح استان در حال اجراست، گفت: هدف این طرح افزایش مهارت‌ها برای کسب و کار و در نهایت ایجاد یک زنجیره ارزش است و اکنون ۷۴ نفر از زنان سرپرست خانوار خراسان جنوبی در حال گذراندن این دوره‌ها هستند.

وی در بخشی دیگر از این مراسم، به طرح مشترک معاونت امور زنان و خانواده با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمینه حمایت از تعاونی‌های زنان روستایی و جلب همکاری بانک‌ها برای ارایه تسهیلات اشاره کرد و از همکاری با دانشگاه فرهنگیان و برگزاری کارگاه آموزشی با حضور ۲۷۰ معلم دانشجو و همکاری با وزارت آموزش و پرورش به منظور آموزش مهارت‌های گفتگو به دانش آموزان در قالب کارگاه‌های آموزشی در سطح استان خبر داد.

ابتکار درباره طرح ملی گفت وگوی خانواده هم تصریح کرد: در اولین جلسه اجرای این طرح در استان حضور داشتم و پس از آن انجمن جامعه شناسی ایران کار را ادامه داده است که کارگاه‌های مسئله یابی مشارکتی، تربیت تسهیلگران سطح یک و دو و بازآفرینی مهارت‌های گفتگو از جمله اقدامات انجام شده در قالب این طرح بوده است.

معاون رئیس جمهوری با بیان اینکه اجرای طرح ارتقاء تاب آوری اجتماعی از سال ۹۶ در استان خراسان جنوبی آغاز شده، تصریح کرد: اجرای این طرح باید در نقاط پرآسیب استان‌ها استمرار یابد، زیرا می‌تواند به جوامع محلی کمک کند تا در مقابل آسیب‌ها به شناخت و انطباق و در نهایت تغییر شرایط دست یابند.

معصومه ابتکار ابراز امیدواری کرد که به زودی و با برطرف شدن خطر کرونا، بتوانیم شاهد توسعه بوم گردی در سطح استان نیز باشیم.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->