ورود مجلس به بحران کمبود خون در کشور یک پارک آبی در مشهد پلمب شد (۹ دی ۱۴۰۳) از هر ۷ نفر در استان خراسان رضوی، یک نفر مبتلا به دیابت است هشدار پلیس فتا در خصوص کلاهبرداری با شیوه رفع فیلترینگ آیا اوزون‌درمانی ریه مؤثر است؟ نکاتی درباره پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های تنفسی و درمان آن‌ها افزایش ۳۳ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در خراسان رضوی (۹ دی ۱۴۰۳) افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی میزان مراجعه به اورژانس بیمارستان‌ها در مشهد (۹ دی ۱۴۰۳) هشدار مهم در فصل سرد سال | از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک خودداری کنید سن مصرف واکسن ایرانی آنفلوانزا اعلام شد یک کافه‌قلیان زیرزمینی در مشهد پلمب شد (۹ دی ۱۴۰۳) اعمال‌قانون بیش از ۵ هزار تخلف پلاک مخدوش در مشهد طی ۹ ماه نخست ۱۴۰۳ | افزایش ۵ درصدی جرائم پلاک‌مخدوش پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۹ دی ۱۴۰۳) | کاهش دما درپی نفوذ سامانه بارشی از سه‌شنبه درباره عوامل مؤثر بر بحران میان‌سالی و مدیریت این دوره خاص از زندگی | میان‌سالی بحران است؟ اختصاص حدود ۳۲ هزار دُز واکسن آنفلوانزا به علوم پزشکی مشهد مبلغ افزایش حقوق بازنشستگان در دی ۱۴۰۳ اعلام شد پلمب ۹۸۱ واحد صنفی مشاور املاک غیرمجاز در مشهد (۹ دی ۱۴۰۳) سانحه هوایی، این بار در کانادا | فرود سخت هواپیمای کانادایی روی باند + فیلم رئیس پلیس راهور مشهد: افزایش جریمه‌ها در کاهش تصادفات اثربخش نبود قتل دلخراش زن معلول توسط دامادش! | داستان عجیب زندگی قاتل و مقتول باوجود تحریم‌ها، اقلام موردنیاز بیماران پروانه‌ای تا ۶ ماه تأمین و ذخیره شد سقط جنین و سندرمی که گریبان مادر را می‌گیرد! توضیح مهم حوزه سخنگوی قوه قضاییه درمورد جامعه نابینایان کشور نهضت سوادآموزی دیگر به آموزش خواندن و نوشتن محدود نمی‌شود | الفبای باسوادی با روش‌های جدید مجوز استخدام ۱۲ هزار پرستار در نظام سلامت صادر شد + جزئیات پرایدی که راز یک باند سرقت را برملا کرد پله‌نوردی برای چه کسانی ضرر دارد؟ قتل مرد جوان با ۴۴ ضربه چاقو به خاطر ۷۰۰ میلیون تومان بدهی مسئولیت آموزش و پرورش در قبال سلامت دندان دانش‌آموزان چیست؟ پشت پرده بازار سیاه دارو‌های شیمی‌درمانی پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور (۹ دی ۱۴۰۳) مرگ ۲ سرنشین موتورسیکلت در تصادف با خودرو در تربت جام خراسان رضوی
سرخط خبرها

دانش‌آموزان عدم رعایت پروتکل بهداشتی را گزارش دهند

  • کد خبر: ۲۹۶۸۴
  • ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۶
دانش‌آموزان عدم رعایت پروتکل بهداشتی را گزارش دهند
رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه دانش‌آموزان مشکوک جدا از سایرین امتحان می‌دهند، گفت: دانش‌آموزان عدم رعایت نکات بهداشتی را گزارش دهند.

 به گزارش شهرآرانیوز، خسرو ساکی با اشاره به اینکه امتحانات نهایی دانش‌آموزان از ۱۷ خرداد آغاز شده است، اظهار کرد: امتحانات دانش‌آموزان پایه دوازدهم و پیش دانشگاهی نظام قبلی برای ۶۶۰ هزار دانش‌آموز در ۶ هزار و ۷۸۰ حوزه اجرا آغاز شده است و تا ۱۶ تیر ادامه خواهد داشت.

 

وی درباره نظارت بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی گفت: از بین ۱۲ پایه تحصیلی امتحانات ۱۰ پایه به‌صورت غیرحضوری است و با اتکا به نظر حرفه‌ای معلم نمرات پایانی تعیین تکلیف می‌شود، اما در پایه نهم و دوازدهم به دلیل تأثیر نمرات در ادامه روند تحصیلی دانش‌آموزان امتحانات به صورت حضوری است.

