چهار ترفند کاربردی استفاده از ChatGPT برای برنامه‌ریزی سفر‌های ماجراجویانه ناسا: طوفان‌های خورشیدی در روزهای آینده می‌توانند باعث قطعی برق شوند گوگل از حالت دسکتاپ اندروید که با کمک سامسونگ ساخته شده، رونمایی کرد ایلان ماسک معتقد است ربات انسان‌نمای اپتیموس بزرگ‌ترین محصول تاریخ است + ویدئو هشدار دانشمندان: غذاهای ناسالم حتی مغز ما را هم با میکروپلاستیک‌ها پُر می‌کنند کوجیما: بعد از اتمام بازی Physint شاید یک فیلم بسازم! وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت هدیه زندگی: تاریخچه پیوند عضو در جهان + تصویر واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد
سرخط خبرها

توئیتر پیام‌های کووید۱۹ را راستی آزمایی می‌کند

  • کد خبر: ۲۹۶۷۶
  • ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۲
توئیتر پیام‌های کووید۱۹ را راستی آزمایی می‌کند
توئیتر در اقدامی جدید پیام‌های حاوی نظریه‌های جعلی درباره ارتباط کووید۱۹ و فناوری۵ G را با برچسبی راستی آزمایی می‌کند و آن‌ها را حذف نمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از دیلی میل، توئیتر اجازه می دهد برخی توئیت های حاوی نظریه های توطئه درباره ارتباط ویروس کرونا با شبکه های اینترنت۵G  در این پلتفرم باقی بمانند و فقط روی آنها برچسب راستی آزمایی اطلاعات افزوده می شود.

 

طبق گزارشی جدید روی برخی توئیت های با این محتوا برچسبی با این پیام دیده می شود:«حقایق را درباره کووید۱۹ دریابید». با کلیک روی این برچسب کاربران به یک صفحه راستی آزمایی هدایت می شوند که متنی با تیتر «اینترنت ۵G به ویروس کرونا منجر نمی شود» در آن دیده می شود.

 

این صفحه هرگونه شایعه را رد می کند و کاربر را به منابع رسمی و گزارش های معتبر ارجاع می دهد.

 

سخنگوی توئیتر در این باره می گوید: در صورتی که محتوای کووید ۱۹ مخرب باشد ما آن را حذف می کنیم. همانطور که قبلا گفتیم درباره همه توئیت هایی که اطلاعات ناکامل یا جنجالی درباره کووید۱۹ دارند، این عملیات انجام نمی شود.

 

این اقدام توئیتر بخشی از تلاش گسترده شبکه های اجتماعی در جهت کنترل نظریه های توطئه و اخبار جعلی درباره ویروس کرونا است.

 

با وجود تلاش ها برخی محتوای جعلی از جمله نظریه های بی اساس درباره ارتباط  ۵G و ویروس کرونا، گسترده شده اند و گاهی اوقات عواقبی نیز داشته اند.

 

ماه گذشته در سراسر اروپا و استرالیا دکل های ۵G ویران شدند و کارگران شرکت های مخابراتی نیز با تهدیدهایی روبرو شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->