دستور دادستان تبریز برای بررسی حادثه واژگونی مینی‌بوس دانش آموزان(۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مرگ فرزند بر اثر شلیک تصادفی پدر در خمین (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تصادف جان مأمور پلیس‌راه اصفهان را گرفت (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) واکنش مرکز وکلای قوه قضاییه به انتقادات: هزینه دادرسی انتظامی برای شکایت از وکلا ضروری است کاهش ۲۳ درصدی تصادفات در خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ کاهش ۳۸ درصدی ورودی آب به مخازن سد‌های کشور ورود بیش از ۵ میلیون و ۹۸۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی تاکنون (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مینی‌بوس حامل ۲۶ دانش‌آموز تیزهوش در مسیر جاده ملکان – بناب واژگون شد (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری قاچاقچی حرفه‌ای با بیش از ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد واژگونی خودروی حامل معلمان ریگانی با ۷ نفر مصدوم (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ابتلای ایرانی‌ها به یک بیماری کشنده ۱۰ سال زودتر از جهان واکسنی که می‌تواند خطر زوال عقل را در افراد مسن کاهش دهد کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون‌اول رئیس‌جمهور، روز دوشنبه (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + فیلم رسیدگی به ۱۵۲ شکایت نوروزی از تأسیسات گردشگری خراسان رضوی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی: در ایام نوروز ۱۴۰۴، بیش از ۶ میلیون نفرشب اقامت داشتیم کاهش کلسترول بد خون خطر ابتلا به زوال عقل را کم می‌کند کشف و ضبط بالغ بر ۵۰ قلم مواد آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در ایام نوروز ۱۴۰۴ (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فروش نوروزی محصولات صنایع دستی در خراسان رضوی از مرز ۷۸ میلیارد تومان عبور کرد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۴ درصدی تردد در جاده‌های خراسان رضوی ارائه بیش از ۲۰ میلیون خدمت توسط هلال احمر در نوروز ۱۴۰۴ آیا کلثوم اکبری، قاتل سریالی پیرمردهای مازندرانی، اعدام شده است؟ وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت در راستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم
سرخط خبرها
عضو کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید ۱۹:

افزایش میزان تست، مهمترین علت افزایش ابتلا به کرونا/ احتمال آلودگی ۱۵میلیون ایرانی

  • کد خبر: ۲۹۷۲۸
  • ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۱
افزایش میزان تست، مهمترین علت افزایش ابتلا به کرونا/ احتمال آلودگی ۱۵میلیون ایرانی
عضو کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید ۱۹، در خصوص علل افزایش آمار ابتلا به کرونا در روز‌های اخیر در کشور، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، عضو کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید ۱۹، در خصوص علل افزایش آمار کرونا، وضعیت بیماری در پاییز و زمستان و اینکه چه تعداد از جمعیت کشور تا کنون مبتلا به این ویروس شده اند، توضیحاتی ارائه داد.

احسان مصطفوی، روز سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹ در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: در حوزه درمان بیماری کرونا، به رغم مشکلات و موانعی که وجود داشته است، چالش جدی نداشته ایم.

وی در ارتباط با علت افزایش موارد ابتلا به کرونا در روزهای اخیر در کشور، افزود: روند کند صعودی ابتلا به کرونا در کشور، متوجه علل مختلفی است.

مصطفوی ادامه داد: مهم ترین نکته در علل افزایش موارد ابتلا به کرونا، افزایش میزان تست در یک ماه اخیر بوده است. به طوری که تا یک ماه قبل روزانه ۱۰ هزار تست در کشور انجام می شد که این ظرفیت به حدود ۲۰ هزار تست در روز رسیده است. در نتیجه موارد شناسایی نیز بیشتر می شود.

عضو کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید ۱۹، گفت: به دنبال بعضی از بازگشایی ها، به تبع شاهد عدم رعایت نکات بهداشتی از سوی هموطنان هستیم که همین مسئله می تواند تاثیرگذار باشد. در واقع، باید انتظار داشت پس از این بازگشایی ها، پیک اپیدمی مجدد مشاهده شود. 

وی با اشاره به شروع موج های دوم و سوم بیماری در برخی از استان های کشور، افزود: انتظار داریم در کشورهایی که روند نزولی بیماری را داشته اند، پس از بازگشایی ها و رفع محدودیت ها، در روزها و هفته های آینده شاهد افزایش موارد ابتلا باشیم.

مصطفوی گفت: با توجه به اینکه بیماری هنوز ناشناخته است و خیلی از زوایای مختلف ویروس کرونا روشن نیست، می بایست همچنان بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی در پیشگیری از بیماری، اصرار داشته باشیم.

عضو کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید ۱۹، در ارتباط با وضعیت مرگ و میر بیماران کرونا در ایران و مقایسه آن با سایر کشورها، اظهار داشت: در مقایسه با خیلی از کشورهای دنیا میزان فوتی های کرونا در ایران به طور قابل توجهی کمتر از برخی کشورهای پیشرفته و آمریکایی است که این موضوع متاثر از عوامل مختلفی است.

مصطفوی ادامه داد: یک فاکتور تعیین کننده بافت سنی نسبتا جوان کشور است، به طوری که میانه سنی جمعیت کشورمان ۳۱ سال است و این درحالی است که در کشوری مثل اسپانیا این شاخص ۴۵ و ایتالیا ۴۷ سال است. بنابراین وقتی سن بالاتر باشد انتظار داریم بیماری‌های زمینه‌ای بیشتر باشد، چراکه ریسک فاکتورهای مرگ محسوب می شوند.

وی در خصوص وضعیت کرونا در پاییز و زمستان، گفت: به نظر می‌رسد باید به زندگی با کرونا عادت کنیم و اینکه محدودیت‌های دو سه ماه گذشته و مجازی ‌سازی‌ها در دانشگاه‌ها و مدارس همچنان ادامه یابد، قطعا دور از ذهن است.

عضو کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید ۱۹، افزود: انتظار داریم در پاییز و زمستان اگر هم افزایش مجدد بیماری را داشته باشیم، به شدت اسفند و فروردین نباشد. همچنین انتظار آن است که تا آن زمان درمان موثرتر و راه‌های پیشگیری بهتری برای جامعه جهانی شناسایی شود. بنابراین وقتی ابعاد مختلف بیماری روشن شود، انتظار است بتوانیم نسبت به ماه‌های اخیر، زندگی عادی‌تری داشته باشیم.

مصطفوی در پاسخ به این سئوال که تاکنون چند نفر در کشور آلوده به ویروس کرونا شده اند، گفت: بر اساس یافته ‌ها شاید حدود ۱۵ میلیون نفر در کشور از اول اپیدمی تا کنون این آلودگی را تجربه کرده‌اند. باز هم تاکید می‌کنم تست‌های سرولوژی خطاهایی دارد و هنوز به طور کامل تاییدیه‌های مراجع مربوطه را کسب نکرده‌اند. 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->