 

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: امتحانات پایه نهم هماهنگ برگزار نمی‌شود و به صورت مدرسه‌ای است یعنی شورای مدرسه با توجه به شرایط مدرسه درباره زمان برگزاری امتحانات، طراحی سؤالات و تصحیح اوراق تصمیم‌گیری می‌کند.

 

دانش‌آموزان در دو گروه روز‌های زوج و فرد امتحان می‌دهند

ساکی ادامه داد: در پایه دوازدهم امتحانات نهایی با سؤالات یکسان و در یک زمان در کل کشور برگزار می‌شود؛ دانش‌آموزان براساس رشته تحصیلی به دو گروه تقسیم شده‌اند، دانش‌آموزان گروه تجربی و ریاضی در روز‌های زوج و گروه انسانی و معارف اسلامی در روز‌های فرد در امتحانات شرکت می‌کنند.

 

دانش‌آموزان عدم رعایت نکات بهداشتی را گزارش دهند

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای پایه ۱۲ تمام پروتکل‌هایی که از ستاد ملی کرونا ابلاغ شده در حال اجراست، متذکر شد: اگر دانش‌آموزان درباره عدم رعایت نکات بهداشتی مشاهداتی دارند می‌توانند وارد پورتال مرکز سنجش یا سامانه شکایات وزارت آموزش و پرورش شوند و موارد را همراه با اسم حوزه امتحانی ثبت کنند.

وی بیان کرد: طبق پروتکل بهداشتی، فاصله‌گذاری اجتماعی باید در حوزه‌های آزمون رعایت شود یعنی فاصله بین صندلی‌ها باید ۱.۸ تا ۲ متر باشد و اگر فاصله از این کمتر باشد نیاز به پیگیری دارد، دانش‌آموزانی که شکایات خود را ثبت می‌کنند به سرعت تیم‌های نظارتی از سوی مناطق آموزش و پرورش عازم حوزه اجرا می‌شوند و موضوع را بررسی می‌کنند و به مسئولان حوزه برای رعایت نکات بهداشتی تذکر داده می‌شود.

 

تعداد حوزه‌های امتحانی ۵۹ درصد افزایش یافت

ساکی گفت: برای رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی تعداد حوزه‌های امتحانی را نسبت به سال قبل ۵۹ درصد افزایش دادیم همچنین ضدعفونی و گندزادیی تمام سطوح و صندلی‌ها با نظارت مراقبان بهداشت آموزش و پرورش و شبکه بهداشت و درمان هر روز پس از پایان امتحانات انجام می‌شود.

 

دانش‌آموزان مشکوک جدا از سایرین امتحان می‌دهند

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای غربالگری و اطمینان از سلامت دانش‌آموزان مراقبین بهداشت و سلامت در مبادی ورودی حوزه‌ها با استفاده از تب‌سنج دانش‌آموزان مشکوک به کرونا را شناسایی می‌کنند، عنوان کرد: این دانش‌آموزان به اتاق‌هایی که طراحی شده است هدایت می‌شوند و امتحانات آن‌ها مجزا از سایرین برگزار می‌شود همچنین برای روز‌های بعد ملزم می‌شوند تا به پزشک مراجعه و گواهی سلامت خود را ارائه کنند.

 

وی ادامه داد: آبخوری‌ها و مبادی ورودی حوزه‌های امتحانی مجهز به مواد ضدعفونی‌کننده دست برای دسترسی دانش‌آموزان است همچنین پوستر‌های آموزشی برای یادآوری رفتار‌های مناسب و پرهیز از رفتار‌های نادرست در سالن اجرا و مبادی ورودی نصب شده است.

 

ساکی بیان کرد: همه دانش‌آموزان ملزم به استفاده از ماسک هستند و اگر ماسک همراه نداشته باشند در حوزه امتحان برای ۱۰ درصد دانش‌آموزان ماسک تهیه شده است که در اختیارشان قرار می‌گیرد.

 

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش در ادامه گفت: فرم حضور و غیاب را حذف کرده‌ایم و فرم حضور و غیاب فردی طراحی شده است تا هر دانش‌آموز فقط حضور خود را ثبت کند و به مسئول حوزه امتحان تحویل دهد. همچنین دانش‌آموزان از آوردن وسایل اضافه که باید به میز امانات سپرده شود خودداری کنند، چون دست به دست کردن آن‌ها باعث انتقال ویروس کرونا می‌شود.

 

وی در پایان گفت: بعد از اتمام امتحان و جمع آوری اوراق، تا مدتی که ویروس حیات خود را از دست می‌دهد، اوراق نگه داری می‌شود و بعد در اختیار مصححان قرار می‌گیرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->